תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. נתקלתי בכמה בעיות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. אני צופה בסרט באיכות 1080 כאשר אני קורא את הסרט מהמחשב המרוחק דרך רשת אלחוטית והמחשב בסלון מחובר לטלוויזיה. בד"כ אין בעיה אבל עכשיו הסרטים שאני צופה בהם מתחילים להיות מקוטעים, כאילו המחשב כל הזמן עושה buffer. הרשת בתקן N. מהירות העתקת קבצים בסביבות 11 מגה בייט לשניה. 2. בגלל הבעיה הראשונה, החלטתי לנסות ולראות את הסרטים דרך XMBC. הורדתי פונט arieluni ואני משתמש בו. אבל הכתוביות נראות חתוכות באמצע. למשל במקום האות א' אני אראה חלק את החלק העליון של האות. החלק התחתון לא מוצג אז בעצם הכתוביות מוצגות בצורה חלקית מוזרה כזאת. 3. הסקין לא תומך בעברית. יש סקין שתומך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים את התוכנה. זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נךתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחליף מחשבים עם אבא שלי (מחשב מהעבודה שלו) כי לוח האם שלו תומך PCIE ושלי לא. הוא גם תומך SATA אז אני רוצה גם לקחת את הכונן קשיח שלו, רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול להשתמש שתעביר את המידע בין שתי הכוננים (יש לי גם כונן שלישי שיוכל להיות מן גשר ביניהם). תודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
אני מנסה להקליט סאונד של משהו שמתנגן במחשב אז ניסיתי עם NERO Nero SoundTrax ואיכות יוצאת איומה ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם אבל לא משנה מה אני עושה זה תמיד יוצא רע אולי אני לא מגדיר נכון או שפשוט זאת תוכנה לא מוצלחת ,במקרה כזה ההיתי רוצה המלצה לתוכנה טובה אחרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אותה בעיה מתרחשת גם ב Windows 7 וגם ב Windows Vista, חלונות לא מצליח לזהות ולהתקין בהצלחה דרייבר ל High Definition Audio Device במחשב הנייד LG LW20 Express ולכן אין לא בכלל סאונד במחשב. חיפשתי גם באתר של LG, משום מה לא מצאתי בכלל דרייברים לויסטה, מוזר. מישהו יודע היכן ניתן למצוא דרייבר לסאונד, כדי שאוכל לשמוע משהו... ?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרתכם מחשב lenovo נייד.אני לא יודע איזה דרייבר הכי מתאים.הבוסטר מתקין לי דרייבר ישן.לגבי dircxt איזה גרסא תתאים ? 8או 9 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מנתונים שפרסמה חב' הניתוח לשוק האינטרנט,GET CLICKY,עולה כי לדפדפן כרום של גוגל יש נתח שוק של 1.7% לעומת 3.1% ב-9/08,עת הושקה גרסת הבטא של הדפדפן.אינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט מחזיק 53.1% ופיירפוקס של מוזילה 36.3%. די הפתיע אותי הנתון על FF ד"א, על הכרום לא ממש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה המאפשר להעביר קובץ mdi לpdf? (עדיף תוכנה חינמית)?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אי פי של מישהו מרשימת המסנג'ר (כמו שניתן לראות באי סי קיו) יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל את הSTEAM כבר יומיים ובכל פעם הוא רושם UPDATE מגיע ל27% ומתחיל מהתחלה עד שמגיע שוב ל27% ומתחיל שוב מהתחלה (הוא עושה זאת 3 פעמים ולאחר מכן רושם לי הודעת שגיאה) " steam is temprarily unavailable please try later" תמונה שממכישה את הבעיה: מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מצלם את עצמי מנגן ושר, יחד עם פלייבק ברקע. על הפלייבק יש לי סדרה של צפצופים בתחילת וסיום השוט- כדי שיהיה לי קל לסנכרן את זה עם קטע האודיו המקורי- ולא זה שהמצלמה קולטת. אני מחפש סנכרון מושלם- או כמה שיותר קרוב לזה ואני מוצא את עצמי בבעייה. לפי מה שהצלחתי לראות ולהבין- אני יכול להזיז ולחתוך את הקליפים, רק בכפולות של פריים. אני בעצם רוצה לסנכרן את הקליק של הוידאו, לקליק של השיר הגמור- וכאן הבעיה. לפעמים הרזולוציה הזו של לחתוך את הוידאו (ובעצם את האודיו שלו) בכפולות של פריים פשוט לא נותן דיוק מספיק. לפעמים אני צריך להוריד רק "חצי פריים" מהתחלה. אני רגיל מעולם האודיו שאני יכול להיכנס ממש פנימה לרמת אלפיות השנייה MS, או אפילו יותר מזה. בינתיים פתחתי פרויקט חדש- ב60FPS כך שה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.0.5 של אימייליה רשימת השינויים: * נוספה תמיכה לויסטה * חסימת תמונות מהאינטרנט תעשה לפני טעינת הדף * CTRL + גלגלת עכבר להגדלה/הקטנה של טקסט המכתב * אפשרות לשמירת אלמנטים מלשונית התמונות/סרטים בצפיה במכתב * הזזת תוכן המכתב למעלה/למטה/ימינה/שמאלה על ידי הקלקה בעכבר * הוספת דוא"ל חדש לאיש קשר חדש/קיים * אפשרות שיוך סיומות .msg/.eml/.ema בנפרד * הוספת קיצורי דרך Ctrl+s / Ctrl+d / Ctrl+p * אם נספח לא משוייך לתוכנה, תיפתח חלונית "פתיחה עם..." * עיצוב מחודש לחלון הגדרת חשבון * חתימה נוספה לביצוע פעולות חוצות חשבונות * סידור מחודש לתפריט הראשי * יצירת מכתב חדש מימין לשמאל בצורה אוטומטית * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה *…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה avi recomp כדי לשים כתוביות על סרט והכתוביות שבמקורן בעברית נקראות בויאטנמית או משהו כזה וגם בסרט זה לא נראה כעברית על כסתם ג'יבריש... אם אני פותח את זה בוורד ומקודד את זה לעברית זה נורמלי... אפשר עזרה בבקשה~!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-