עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zombie,

יש לי את ה2009 והמסן שממנו אני רוצה לקבל קבצים הוא גרסא ישנה יותר שמשתמשת בתיקיית שיתוף... אני רוצה שישלחו לי תמונות..מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. מסיבה לא ברורה PC MARK קורס לי במבחן לפני אחרון.. נראה לי זה המבחן שאמור להציג את הקוביות התלת מיימדיות ואני מקבל קריסת WINDOWS כזו עם DEBUG וEND או שמהו כזה.. מישהו יודע כיצד לסדר זאת ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by WarMachine,

התקנתי את הגרסא האחרונה של התוכנה (v1.9.2.1705) ההתקנה עוברת בהצלחה ובמהירות אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה היא פשוט לא עובדת ואני מקבל הודעת שגיאה שעלי לסגור את התוכנה והקובץ האחראי לשגיאה הוא user32.dll. אני מצרף תמונה של השגיאה אולי זה יעזור למישהו. חיפשתי בפורומים ברשת לבעיה דומה ולא נתקלתי בשום דבר דומה, אז אם מישהו יודע במה מדובר זה יהיה לא רע בכלל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by blackcoma,

ה - Trillian הזה עושה יותר מדי בעיות. בזמן האחרון, מאז שהתקנתי את הפלאג-אין החדש של ICQ ( שבלעדיו המערכת לא הייתה מתחברת לאיסיקיו ) אני לא יכול לכתוב בעברית, אלא רק לפעמים, שום דבר לא עוזר, לא alt+shift, לא להחליף ידנית, הוא פשוט לא כותב לי בעברית. ידוע למישהו משהו על הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by gabi123,

יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by קובי 1980,

משום מה כל כמה דק' התוכנה פשוט מפסיקה לעבוד,היא מופעלת עם הסיריאל וכל מה שצריך,כך שזו לא הבעיה. חשבתי אולי זה בגלל השומר מסך,גם שניטרלתי אותו הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי למצוא הגדרה ספציפית לזה בתוכנה אבל לא מצאתי. עזרה בבקשה,תודה מראש. נ.ב הגירסא היא 7.3 ultra

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by chinchi,

זהו השימוש הראשון שלי ב Firefox, הכול טוב ויפה, אך למה בדיוק הרקע האחורי של האתרים הוא ורוד ?, במעבר בין אתרים רואים זאת היטב. משהו נתקל בבעיה? תודה .

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

משהו יודע מה קרה לביטורנדו.. כל פעם שאני מביא לו טורנט הוא כותב לי ERORים... הוא לא היה מביא לי ככה על כל אחד אבל פתאום על כל טורנט הוא כות שהוא לא מצליח להתחבר לטראקר... (ולקחתי גם טורנטים טובים מאוד)... אולי השתנו הפורטים או משהו?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. תמונה שווה אלף מילים: מה עושים?!? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by bugosdckh,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ מקובץ הוא אומר שהקובץ פגום האם אפשר לתקן אותו איכשהוא?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by moshiko69,

שלום, קניתי לפני זמן קצר Kaspersky Internet security 7 ויש לי 2 בעיות: 1. האתר הוא של הראל בית השקעות http://www.harel-cap.co.il/hareltrade.asp כאשר אני לוחץ על כניסה למערכת החלון נפתח לחצי שניה וסנגר מייד! הוספתי את האתר לאתרים הבטוחים וזה לא עוזר, כמו כן הכנסתי את ה Kaspersky Internet security 7 למצב "המתנה" וניסיתי לפתוח את האתר וללא אועיל. 2. כאשר אני פותח אתרים מסויימים לדוגמא האתר בקובץ המצורף האתר נפתח וה Kaspersky Internet security 7 חוסם אותו גם פה הגדרתי את האתר כאתר בטוח וזה לא עוזר אך כאשר אני מעביר את Kaspersky Internet security 7 למצב המתנה אני יכול להיכנס לאתר. מה עושים?!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by zoman,

בעיה מוזרה : שאני שם את הסרט וראה אותו במדיה פלייר הוא הפוך גם הכיתוב וגם הסרט ,האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להפוך אותו או בצורה אחרת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by yonik31,

הודעה מספר רב של פעמים ביום מהאנטי וירוס קספרסקי שהמחשב שלי מותקף עיי worm hlkern ,מספר שניות אחרי הודעה זו פתאום אני מנותק מהאינטרנט ואז אני מנסה מספר פעמים להתחבר ובסוף מצליח.יש משהו שניתן לעשות כנגד התקפות אלה? אולי פיירוול אחר ממה שיש לי בxp? או שזה לא קשור.תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. התוכנה שמסנכרנת בין המכשיר למחשב ... איבדתי את דיסק ההתקנה והמחשב לא מזהה את המכשיר... (אם אני לא טועה זו אותה התוכנה לכל המכשירים של מוטורולה) תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by gigi,

אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by BindeR,

שלום התקנתי את התוכנה ואני מחפש מדריך לתוכנה כדי לעשות קבוצות למשלוח דואר תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. שלום. ידוע לי שיש קבצים שנישמרים אחרי שמוחקים את הקוקיז&HISTORY& ושאר ירקות במאפיינים של הIE עדיין נישארים לפעמים כתובת/קבצים על ההארדיסק מישהו יודע איך אני יכול בוודאות להסיר את כל הקבצים אחרי הגלישה ולא רק לעשות מחק עוגיות קבצים זמנים והיסטורי כי יש קבצים שנישארים ותמונות מהאתרים קצת עזרה כאן? תוכנה משהו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.