עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xgamer,

שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שלום. הורדתי את הדרייבר הכי חדש לצ'יפסט שלי- NVIDIA NFORCE4 ל-AMD גרסה 6.70, מהאתר של NVIDIA. טוב אז קודם כל- מה זה בדיוק שיפר/תיקן? זה הוריד לי גם מין פיירוול של אונידיה, לא שמעתי על זה, אז איך הפיירוול הזה, טוב? עדיף על הזה של הווינדוס? וזה פיירוול רגיל, או שהוא פועל כזה מתוך האינטרנט?? וזה הוריד גם את התוכנה NVIDIA MIXER, למה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Shlomi XD,

אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום לכולם אני מקבל אימלים כול הזמן מכול מיני חברה אם מצגות כאלה יפות עד לא לפני הרבה זמן הצלחתי לפתוח ולצפות בהם בצורה של מצגת בלי בעיה אבל עכשיו איך שאני מפעיל את המצגת היא משום מה נטקעת לי אבל אם אני שומר אותה למחשב ואז מפעיל את התוכנה ופותח דרך התוכנה המצגת עולה לי אבל בלי המצגת יענו רק איך שהמצגת בנויה רק תמונות ומילים ואין לי דרך להפעיל זה משום מה שאני רוצה לצפות במצגת זה נטקע לי ממישהו יודע משהו יכול להיות שזה באג בSP2?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי

8. Started by Matrix^Tank,

טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

תמליצו לי בבקשה על תוכנת הורדה(חוץ מDAP)

11. Started by MACHO1234,

האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום לכולם הבעיה די פשוטה לדעתי אבל אני לא מוצא לה פיתרון אני מקווה שפה ידעו לעזור לי ניסיתי להפעיל סרטים מקורים על המחשב ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן לגבי בעית תצוגה ניסתי לשנות את ההגדרות תצוגה אבל זה לא הצליח זאת השגיאה: (למטה) מה עושים?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by satlan1,

הורדתי דרך התוכנה כמה קבצים והתנתק האינטרנט אתמול באמצע ההורדה. שאני בא להמשיך את ההורדות זה רושם לי Fri Dec 22 17:41:47 2006 User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98) Fri Dec 22 17:41:47 2006 Range: bytes=493365265- Fri Dec 22 17:41:47 2006 Pragma: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Cache-Control: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Connection: close ולא ממשיך את ההורדה... אם אני נכנס להורדה בלי פלאשגט אז אני יכול להוריד כרגיל והשרת בסדר וכל זה... מה הבעייה? יש אפשרות להמשיך את ההורדה דרך תוכנה אחרת או משהו? כי הורדה איזה 3 ג'יגה ולא בא לי להתחיל מחדש תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. כבר במשך כמה חודשים יש לי בעיה בהתחברות למסנגר במחשב,ניסיתי כמה סוגים של מסנגר (7,7.5,8) כל פעם ניסיתי להסיר איזה מסנגר ולהתקין אחד אחר ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליח להתחבר בדרך כלל זה נותן לי את הפותר בעיות הזה שזה גם אף פעם לא מצליח לי שאני עושה לו תקן הוא עדיין לא מצליח להתחבר..ניסיתי במחשבים אחרים להתחבר ואני מצליח,זה דבר מאוד מוזר והמסנגר הוא דבר מאוד חשוב בשבילי אז אם מישהו בבקשה יכול לעזור אני יודה לו מאוד!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]

17. Started by jeyjey,

הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by nondos,

שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by desert,

ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by zoman,

בעיה מוזרה : שאני שם את הסרט וראה אותו במדיה פלייר הוא הפוך גם הכיתוב וגם הסרט ,האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להפוך אותו או בצורה אחרת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by No_Man,

איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשמור את ההגדרות שאני שם בOC אבל לאחר הפעלה מחדש זה מתאפס ל דיפולט. 1)למה? 2)איך פותרים זאת? תודה ולילה נעים

24. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים