תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, התיישבתי על המחשב ולהפתעתי אין לי קול. כשאני עושה ריסטרט למחשב הכל חוזר לקדמותו ויש סאונד ולאחר כמה שניות נעלם לי אשף הניהול של האודיו ואיתו הסאונד במחשב. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
AVZ- תוכנה אנטי-טרוינית ואנטי-רוגלה מהדור הבא. אתר הבית : http://www.z-oleg.com הורדה : http://z-oleg.com/avz4.zip תוכנה מהווה דור המשך של תוכנות הידועות כמו Adaware 6 LavaSoft , TrojanHunter זה לא רק עוד תוכנה שיש לה בסיס נתונים של תוכנות מזיקות שונות (סוסים טרוינים, רוגלות, קיילוגרים, תולעים , rootkits ...) אשר מתעדכן כל יום , אלה מה שיותר חשוב שזהו כלי מתקדם אשר מאשפר לזהות לאנשים מנוסים את תוכנות מזיקות חדשות הלא ידועות לאנטיווירוסים ותוכנות אנטי אחרות כרגע ( זה ניתן לעשות אפילו מרחוק על ידי קריאת logs( רישום פעילות ) , אשר קודם נוצרו במחשב הנגוע ) . כמו כן, מתוחזק בה בסיס נתונים של קבצים נקיים ,אשר מאפשר להקל על זיהוי תוכנות מזיקות. אתם מוזמנים לעזור ולשלוח…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקנתי נוד 32 ופתאום כל הסרטונים ביו טיוב לא ניתנים לצפייה אפילו אין אפשרות של ללחוץ על הפעלת הסירטון אלא רק מסך שחור והבעיה קוראת רק בפיירפוקס ובדפדפנים אחרים זה לא קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היא רוצה להתקין לי אנטיוירוס 360. עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו בשום אופן לא להתקין אותו. הורדתי Malwarebytes' Anti-Malware וניקיתי את המחשב. אבל עדיין כל 2 דקות נפתח לי דף אינטרנט שנחסם ע"י AVAST (אתר ההורדה של האנטיוידוס הנל) ומוצגת הודעת מערכת שאם אני לוחץ OK גם מובילה לאתר הזה. מה אני עושה פה? נמאס לי כבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חיברתי את מצלמת הוידאו שלי למחשב בחיבור קומפוסיט ו- Svideo ואני מצליח "ללכוד" דרך מובי מייקאר וכדומה דרך שני המקורות כראוי אבל במסנג'ר המצלמה לא מזוהה ב"הגדרות מצלמת אינטרנט" מה שכן ב"אשף כוונון שמע/וידאו" אני כן מצליח לראות תמונה. האם ישנה דרך להשתמש\להגדירה כמצלמת אינטרנט ושתעבוד בשיחה במסנג'ר. תודה, yosside
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגינס לפוטו שופ 7 הורדתי מכל מיני אתרים מוזרים אבל מצאתי רק פלאגינס חובבניים מפגרים שלא עושים כלום. ונראה לי שרק דופקים את התוכנה איפה אפשר למצוא פלאגינס של החברה? כאלה שמוסיפים אפקטים טובים וסמלים שאפשר לצייר....... וכל מיני STYLES לאובייקטים...? יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס את הדיסק וקופצת ההתקנה אני מתקין את הדרייברים... עובד... לאחר מכן אני מתקין את התוכנה (מס' 2) הוא נתקע על המסך הבא (קובץ מצורף): מישהו מכיר/נתקע בזה כבר ? תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנה שיודעת להמיר סרט DVD לסרט AVI קידוד DIVX בנפח קטן ( 700מגה) לסרט .
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
:AR15: אני מבקש ממי שיכול לעזור לי ללמד אותי איך להכנס לצ'אט תפוז ללא שם, והכוונה להיות שקוף בחדר בלתי נראה, הצלחתי כמה פעמיים, והיום לא הולך לי עשיתי רוווח אנטר נקודה , הכל וכלום לא הולך, כמו כן אבקש ממי שיכול להתקין לי לינוקס למחשב שלי יש לי פנטיום3 ואבקש שתי מערכות הפעלה, אני מוכן לשלם סכום נאה,אני כ"כ רוצה לינוקס במחשב ביקשו לי סכום ענק להתקנה ולא נשמע לי הגיוני מי שיכול לעזור לי אני ישמח, אני גר בת"א בתודה ממני בני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם בזיגזג, גם בנועה... גם הפיירפוקס וגם האקספלורר מה הבעיה לדעתכם? אולי זה רמז שהגיע הזמן להפסיק להשקיע כסף על המחשב : ???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה עם התוכנה כאשר מתקבלת אחרי 10 ד' בערך הודעה שאין מספיק מקום, מה שלא נכון כמובן, והלכידה נפסקת. אם יש כאן מישהו שמצליח לעבוד עם התוכנה כהלכה והתגבר על הבעיה, אודה לו מאד אם ייצור קשר. זו התוכנה היחידה שמאפשרת לי ללכוד ללא אובדן פריימים. תודה מראש. ICQ - 279161359
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מישהו הצליח? אם תוכנה חליפית שאפשר להשתמש בה כדי לקדד למפי3 .?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר מתחבר שוב אוטומטית אם הוא מתנתק, אני מחפש תוכנה שתוכל לתעד לי אם קורים מצבים שהאינטרנט אכן מתנתק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-