עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם הבעיה היא אני משחק הכול משחק אחרי 5 דקות החלון של המשחק נהיה פתאופ קטן . יש לי 2 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 9600 1 גיגה ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by Yair Ts,

ZlobHunter גרסא מעודכנת- v1.11 גרסאת zhdb - 363 ZlobHunter v1.11 by Yair Ts This powerful tool removes vendors of Zlob/DNSChanger/rouge security tools. Please notice: Save any unsaved documents before running the scanner! Changelog: # Version 1.11: - Added explorer killing module - Added a huge database to zhdb - Added more error handlers - Added a database checker - Fixed a small graphic problem # Version 1.1: - Improved file detection method - Improved process detection method - Improved preformence - Fixed process killing bug - Fixed graphic bugs - Added error handlers - Added new file checking system - Added file handlers zhdb-363 * יש צורך ב-Framewo…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by orlupo,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MESSANGER LIVE 8 ואני לא מצליח לשלוח הודעות.. שאני שולח הודעות הוא לא שולח אותם, אחרי כמה דקות הוא כותב הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה. החיבור שלי תקין, כלומר אני גולש רגיל באינטרנט... יש לי מישהו פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by FlyBoy,

לפני שפירמטתי היתה לי תוכנה בשם SIV שזה System information viewer של gigabyte נראה לי ..היא היתה מראה לי את המהירות של המאווררים במחשב,את הטמפ של הלוח מעבד...ואת המתחים. הכל בזמן אמת...מתעדכן גם בזמן אמת. אני לא מצליח למצוא אותה שוב..לצערי. ולא נראה לי שמישהו יצליח למצוא אותה גם. האם מישהו מכיר משהו דומה,להורדה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by jean-paul,

שלום, אני מנסה ללכוד סרטוני flv בזרת כל התוכנות שהציעו בפורום זה אולם איני מצליח. ככל הנראה הבעיה היא שהסרט נמצא בלינק עם סיומת html. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול ללכוד סרטים אילו? בברכה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אפשר לצלם תמונה מ everest ואיפה אפשר לראות את סוג הלוח אם שלי ??? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by gshhar,

כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  16. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר

17. שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by nim901,

היי, אני מחפש כל מני עזרים לאיטונס - למשל תוכנה שתוסיף ARTWORK לכל השירים או תוכנה שתוסיף את כל המידע שחסר על השיר (אמן מבצע, שנה, BPM וכ'ו) או תוכנה שתוסיף מילים לשירים. מצאתי תוכנה אחת לARTWORK, קוראים לה TuneSleeve אבל צריך לשלם ולכן אני מחפש אלטרנטיבה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by shmatul,

התקנתי במספר מחשבים (פנטיום 4,AMD) אנטי וירוסים שונים (NORTON 2005,NORTON 2004,NOD32) ב-WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2. אני עובד עם אינטרנט ADSL עם מודם ALCATEL החדש. וישנה תופעה שכאשר המחשב עולה לוקח כמעט דקה עד שניתן להתחיל לעבוד. בזמן הזה כאילו הכל "תקוע" , ה-ICON הקטן של האנטי וירוס לא מופיע, ואז פתאום אחרי דקה לערך,הכל "משתחרר" ואפשר להתחיל לעבוד. כאמור זה קורה במספר אנטי וירוסים, וגם במחשבים עם התקנה "נקייה" של WINDOWS . שמתי לב שאם המחשב עולה והמודם של ה-ADSL כבוי או מנותק מהמחשב - הכל עולה תקין.... מישהוא נתקל בתופעה הזאת? פתרונות? שאלה שניה - בWINDOWS XP SP2 כאשר ה-WINDOWS עולה מופיע ICON אשר מראה שיש בעיה עם הרשת (ההודעה אומרת משהו כמו LIMITED או משהו כזה) הכל …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. האם יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by nitz12345,

לא יודע אם זה המקום לדון בזה כי אני לא בדיוק יודע מה זה... יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים כמו www.mp3000.net והאיסייף הזה לא מרשה לי... הוא פשוט פותח אתר עם כתובת בריבוע כזה ואומר שאיסייף חוסם את זה בגלל בלה בלה בלה... מה אני עושה עם זה ? גם אם האתר הזה מלא ווירוסים והכל זה לא משנה... זה הפרנציפ שאין לי את התוכנה או את הדבר הזה בשומקוםםםם לא ברג'יסטרי ולא בהוספה הסרה... מה אני עושה? אגב שידרגתי מאינטרנט אקספלורר 6 ל-7 ועדיין זה עושה לי את זה ולא בא לי להחליף דפדפן אני נהנה מזה והוא טוב בשבילי

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. בבקשה בבקשה אני מתחנן אני חייב עזרה אז ככה הבעיה שלי היא כזאת אני כל פעם שאני פותח תמחשב... מצד ימין איפה שהשעה והתאריך נמצא נפתחת לי הבועה הזו שיש כזה מגן והוא מסומן באדום ואומר לי שהפירול שלי מכובה העידכונים הטומותיים שלי מכובים והתוכנת אנטי וייורס שלי לא עדכנית ולא אין לי הגנה על המחשב.. עכשיו הבעיה המרכזית היא שאני לא מצליח לעשות אפדייט לתוכנה להזכירכם התוכנה היא MCAFEE VIRUSscan ver 8.0.0 וזה מראה לי את ההודעה הבאה .. בבקשה מה אני צריך לעשות אני מתחנן האיסיקיו שלי הוא 226502495 אני מתחנן לעזרה זה חשוב מאוד ..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by DLS,

שלום! אני משתמש בתוכנה Nero גירסה 6.6, צרבתי מספר קליפים על דיסק DVD ושאני נכנס לדיסק עצמו אני רואה שהוא ריק למרות שכתוב שכל שטח הדיסק מלא מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  25. שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים