עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by vAי,

אני מנסה לצרוב קובץ NRG (קובץ של נרו) אבל כשאני פותח את הקובץ (בנרו כמובן) זה מביא לי את ההודעה הבאהhttp://planet.nana.co.il/d32_d32/gta.GIF וכשניסיתי לעשות אישור ולצרוב בכל זאת אז זה אמר שזה צורב אבל בסוף זה מראה לי דיסק ריק אם מישהו יכול לעזור עז בבקשה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. Started by Itzik 007,

הכל בכותרת!? וכמובן למה!! ???

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by shlomifounis,

יצא עידכון לדרייברים לכרטיסי מסך מבוססי שבבים של ATi

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by lmlm,

שלום, אני צריך תוכנה שאני נכנס אליה היא תראה לי מה כתבו היום על המחשב שלי/סיסמאות/אתרים שגלשו וכל זה, ושלא ירגישו אותה פועלת וגם שתיצרוך קצת זיכרון. ושתהיה חינמית. יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה-גיל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום. ידוע לי שיש קבצים שנישמרים אחרי שמוחקים את הקוקיז&HISTORY& ושאר ירקות במאפיינים של הIE עדיין נישארים לפעמים כתובת/קבצים על ההארדיסק מישהו יודע איך אני יכול בוודאות להסיר את כל הקבצים אחרי הגלישה ולא רק לעשות מחק עוגיות קבצים זמנים והיסטורי כי יש קבצים שנישארים ותמונות מהאתרים קצת עזרה כאן? תוכנה משהו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by x-pac,

ראיתי בחוברת של הלוח שלי שיש לי אפשרות של Watch Dog Timer הייתי רוצה לדעת יותר על האפשרות הזאת ומה היא עושה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אתמול ניסיתי לצרוב קובץ בגודל של 700 מגה ואולי טיפה יותר מה שבדרך כלל אין לנירו בעיה לצרוב... אך משום מה הוא נתן לי הודעת שגיאה שבדיסק אין מספיק מקום לצרוב את אותו קובץ. מאז ניסיתי עוד קבצים בעלי גודל דומה וגם אותם לא הצלחתי לצרוב וגם החלפתי דיסקים. אני משתמש בנירו 60015 בWINXP בצורב פלקסטור pxw2410a אני מבקש עזרה דחוף כי אני חייב לצרוב היום. בתודה מראש פני הארדווי

13. Started by Mr Gadget,

האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. מה שיש לי זה 400X318 איך אני מקטין אותה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by BloodFist,

בעייה ב FIREFOX לא פותח קישור לאי מיול / אין אפשרות להסיר את התוכנה במלואה על מנת לבצע התקנה מחודשת. תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by mega1234,

האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. אני מדבר גם מבחינת חומרה וגם מבחינת תוכנה - עד כמה הוא עמוס או שיש בו "זבל" וכו' מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. לאחר ההתקנה של אופיס 2007 אני מגלה כי פקודות חיוניות בתוכנה לא נגישים לתפעול כגון שמירת קובץ save as או העבר/השב באימייל וכד'. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by gshhar,

כי נראה לי שפרצו לי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by compman112,

אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by excel5,

אני לא יכול לשלוח מייל ! פקודת "העבר" ופקודת "חדש" תוקעות את OUTLOOK ע"י הודעה "פותח את WORD... כעורך הדואר" רק ע"י מנהל משימות אפשר לצאת מזה. מה עושים ???

22. Started by davidz85,

שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by aviram20,

האם יכול להיות שהאמיול מאט לי את המחשב משמעותית? עכשיו בהורדה כ10 שירים. רציתי לדעת מה הקשר בין ההעלאה להורדה האם אני יכול להוריד בלי להעלות ? האם אני יכול ליראות מי מוריד ממני ומה ולבטל אותו אם ארצה ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by kfirlion,

ראלי דקאר פורמולה 1 Rally WRC איזה עוד?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by knaanbraz,

לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים