תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל CORE 2 DUO 6600 עם 2GBRAM. כאשר אני מקודד סרט (מוסיף לו כתוביות למשל) אני שם לב כי התכנה מנצלת רק 50% מהמעבד שלי. מאחר ויש לי 2 ליבות, חשבתי, אולי יש דרך לאפשר לתכנה להשתמש ב 2 הליבות כך שהקידוד יהיה מהר יותר. בנוסף, חשבתי האם יש דרך לתת לתכנה אפשרות לנצל יותר זיכרון(לא יודע אם זה יעזור למהירות) מכיוון שיש לי הרבה ממנו. ועוד שאלה קטנה: יש אפשרות בביוס שלי לעשות כך שהמעבד יעבוד כליבה אחת. האם כדאי לעשות את זה כך ששתי הליבות יעבדו כאחד? אולי כך הקידוד יהיה מהיר יותר? תודה מראש. נ.ב. אני משתמש ב XP SP2 32BIT
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, בטעות במקום להסיר סיסמא אחת, הסרתי את כולן, ולחצתי אישור בלי לשים לב יש איזו שהיא דרך לשחזר תסיסמאות שאבדו ? היו לי שם המון סיסמאות חשובות..ואני ממש בדיכאון, יש דרך כלשהיא ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקנתי ITUNS,איך אני מעביר את כל השירים שלי לתוכנה באופן אוטומטי? כשפתחתי את התוכנה נוספו לי רק עשרה שירים,ויש לי יותר מ3000 שירים שלפני הפרמוט שעשיתי עלו לי אוטומטי עם התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במשיכת מיילים דרך אאוטלוק אקספרקס, אבל רק שזה נוגע לגבי החשבון שלי בGMAIL. כשאני נכנס לאתר עצמו ומושך מיילים זה עובד מצויין, אבל כשאני בוחר למשוך את המיילים דרך האאוטלוק, זה מגמגם לכמה דקות, ואז אני מקבל הודעה ששרת ה-POP3 לא מגיב והאם אני רוצה לחכות 120 שניות נוספות בשביל לבדוק אם זה מגיב. ניסיתי להגדיר מחדש את החשבון הזה באאוטלוק אבל זה עוזר... למישהו יש הצעות ..?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לתת לי נתונים על טמפ' של חלקי המחשב ושאם יש כזה דבר שהתוכנה תראה אם הטמפ' נמוכה/תקינה או גבוהה.(כי אין לי מושג כמה מעולות צלזיוס צריך להיות לכל רכיב על מנת שעבוד בצורה הטובה ביותר) וכל זה גם בשביל לבדוק אם הקרור של המחשב שלי טוב. תודה .
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שיש לי באחד מההרדיסק שלי, איך שאני נכנס לתיקית סרטים המחשב חושב 5 שניות ומעלה לי חלון של כדי לסייע על המחשב שלך וינדוס סגר תוכנית זו מה זה יכול להיות אף פעם לא עלה לי החלון הזה? אחרי שאני סוגר חלון זה הוא עושה לי דוח שגיעות של אקספלולר תודה אני לא יודע איך לגזור את החלון הזה ולצרף אותו להודעה אחרת היתי מראה לכם
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את AUDIOSURF הפונטים באקספלורר השתנו לי. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש והפונטים נשארו אותו הדבר. ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא שפורסמו בפורומים, אבל אף אחד מהפתרונות שהוצעו שם לא עזר לי. אז מהו בעצם הפתרון? עריכה: לא משנה, הסתדרו הפונטים איכשהו...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הורדתי את התוסף VIDEODOWNLOADER ורציתי להוריד סרטון מYOTUBE. 1) אין לי מושג איך ומתי משנים את הסיומת לFLV 2)אני בסך הכול רוצה להוריד סרטון מיוטיוב ולהעביר לנגן שלי (IAUDIO X5L שתומך רק בAVI)- יש תוכנה יותר מומלצת מהתוסף שהורדתי? ואם לא, איך לעזאזל אני הופך לFLV ומ FLV ל AVI?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-