עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. יש לי בעייה. עקב בעיות בדרייבר של מדפסת משולבת HP Photosmart C7283 במחשב של אמי, אני נאלץ לעשות לו התקנה מחדש. אז ככה: 1. הסרתי את הדרייבר ע"י קובץ ההתקנה של הדרייבר העדכני שהורדתי מהאתר של HP. 2. לא השארתי לו כל זכר ע"י התוכנה Driver Fusion. 3. אתחלתי את המחשב. 4. הפעלתי את קובץ ההתקנה ופעלתי על פי ההוראות. 5. ההתקנה מבקשת ממני לחבר את הכבל של המדפסת למחשב. בשלב הבא מתרחשת הבעייה: כאשר אני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב ליציאת USB, ההתקנה מזהה את המדפסת ומתקינה אותו, אולם כמה שניות לאחר תחילת ההתקנה, קופץ אשף התקנת חומרה חדשה של חלונות, וקוטע את ההתקנה. התוצאה: ההתקנה נכשלת. מה הסיבה לבעייה? עדכון: פתרתי את הבעייה. נראה שזה קשור להפעלת תוכנת Driver Fusion.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TripMan,

עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Galit17,

רק ב WINDOWS LIVE MAIL ובמסנגר יש את הבעיה הזו.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.

5. Started by Styx,

בתוכנה יש אפשרות לכתוב את מה שאני רוצה בתכנה(לקוח פרטים מיילל פרטים עם משרה וכו') ואז בליחצת כפתור אפשר להעביר את למייל הבעייה שכל פעם שאני מנסה לעשות את הפעולה מופיעה השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתאפשר לי ליצור מעיין נקודת שחזור מלאה. ז"א שברגע שאני ירצה אני יוכל לחזור לנקודה שהגדרתי, ואקבל עמדה נקיה לגמרי ,ז"א כל מה שהותקן אחרי לא יהיה קיים כנ"ל לגבי קבצים שנוצרו. ז"א שמבקרה שאני קובע נקודה מיד אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה, כשארצה לחזור לנקודה זה בדיוק מה שאקבל. אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה לאחר כל ריסט, השאלה שלי היא האם אני יכול להגדיר את זה אחרת שרק כשארצה יתבצע השחזור? ואם כן אמח אם תמליצו על אחת כזאת. תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by evy,

לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by dor123,

מה בדיוק משמעות הודעת השגיאה הזאת שמופיעה לי לפעמים בפיירפוקס ככה סתם? תמונה בקובץ מצורף:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ilgon1,

האם אפשר להתקין גירסה עברית (MV) לחבילת התוכנה design standard 6 adobe creative suite שברשותי (חבילת התוכנה חוקית )?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by udi,

שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנהmedia server אשר מסוגלת לבצע קידוד לסרטים בזמן אמת -transcoding יש לי טלויזיה של פיליפס היא מחוברת לרשת וכדי לראות את כל הסרטים על המחשב ( שנמצא הרחק ממנה) אני צריך תוכנת media server בנתיים מצאתי שלושה TVersity , Wild ו PlayOn שאלתי היא מה יותר מומלץ ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by Chura,

היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by vipnisim,

יש תוכנה לM4 כמו ה TOOLBOX של INTEL ?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by onthemic,

אהלן אני משתמש כבר שנים בתוכנה bitcomet של טורנטים, הכל היה מצוין עד שהתקנתי גרסה חדשה של התוכנה, ובכל פעם שהיא פועלת יש ניתוקים ובעיות עם החיבור לאינטרנט. בדקתי מול הספק ואצלם הכל היה בסדר, בכל פעם שאני מנתק את התוכנה - לא מייד - חוזר האינטרנט ללא בעיות כלל. אין לי מושג מה הבעיה, אני לא משתמש בכל מיני הגדרות פרוקסי למיניהן, אני לא מבין בזה ולא זכור לי כלל שנגעתי בהגדרות האלה בגרסה הישנה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  17. בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP 587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל …

