תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום לדון בזה כי אני לא בדיוק יודע מה זה... יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים כמו www.mp3000.net והאיסייף הזה לא מרשה לי... הוא פשוט פותח אתר עם כתובת בריבוע כזה ואומר שאיסייף חוסם את זה בגלל בלה בלה בלה... מה אני עושה עם זה ? גם אם האתר הזה מלא ווירוסים והכל זה לא משנה... זה הפרנציפ שאין לי את התוכנה או את הדבר הזה בשומקוםםםם לא ברג'יסטרי ולא בהוספה הסרה... מה אני עושה? אגב שידרגתי מאינטרנט אקספלורר 6 ל-7 ועדיין זה עושה לי את זה ולא בא לי להחליף דפדפן אני נהנה מזה והוא טוב בשבילי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי עכבר אופטי של Logitech , התקנתי את הדרייבר שלו וזה גם התקין לי Logitech Desktop Messenger . נישיתי למחוק את זה כמה פעמים - זה נמחק, אבל לא מ Add or Remove Programs ... איך להפטר מהתוכנה? - מי יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בשלב שבו מופיעה המילה Conratulations אם אני בוחר את האפשרות download the new project now אכן מתחילה ההורדה אבל אם אני בוחר באופציה setup advanced settings אני נכנס לדף שבו אני בוחר את הפילטרים וכו'.לאחר שאני לוחץ בדף זה על ok לא מתחילה ההורדה ואני למעשה נשאר תקוע עם התוכנה בלי שום אפשרות להתחיל בהורדה של הפרוייקט.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את AUDIOSURF הפונטים באקספלורר השתנו לי. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש והפונטים נשארו אותו הדבר. ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא שפורסמו בפורומים, אבל אף אחד מהפתרונות שהוצעו שם לא עזר לי. אז מהו בעצם הפתרון? עריכה: לא משנה, הסתדרו הפונטים איכשהו...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו אימיול, כמו שעשיתי עשרות פעמים קודמות, פתחתי את הפורטים באמצעותו (וקיבלתי אפילו שני V ירוקים), הגדרתי כל מה שאני תמיד מגדיר, נתתי הוראה לירידת קבצים שאמורים להיות רוויי מקורות, אבל כלום. הוא מראה 0 במקורות ולא זז כבר שעות. מה שכחתי?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הורדתי את התוסף VIDEODOWNLOADER ורציתי להוריד סרטון מYOTUBE. 1) אין לי מושג איך ומתי משנים את הסיומת לFLV 2)אני בסך הכול רוצה להוריד סרטון מיוטיוב ולהעביר לנגן שלי (IAUDIO X5L שתומך רק בAVI)- יש תוכנה יותר מומלצת מהתוסף שהורדתי? ואם לא, איך לעזאזל אני הופך לFLV ומ FLV ל AVI?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ברצוני לפתוח סשן של telnet בבצפר שלי. אבל כשאני מנסה להתחבר רשום לי could not open a connection to host on port 23. רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את ההגנה של המחשבים כאן ע"י תוכנה מסויימת ובכל זאת לגרום לזה לעבוד ? או שבכלל לדעת מה מקור הבעיה ולהצליח להפעיל כאן telnet
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הורדתי מדיה פלייר 10, וזה לא עוזר :-( אני מנסה לצפות בשידורים של nana.co.il, ולא מצליח לראות כלום... אפילו הכפתור PLAY לא מופיע לי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שאלה. תוכנות אנטי-וירוס או אנטי-רוגלה מעבירות בהסגר הכספת שלהם כל הוירוסים או הנגעים שמצאו בסריקה. האם הם המזיקים יכולים עוד להשפיע וינועו על המחשב כל עוד נמצאים בכספת ולא נמחקו לגמרי? או אין חשש להם.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת גיבוי שפועלת מחוץ לוינדוס. אני רוצה לגבות דיסק קשיח שלם אל דיסק אחר ובשעת הצורך לכתוב חזרה את הגיבוי לדיסק הראשון. חיפשתי וקצת התקשתי למצוא תוכנות כאלו, שמעתי על תוכנה שנקראת ghost אבל אני לא מכיר אותה. חשוב לי גם שאני אוכל להשתמש בדיסק השני, זאת אומרת שהדיסק שאני מגבה עליו עדיין יעבוד עם ווינדוס והכל (הדיסק הזה נמצא על מחשב אחר) איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה..
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
על מחשב עם XP SP2 ללא אנטיוירוס לוקח המון זמן לההעתיק קבצים מדיסק לדיסק מיתנהג כאילו יש אנטיוירוס שסורק את הקבצים לפני העתקם מדובר על קבצים קטנים של טקסט או תמונות אם זה תלוי באיזשהו סרביס שפועל נא דרך להפסיקו
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני רוצה לעבור לVISTA אבל... אמא שלי גם משתמשת במחשב , ולא נראה לי שאני רוצה לסבך אותה.. אז פעם ראית שלמשהו יש שני WINDOWS שונים במחשב אחד אז , מה אני עושה ? דרך אגב יש לי אהרד דיסק של 200 . 40 רק לWINDOWS ו 160 לכל מיני דברים.. אז אני ישמח להתקין תVISTA ב מחיצה של ה 160 איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שולם לכולם רציתי לברר איך אני יכול להוסיף חתימה דיגיטלית למסמך וורד שאני כותב. הכוונה שלי היא שיהיה אישור שאני אכן כתבתי את המסמך. כמו כן, האם חתימה כזו היא משהוא וירטואלי או שזה מובנה בקובץ או שגם וגם. מהברורים שעשיתי עד עכשיו נראה שאם רוצים חתימה כזו שבאמת תהייה שווה משהו אז יש להשתמש בשירות של חברות מסחריות. האם למשהו יש המלצות ספציפיות וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש לכל העונים. אורי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא מבין, מה זה רוצה ממני?! (ההודעה מופיעה בירוק בצד השמאלי העליון כפי שניתן לראות בתמונה הנ"ל) במידה ואני עושה 'Learn More', זה מפנה אותי ל-פה. בין כל השפות הנמצאות שם ברשימה, ישנו קובץ בעברית להורדה- קובץ בשם LangHebrew.lng. השאלה, מה אני עושה איתו הלאה..שמתי אותו בתיקיה הראשית של התוכנה ואין שינוי - ההודעה הירוקה עדיין מופיעה. מקווה לעזרה, בתודה מראש, יניב.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
משום מה פיירפוקס לפעמים מתחיל פשוט לגנוב מלא זכרון: מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב של NEC מדגם ND-3550A ושאני מכניס דיסק למחשב המחשב אומר לי : נא הכנס דיסק לכונן D: . קראתי על זה באינטרנט וזאת בעיה נפוצה אבל אני לא מצליח למצוא את הפתרון אני ממש יודה לכם אם תוכלו לעזור לי זה דיי דחוף.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-