עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

העכבר זה MX518 והבעיה זה שיש לי האצה של המהירות תזוזה והאפשרות הזאת בכלל מבוטלת בתוכנה של העכבר, והקטע הוא שזה קורה דווקה בתוך המשחקים ולא בווידוס... מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. 1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. התקנתי לפני כמה ימים את הגרסה החדשה והיא פשוט לא עובדת, הפעלתי אותה ואז האינטרנט סקיורטי שואל אותי מה לעשות, 1) לתת לה להתחבר לאינטרנט תמיד. 2) לא לתת לא להתחבר לאינטרנט אף פעם. עכשיו אני עושה את האפשרות הראשונה ואז מחכה, מחכה, מחכה, מחכה ו... מחכה וה-FF פשוט לא מתחבר לאתר, אז ניסיתי אתרים אחרים אבל גם אליהם הוא לא מתחבר, אוקי אז עכשיו תמיד מנסים להתקין מחדש נכון? אז עשיתי את זה וזה עדיין לא עוזר. מה לעשות בבקשה אני ממש מעוצבן מהחרא הזה ואני עכשיו עם ה-IE. תודה מראש slim_shady. תראו תגובה 3

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

שלום, האם יכול להיות שסרט יופעל ב DVD, אבל יתקע בגלל שצריך להמיר אותו לקבצי DVD?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by xTz,

אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. אני רוצה לפעול REGEDIT לא טקסט איך עושים לבטל טקסט?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by gimdy,

קניתי מחשב חד שוהתקנתי את האנטיוירוס מהדרייבר של הלוח-אם. כעת הוא דורש ממני לבצע עידכונים וכך אני עושה . לאחר שהוא מריץ עדכון הוא רושם לי " DNS name resolving error" מה עושים ? איך עובד האנטי ויורס הזה ? יש לציין שעוד אין לי חיבור לאינטרנט אם זה קשור ...

11. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. איפה צוואר הבקבוק, הכרטיס מסך המובנה שיש לי, בהכרח לא יעיל בשביל האוטוקאד? יש דבר כזה, תוכנה שיכולה למדוד את עוצמת המחשב הנוכחי ולאתר לי את צוואר הבקבוק עבור יישום ספציפי כמו אוטוקאד? EVEREST Corporate Edition Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater i946GZ System Memory 2GB Display: Video Adapter Intel® 946GZ Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3000 http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 13:49:54 חבר'ה מבקש …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by bumbum100,

קיבלתי מצלמה ללא דרייבר מהיכן ניתן להוריד..Live! Cam creative

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by sceptic,

קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by nadav_83,

התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by MACHO1234,

האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. יש לי בעיה מסויימת בהצגה אתרים - לדוגמא פורומים באתר "תפוז" כאשר אני נכנס לפורום - לא מוצגות לי ההודעות בתוך הפורום אלא רק מספרי עמודים.. יש לי IE7 וניסיתי גם להתקין פיירפוקס, והבעיה חוזרת. לא מוצגות הודעות בכלל. סקריפטים של ג'אווה לא מנוטרלים אצלי וגם בפיירוול הכל בסדר.. אני לא יודע מה לעשות.. האם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by gol36,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by royije,

שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by NiTrOAcHiLeSs,

שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....

24. Started by Eden 6600,

שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by BlackBlood,

יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים