עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום אני משתמש ב word 2010 הרבה זמן ללא בעיות לאחרונה החלה בעיה שאני מעתיק טקסט מהאינטרנט. קודם כל הוא מופיע משמאל לימין ובנוסף הוא מועתק בגודל בגודל 10 אני קודם צריך לשנות אותו לימין ודבר שני להגדיל את הגופן לפני זה הוא הופיע מימין לשמאל ובגודל נורמלי איך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by avi-noams,

שלום יש לנו כרטיס חיצוני של פלקסטור (PX M402U). בעבר השתמשנו בWINDVD על מנת ללכוד דרכו סרטי וידאו או DVD או ישירות מהטלויזיה. היות והתוכנה אבדה הורדנו שוב אך ברגע שלוחצים על הקלטה התצוגה המקדימה במסך התוכנה מוחשכת והתוכנה לא מבצעת את העבודה. נשמח לטיפ איך לטפל בכך או לחלופין: מחפשים תוכנה חינמית (או זולה לפחות) ללכידת וידאו בלבד- לא עריכה. המטרה היא לכידת קלטות וידאו קיימות באיכות כמה שיותר טובה כדי להעתיק אותן לDVD או ישירות לUSB לצפייה בטלויזיה. נשמח גם אם יש איזשהו מדריך לתוכנה כזו - כי לא נדע לבחור בעצמנו את האיפיונים המתאימים להקלטה... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …

7. שלום, יש לי מחשב שכרגע יש עליו ווינדוס 7 עם מעבד של אינטל דואל קור, 8 גיג'ה ראם ולוח אם של אסרוק. האם אני יכול לפרמט את המחשב ולהתקין במקום הווינדוס את הגירסה החדשה של מק LION 10.7.2? אם זה אפשרי, מישהו יכול לעשות סדר בדברים ולהסביר איזה בעיות עלולות לצוץ? בנוסף, האם תוכלו להגיד לי מה קורה אם אני ממשיך להשתמש במקלדת הרגילה של ווינדוס? האם הALT וCTRL יתפקדו כפקודות רגילות כאילו אני בעצם על ווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by yossihaz1,

שלום לכולם התקנתי את הנגן flash player גירסה אחרונה מהאתר של adobe בסיום ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה שאומרת :לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשרויות תיקייה בלוח בקרה"נכנסתי לאפשרויות תיקייה אבל אני לא יודע מה לעשות שם (אני משתמש בנגן לשידורי הסטרימינג מאתר נבא אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by matanhh,

איך בתוכנה הזאת מגדירים שהתרגומים של הסרט בעברית לא יהיו הפוכים כי רואה תתרגום הפוך מה לעשות כדי לראות תתרגום כמו שצריך? ואיזה עוד תוכנות יש כמו התוכנה הזאת שאפשר לראות איתם תכני תלת ממימד כמו שצריך וטוב כמו התוכנה שציינתי איזה עוד תוכנות יש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  12. יש לי סורק של AVISION שסורק מקבצים של דפים. דרושה תוכנת סריקה שיודעת להפוך את הדפים לPDF או משהו דומה. ולבצע עוד כל מיני עיבודים מינימליים על הדפים. כרגע אני עובד עם paperport 11 שעושה בעיות ונתקעת. במיוחד אם אני מתחיל ממזין המסמכים ועובר לסרוק מהזכוכית ישירות. מחפש תוכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by tamiri,

שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימד: 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ל 3d max וקיבלתי ג'יבריש. מישהו יודע כיצד עושים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kletsman,

שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by netanel1234,

שלום, העתקתי דיסק לפורמט WAV ואי אפשר לשנות לו את הפרטים יענו שם אלבום וכו.. אם איזה תוכנה אפשר לשנות..? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. בימים האחרונים בכל פתיחה של גוגל כרום אני מקבל את הבלון הזה. זה קורה גם לאחר שאני מוחק קבצים ומאתחל את המחשב. יש לכם מושג ממה זה יכול היגרם? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה לחסימת חלונות קופצים בכרום. הextensions שניסיתי חסמו גם פתיחת טאב או חלון חדש, זה על הפרצוף. מישהו מכיר extension שאפשר להגדיר בו אילו URL מטרה אסורים לפתיחה ? (כלומר לא להגדיר לחסום את זאפ / ynet וכו', אלא את אתר הפרסום סטייל pigment-adv.co.il וכו'.) (וכן, אפשר לערוך את ה hosts אבל זה לא מונע את פתיחת החלון.)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by תינוק22,

FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. יצרתי בפיקסה סרט אבל הוא מייצר קובץ WMV עם הגנת זכויות יוצרים (DRM). אני מעוניין להוריד את ההגנה כדי לקבל קובץ חופשי לשימוש. אשמח להמלצה על תוכנה או שיטה לעשות זאת - עדיף משהו מוכח ולא מחיפוש בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד עם bloutooth ואני רוצה להגיע למצב שבו פלאפון מתחבר למחשב ומקבל ממנו קובץ ספציפי ללא מגע יד אדם. אני מדגיש שגם ההתחברות תעשה בלי שאני אצטרך לשבת ליד המחשב (מדובר במעין מערכת ששולחת שיר לכל מכשיר שמתחבר). יש חיה כזאת? אם אין שום אפשרות אחרת אני מסכים לתכנת קצת (#C)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 8us.co.il,

PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Kitt0s,

היי, טוב אז אני משתמש במנהל ההורדת FlashGet, ומשום מה הוא כל כמה זמן קורס (לא הצלחתי למצוא דפוס) והוא משאיר אחריו הרבה קבצי flashget-21E19020.rpt שבהן: הException בכולם זהה.. ניסיתי להסיר לחלוטין ולהתקין אך ללא הצלחה, למישהו זה אומר משהו (גוגל לא עזר..)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.