עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jj516,

באתר : www.wwf.com יש menu bar איך ובאיזה תוכנה אני יכול לעשות את ה menu bar שיש לאתר? ובאיזה תוכנה אני אוכל להכניס אותה ליצירת האתר?, אני אוכל להשתמש ב front page?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by YAK33,

שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. הוא לא מתקין לי את הגרסא החדשה הוא בעיקרון מזהה שזה כבר קיים במחשב ולא קיים שום מסנג'ר במחשב גם היישן לא מה עושים ? שימו לב בתמונה הוא בעצם מזהה שכבר קיים שום מהרגיסטרי ששם עוד לא נגעתי אין שום זכר לשום מסנג'ר במחשב ! [br]פורסם בתאריך: 18.02.2010 בשעה 11:50:30 או קיי נפתרה הבעיה תודות לתוכנת ה "ZapMessenger.exe" [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by DeadByDawn,

האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  8. כל פעם שמנסים ליצור משתמש חדש ניפתח דף הרישום אבל הוא ריק (זה לא בעיה בדפדפן ניסיתי בעוד סוגים) משהו פה לא הגיוני ....מה אף בן אדם לא יכול ליצור משתמש חדש במסנג'ר כרגע : ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Mda101,

שלום לכולם... בזמן האחרון המסנג'ר שלי קופא וגם האוטלוק זה התחיל מסתם זמן טעינה ארוך עד שהגיע למצב שפשוט אני לא יכול להעלות את המסנג'ר, (הוא נותן לי מסך לבן ריק וקופא) כשאני עושה CTRL+ALT+DEL הוא כותב עליו "לא מגיב" אני יכול להתחבר למשתמש שלי דרך מחשבים אחרים בלי בעיה באוטלוק קורה לי עכשיו אותו דבר, ברגע שאני מעלה אותו הכל טוב ויפה, כשאני נכנס למייל כדי לקרוא אותו לוקח לו לפחות 10 דקות לפתוח כל הודעה פתחתי קובץ PST חדש, לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אנטי-וירוס (קספרסקי) והוא מעודכן ועובד בצורה חלקה תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by rk666,

יש לי החל מאתמול בעיה בהפעלת המסנג'ר על הלפטופ. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה במגוון דרכים ועדיין לא מצאתי ישועה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הודעת שגיאה מצורפת.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Metallica - Fade To Black(Guitar Tabs).pdf הסיומת של אין לי אוורד על המחשב ? זה מה שאני צריך אך אני יכל לפתוח את זה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yossi21,

מה אני אמור לעשות? אני לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח אותו אני מעוניין לסרוק. אני נואש.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  14. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dragon772,

האם ניתן לראות סרט בפורמט micro-hd ב נגן dvd רגיל?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by BZZER,

שלום.. אני חדש פה! יש לי בעיה עם זה Microsoft .NET Framework כל פעם שאני פותח את המחשב זה עולה השגיאה: זה משזה רושם : "חריג שאינו מטופל אירע ביישום.אם תלחת על "המשך" היישום יתעלם משגיאה זו וינסה להמשיך. אם תלחץ על "צא" היישום ייסגר באופן מיידי" "אין אפשרות לבצע את הפעולה המבוקשת בקובץ עם סעיף פתוח שעבר מיפוי על ידי המשתמש" עכשיו יש לי "פרטים" אני מעתיק את זה עעכשיו: עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.IO.IOException: ‏‏אין אפשרות לבצע את הפעולה המבוקשת בקובץ עם סעיף פתוח שעבר מיפוי על-ידי המשתמש. ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String may…

• 19 תגובות
    • 9.4k צפיות
  18. זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

לילה טוב ושנה טובה... Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtml מומלצת בחום למנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nurit2005,

ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by nsheep,

מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by ofergpr,

שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by moty1,

אני זקוק בדחיפות לתוכנה frontpage שבעזרתה בונים אתרים, כדי להגיש עבודה. רק הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותה או להוריד מהאינטרנט. אם משהו יודע מאיפה מורידים. אני אשמח לדעת. וד"א הצלחתי להוריד frontpage express רק שאני לא יודע איך משתמשים בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה ממש דחוף!!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by ER_BOGO,

היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים