תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד וינדוס 8 עם 4 גיגה ראם ומעבר I3 , רציתי לשאול אם זה אפשרי : יש לי ארד דיסק נייד 320 GB של סמסונג על USB - עכשיו אני רוצה להתקין את VMWARE על הארד דיסק עצמו ובתוך VMWARE להתקין ווינדוס 7 64/32 ביט , שאלה שלי זה אפשרי ויעבוד תקין כאילו זה עובד על ארד דיסק של המחשב נייד הפנימי ? ואם אני יקח את הארד דיסק ויחבר למחשב אחר נייח לצורך הדוגמא בבית ואני יעלה את VMWARE מארד דיסק המערכת הפעלה תעלה ממנו ותהיה עם כל הקבצים כמו שעבדתי מהמחשב נייד ? לא תהיה בעיית תאימות ? שאלה נוספת : האם המחשב נייד שלי בנתונים שרשמתי למעלה עובד איטי ולא מהיר במיוחד יתכן בגלל " צריכת חשמל מאוזנת " אם אני ישנה לביצועים גבוהים זה אמור לעלות את היכולות של המחשב למקסימום ? או יש אפשרו…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אם אני משתמש בתוכנה של EAC או FORMAT FACTORY כדי לגבות שירים מדיסק אח"כ כשאני בא לשמוע את השירים, כל שיר נשמר בנפרד, ואי אפשר לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי ב Program Files תקיית WinPcap עם תוכנת דוס כזאת ו Uninstall לא זוכר שהתקנתי משהו כזה, מה זה בכלל ? אפשר למחוק ? עכשיו הרצתי HijackThis ואחרי ה analysis ה svchost.exe מופיע באיקס אדום O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update] C:\WINDOWS\svchost.exe Must be fixed! Added by the ADCLICK-AG TROJAN! Note - this is not the legitimate svchost.exe process which is always located in the System (9x/Me) or System32 (NT/2K/XP) folder and should not normally figure in Msconfig/Startup! This file is located in the Winnt or Windows folder המחשב לא איטי או משהו אבל באמת ראיתי במנהל המשימות שהוא לוקח 50-40 מגה מה לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 13k צפיות
-
-
לפנ י כמה ימים מת לי לגמרי האי סי קיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מחזיר לי הודעת שגיאה ואחר כך אומר שזה קשור ל runtime error c ++ למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה גרסה PERSONL אחי חדש אחי מעודכן.. עשיתי עכשיו חיפוש ורשום error occurred during the task execution מה זה אומר? אני לא יודע אנגלית.. וגם שהתוכנה עושה חיפוש אז לפעמים אי רושמת זה אוצר את החיפוש ורשום http://d7.yousendit.com/e/CF4DE76FB8B4328A7361DEDCA8C2594F/1.bmp
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בתופע מוזרה במחשב שלי תהליכים מסויימים נסגרים פיתאום הפיירפוקס קורס לעיתים קרובות והמחשב עושה ריסטרטים כול כמה שעות דקות באקראי וכשעולה החלונות שוב הוא רושם לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה לעיתים הוא עולה עם תצוגה של 4 סיביות תמונה ממש מזעזעת ואני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור למצב הרגיל בהתחלה חשבתי שהצ'קדיסק הוא הפיתרון אחרי כמה וכמה בדיקות נמצאו מלא בעיות חלק תוקנו חלק לא ניסיתי לשחזר את המערכת אך בכל פעם הוא רושם לי שהשיחזור לא הושם פרמטתי פעמיים את המחשב.. בפעם הראשונה הוא המשיך לעשות ריסטרטים כול שעה בערך אחרי פירמוט שני מישמומה זה נעלם לבניים לפחות אני עכשיו שעתיים עם המחשב בדיוק סיימתי להתקין את כול התוכניות אבל תהליכים נסגרים לפעמים ועדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עשיתי פרסומת לתחרות שרד בול עושה השתמשתי באפטר אפקטס מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה מגזין מחשבים פולני הביא קוד שנותן חצי שנה התנסות לקספרסקי 2009,אז צריך להכנס ל http://www.kaspersky.pl/mag/pcwk/kav2009.html זה כתוב בפולנית אז הנה תמונה עם הסבר מה למלא איפה: ה promotion code הוא kav2009-999513 שם,כתובת תמלאו מה שאתם רוצים, מייל תמלאו משהו אמיתי כי לשם תקבלו את הקוד את קוד פשוט מכניסים לתוכנה שניתן להוריד מפה http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions זהו מקווה שתהנו
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר
-
כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
סרקתי באתר שמומלץ כאן בסטיקי. קיבלתי תוצאות (מצ"ב) עם הנתיב לקבצים הנגועים אך אצלי במחשב אין בכלל את הנתיב הזה או\וגם את הקבצים האלה מה זה? מה עושים? איך מוחקים את הטוריאנים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, זמן רב לא כתבתי כאן בפורום, אני מקווה שהתחלפו קצת האנשים יש לחבר שלי שגיאה כאשר הוא פעיל את הWINDOWS רשום לו שאין תקליטור בכוננן A כל פעם מחדש ניסיתי למצוא פיתרון באינטרנט ברם לא הצלחתי מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את ההודעה הזאת? (אין צורך בתמונה לדעתי, פשוט רשום "אין דיסקט בכונן A אישור או ביטול" משהו בסיגנון תודה מראש, ערב טוב.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חחחחח נראה לי הכותרת אומרת הכל עשיתי חיפוש, לא מצאתי תשובה פיקאסא לא יודעת לשים מסגרת שהכנתי מראש לתמונה, רק את המסגרות שיש בתוכנה אייסידיסי גם לא, עוד איזושהיא תוכנה של קנון שהגעתי אליה, עושה בערך אבל לא בדיוק המדפיס של הווינדוס גם לא יודע לשים מסגרות. ובנוסף, צריך גם שלא תהיה הפרדה בין התמונות, שהן יהיו צמודות אחת אל השניה לחיתוך קל יותר. תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-