תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ניד מהדגם הזה toshiba a105-s2236 עכשיו אני מוצא drivers רק לVISTA יש אליו drivers לXP??? כי הוא רוצה להתקין XP עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
בעבר העתקתי שירים מדיסקים למחשב. בגלל שהם היו צרובים לא היו פרטים של השיר אלא "unknow" והתאריך של ההעתקה. שיניתי את שם הקובץ אבל ב-properties עדיין נשמרו השמות חסרי המשמעות ולצערי זה מה שמוצג בנגן. אני יכול לשנות כל קובץ בנפרד אבל זה מייאש וגם מפוזר בכל מיני תיקיות ואין לי יכולת לדעת איזה קובץ הועתק מדיסק ואיזה הורד מהאינטרנט (במקרה כזה אין בעיות תצוגה). האם יש תוכנה שמשנה את ה-properties לפי שם הקובץ? או שאולי יש פתרון אחר ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הפעלתי את התוכנה sfolder והחבאתי בתוכה תיקייה מאוד חשובה לי ניסיתי להחזיר את התיקייה בעזרת התוכנה והיא נעלמה, יש הודעת שגיאה במהלך האחזור. גם שחזור מערכת לא עובד. OS: Windows Vista
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 112GB שאני רוצה לגבות בעזרת הרד דיסק חיצוני. כאשר אני מעביר את כל החומר להרד דיסק חיצוני מתצעת ההעברה אבל באמצע ההעברה אני מקבל הודעה שלא ניתן להעביר קובץ מסויים כי יש בו בעיה. כאשר אני לוחץ על OK מסתיימת העברת הנתונים. כלומר מה שקורה זה שאותו קובץ בעייתי מונע את העברת שאר הקבצים שאינם בעייתיים. האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לדלג על אותו קובץ בעייתי וששאר הקבצים הלא בעייתיים יעברו?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה לקריאה של קבצי PDF. אני מתכוון שזה ממש יקריא בקול כמובן. הקובץ עצמו באנגלית. אני יודע שיש את התכונה ב ACROBAT PDF READER אבל משום מה זה לא עובד. מנסיונכם מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מקווה כי הגעתי לפורום הנכון כשאני פותח דף אינטרנט ומנסה לראות מפה מאתר אני רואה איקסים במקום את התמונה איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם קיימות תוכנות חיפוש באינטרנט פרט לחיפוש של גוגל ושל שאר המנועים? אילו מנועי חיפוש טובים/מקצועיים אחרים יש פרט לגוגל ולמוכרים ,yahoo altavista וכו'? גם מנועי חיפוש בתשלום יהיו טובים לי. מישהו מכיר אתר שמלמד חיפוש מקצועי באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה. http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת שגיאות בHDD בבקשה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה העיצוב לא להתייחס לאולימפוס כי זה כבר לא לרדיו הזה.. דרך אגב חרא פורומים... וזה הבאר שבא מתחת תגובות זה עיצוב שני שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא פשוט לא מוריד לי ורושם לי את ההודעה הבאה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200509121747512638/untitled.JPG מי שיודע איך לטפל בזה ושיהיה לי את הpeers האלה בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-