תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה ממירים סרט לפורמט של Divx?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לידידה שלי לעריכת תמונה,כאלה שאפשר להוסיף שם מיסגרות או כול מיני סימנים כתוביות או קישוטים. שתיהיה פשוטה זה הכול.
-
יש לי בעיה שאם נכנסים לסרטון ביוטיוב הוא בקושי נטען אבל אם עושים רפרש אז פתאום כל ה10 מגה מנוצל ואפילו סרט HD נטען בבום הבעיה זה שאני לא יכול לזרום מזרם לסרט במסך מלא וכל סרטון צריך לעשות רפרש, חוץ מהדבר הזה גם אם אני מעביר לקטע שעדיין לא נטען בזרימה אז הוא יכול להפסיק לטעון ואז בכלל צריך לעשות שוב רפרש לדף ולפעמים הפלאש עושה זום אוטומטי ואין לי גישה לפליי בקיצור בIE8 זה לא קורה וגם אני חייב להודות בניגוד לXP, בוינדוס 7 IE8 הוא די פאקינג מהיר, וזה מעצבן שעד שהתרגלתי ועברתי לצד של מוזילה, עולות לי בעיות שגורמות לי לחשוב לחזור חזרה לIE יש דרך טוויק או משהו שמסדר את זה? זה יתוקן בFF 3.6? מתי הוא בכלל יוצא? לא בא לי להשתמש בבטא עכשיו דרך אגב, FF 3.6 יהיה מחובר כזה לוינדוס 7? …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בצבעי הנגנים במחשב כמו:gom player quick time וכו. הבעיה היא שהצבעים פשוט נוראיים, מעוותים את התמונה בצורה מחרידה. ולפעמים אני רוצה להתשמש בעוד תוכנה חוץ media player ואז זה ממש מעצבן. עוד קטע נוסף הוא שכאשר אני נכנס הרבה פעמים למדיה פלאיר ברצף, קורה מן קטע כזה שאני כבר לא יכול להיכנס עד שאני לא אפעיל את המחשב מחדש, ואז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש זה אומר שאני צריך לעשות "סיים כעת" על מנת להפעיל את המחשב. הבעיה הרצינית היא הראשונה, השנייה היא בונוס. מקווה שתעזרו לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מהדיסק של ASUS דרייורים להכל חוץ מהקול. אני מתקין את הדרייורים של הקול המערכת מבקשת איתחול, לאחר מכן הוא מזהיר אותי שהדרייורים לא עברו בקרה של מיקרוסופט אני מאשר, אך הדרייורים בכל זאת לא עובדים. יש לי מארז של thermaltake מדגם swing, רשום בחוברת שאם הפנל לא תומך HD צריך לשנות איזה הגדרה בביוס האם זה ממשהו ממשי שבגללו אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול? הצעות יתקבלו בברכה תודה, HaimTS ****************** עריכה: נ.ב הורדתי מהאתר של אסוס 100 מגה בשביל סך הכל דרייור וגם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני רוצה לעבור לVISTA אבל... אמא שלי גם משתמשת במחשב , ולא נראה לי שאני רוצה לסבך אותה.. אז פעם ראית שלמשהו יש שני WINDOWS שונים במחשב אחד אז , מה אני עושה ? דרך אגב יש לי אהרד דיסק של 200 . 40 רק לWINDOWS ו 160 לכל מיני דברים.. אז אני ישמח להתקין תVISTA ב מחיצה של ה 160 איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מותקת אצלי ערכת קודקים cole2k שאיתה אני DVIX ללא בעיה. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לצרוב קבצים בגודל של 4 gb ,דרך תוכנת nero 7 ,ואני לא מצליח ,אני מקבל הודעה שלא ניתן לצרוב קבצים הגדולים מ-2gb ,ורשום משהו על כך שצריך להשתמש ב-UDF . תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (בלי סידי לצערי) עם ויסטה, עובד בינתיים סביר (קצת איטי למרות שהמחשב מאוד מתקדם ) בכל מקרה, לאחר שהתקנתי הכל, דרייברים וכו', אני מעוניין לעשות גיבוי של המערכת הפעלה עם כל התוכנות והכל. אני מכיר רק את Norton Ghost, אך רציתי לקבל המלצה או דעה על תוכנות שאיתן כדאי לעשות את זה. אני כנראה אעביר את זה לDisk On Key או אחבר סידי חיצוני. תודה מראש, גיא
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להפעיל בBSPLAYER סרט כלשהוא הוא מביא לי הודעה: Unknown file format (xvid) התקנתי והסרתי אלפי פעמים והבעיה לא נפתרת מה עליי לעשות מה הבעיה ניסיתי גם לשחק בהגדרות אך לשווא
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי אני מתחיל לסדר מחשב של חבר שמלא בתוכנות ריגול עם Adware6 ועם SpyBoot S&D אבל זה ממש לא נגמר אפילו אחרי מספר סריקות. עכשיו נזכרתי ב-HijackThis וחשבתי שאולי היא תפתור לי את הבעיה. אבל הבעיה שלי היא, שאני מריץ את התוכנה היא מראה לי את כל הדף עם כל הרשימה של התוכנות - ומיד נסגרת! אין לי אפילו צ'אנס לנסות לסמן את מה שצריך בשביל להסיר! מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עוד כמה רגעים במחשב שלי ... עשיתי לו ENABLE WINDOWS 98 משהו כזה ב BOOT התקין .. עשה FORMAT ל C ... מתקין .. עוד מעט מסיים וב D אני מקווה שכלום לא נמחק לי . כי הכונן FAT32 ב D ו ב C היה NTFS .. אז היה חייב לפרמט .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-