18. היי חבריה, קראתי בynet בתגובות הקוראים כי ע"מ לראות את ספרית המדיה מהמחשב לטלויזיה לא צריך פליסטשיין זה אפשרי? יש מדריך ?אפשר לינק להורדה? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by POD,

היי, התקנתי את התוכנה בכונן C, אך התיקייה לסינכרון קיימת בכונן אחר. נראה שכש-GD מסנכרנת את הקבצים, היא מורידה אותם קודם כל לכונן C, לאיזושהיא תיקיה זמנית. ניסיתי לעקוב אחר התיקיות ולא הצלחתי לגלות לאיפה הקבצים יורדים, לפני שהם עוברים לתיקיה של GD (בכונן אחר). אין הגדרה כזו בתוכנה, ולא הצלחתי למצוא תיעוד לזה בכלל בגוגל. יש לי קבצים גדולים מאוד שצריכים לרדת וזה סותם לי את C למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by artyom,

בעת לחיצה של העכבר על עמוד אינטרנט הטקסט נבחר במקום שלא יקרה כלום לפי מה שאני זוכר זה צירוף כפתורים שצריך ללחוץ שמשנה את זה. לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ORBIT,

לאחר העדכון האחרון משהו השתבש 1. זמן טעינת עמוד מאד ארוך 2. לאחר זמן שימוש העברית לא מתפקדת על אף שהאייקון בר מראה HE 3. התוסף ADBLOCK לא מתפקד על אף שהוא מסומן בהגדרות ב-V = מופעל הבעיה נפתרה ע"י התקנה חוזרת וזמן הטעינה השתפר באופו משמעותי זמן טעינת העמוד הראשי של האתר עומד על כ-15 שניות !!! עדיין טעון שיפור יש מי שמכיר את התופעות הנ"ל יחד עם פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. יש לי בעיה בפוטושופ CS6: כשאני מנסה להשתמש בפילטר Lightning Effects הפוטושופ טוען שנייה אבל הפילטר לא נפתח.. יש לי כרטיס מסך GT440 של Gigabyte ככה שיש ליבות CUDA, אבל עדיין יש בעיה שלאחר שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ לא מזהה כרטיס גרפי מתאים. לפני שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ כן מזהה. דרייבר מעודכן, 301.42. עכשיו גיליתי שכשאני לוחץ על הפילטר מה שקורה זה שהשכבה פשוט משתכפלת ומקבלת את השם "Light Effect".. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ._. ------------------------------------------- טוב, איפסתי הגדרות וזה עבד.. החזרתי את ההגדרות של הCache למקסימום וזה שוב לא עבד.. מסתבר שמשהו בהגדרות של זה הפריע לזה (הן היו על מקסימום).. Cache Tile Size חייב להיות על 128K משום …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by GreenGlob,

יש לי בעיה קצת מוזרה שאני חושב שקשורה בדרייברים ולכן פתחתי את הנושא בפורום הזה.. בסוף השבוע עבדתי כרגיל עם המחשב הנייד שלי והתחברתי דרך Wi-Fi לאינטרנט בבית. הבוקר נסעתי לעבודה וכשניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית ראיתי שהנורית הקטנה שמחווה על תקשורת אלחוטית במחשב לא דולקת. בניסיון להפעיל אותה (בToshiba זה נעשה דרך Fn+F8) ראיתי שבקיצורים שמופיעים בראש המסך לא מופיע F8 אלא המספר מדלג ישירות מ7 ל9. בנוסף, לא מופיע לי מתאם הרשת האלחוטי לא ב'חיבורי רשת' ולא ב'מנהל ההתקנים'. מה גרם לי לשער שמדובר בבעיית דרייברים? אתמול בערב עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך המובנה של אינטל ואני חושב שקלטתי גם עדכון צ'יפסט תוך כדי. מה יכול היה לגרום לחיבור האלחוטי שלי פשוט להעלם? אוסיף שברשותי נייד מסו…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.