תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב... אני לא זכרתי שאין ברשותי את הדרייברים של הסאונד... אני מחפש דרייברים של סאונד ל- PCPartner כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... יום טוב לכולם....
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
אני מתכוון להחליף את המעבד שלי מ-P4 3.0 ל E6600 במערכת קיימת, האם נדרש להתקין VISTA מחדש או שמע ההפעלה תתמודד עם עידכון המעבד החדש?? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להעלות את האתר כאן בפיירפוקס אלא רק בIE? כל פעם שאני מנסה להכנס עם פיירפוקס זה מעלה לי את האתר הזה (וזה קורה בעוד כמה אתרים בארץ)
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך לקנות תוכנה למחשב על מה אתם ממליצים? ומה המחיר? תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נכון כשמקבלים תוצאות של חיפוש אז חלק מהתוצאות מופיעות בצבע כחול וחלק בשחור, מה זה אומר? שאלה שניה כשאני מוריד סדרות כמו אבודים או נמלטים תמיד אני מוריד כמה קבצים שונים כי חלק נפתחים וחלק לא זה בעיה של מקודדים? (יש לי את ה- KLITE) ואם כן איזה חביל מקודדים מומלצת תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
כבר במשך כמה חודשים יש לי בעיה בהתחברות למסנגר במחשב,ניסיתי כמה סוגים של מסנגר (7,7.5,8) כל פעם ניסיתי להסיר איזה מסנגר ולהתקין אחד אחר ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליח להתחבר בדרך כלל זה נותן לי את הפותר בעיות הזה שזה גם אף פעם לא מצליח לי שאני עושה לו תקן הוא עדיין לא מצליח להתחבר..ניסיתי במחשבים אחרים להתחבר ואני מצליח,זה דבר מאוד מוזר והמסנגר הוא דבר מאוד חשוב בשבילי אז אם מישהו בבקשה יכול לעזור אני יודה לו מאוד!! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לערוך קבצי וידאו של DVD שאפשר לחתוך קטעים מהסרט?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
משהו שבקלות וביעילות אוכל לסמן כמה עוגיות קריטיות בתור "לא מחיקות", וכל השאר - שימחוק לי אוטומטית מדי זמן מה. לא חייב להיות תוכנה בחינם. הקש ששבר את גב הגמל - פתאום אני שם לב שכמה אתרים אחד אחרי השני שכחו את הקוקי שלי. לדעתי בגלל עומס בתיקייה ולא בגלל שהעוגיה פגה תוקפה, כי חלק עדיין זוכרים אותי...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר). מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-