תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צריך מישהו שיודע לעצב יפה לארת איכסון חדש תגמול להיות מנהל משני של האתר או לקבל 50 מגב איכסון לקבצים ftp הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני וחדש לכרטיס MSI radeon x600 pro תודה מראשששש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MESSANGER LIVE 8 ואני לא מצליח לשלוח הודעות.. שאני שולח הודעות הוא לא שולח אותם, אחרי כמה דקות הוא כותב הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה. החיבור שלי תקין, כלומר אני גולש רגיל באינטרנט... יש לי מישהו פיתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים. אשמח לתשובה יש לי הרבה חומר חשוב שם
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בס"ד אני מנסה להכנס ל outlook במחשב שלי והוא נותן לי הערה אני מצרף כאן תמונה תודה מראש על העזרה אברהם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שמחברת בין תירגום לסרט ( כמו BS PLAYER ) הבעיה ש BS PLAYER לא עובד לי עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שאני רואה סרטים במחשב יש לפעמיים רגעים שהסרט נתקע (כמו ריצוד בסאונד) לשנייה וחוזר לעבוד רגיל. יש לי XP CODEC אחרי שהחלפתי כמה לפניו ושום דבר לא עוזר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, בטעות במקום להסיר סיסמא אחת, הסרתי את כולן, ולחצתי אישור בלי לשים לב יש איזו שהיא דרך לשחזר תסיסמאות שאבדו ? היו לי שם המון סיסמאות חשובות..ואני ממש בדיכאון, יש דרך כלשהיא ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מחפש פיתרון למצב שבו שולחן העבודה לא מופיע אלא אם עושים בtask manager את הפקודה explorer.exe. אני צריך פיתרון קבוע, (זו העבודה שלי). אי אפשר לעשות repair או ריקבר קונסול מהדיסק.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
נראה שהוציאו את התמיכה הזו בגרסת ביזנס ורק ב HOME PREMIUM כן השאירו...לך תבין. אני אשמח לנגן DVD חינמי וכן ל PLUGIN ל WMP11 אם יש. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-