תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
(אני יודע שיש את הסטיקי אבל הוא לא מעודכן ואולי יש תוכנות חדשות וטובות יותר.) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבדוק ולתקן שגיאות בכונן, לאחות אותו וכו' - כל מה שקשור לטיפול בכונן קשיח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אותה? מישהו יכול להביא לינק?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מדגם דל אינספרשן 6400 וכשיר GPS מדגם מגלן 315, יש לי תוכנה בשם NAVI GUID 3, והיא אינה מזהה את הGPS. חשוב לציין כי הGPS אינו מגיע בחיבור בעל יציאת USB אלא עם יציאת COM בלבד, חיברתי מתאם בין COM לUSB. בתוכנה ישנה אפשרות לזיהוי של הGPS אולם הוא ידני בלבד. הוא מאפשר לי 5 זיהוים של COM, כלומר COM3-7 וCOM16, כאמור הGPS מחובר בUSB. בGPS הגדרתי לו תחת כותרת BAUD לעבוד ב19200. בתוכנה ישנה פאשרות להגדיר לו את המהירות של החיבור וכאמור הגדרתי 19200, אפשרות נוספת להגדרה הוא איזה סוג מערכת ניווט היא וכאמור גם היא תואמת בין המכשירים- רשת מסוגNMEA. אם למישהו יש רעיון איך לגרום לו לזהות את הGPS אשמח.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת דרך -USB למחשב זה רושם לי runtime error 21 at 00405dcd. אחרי שהתקנתי אותה אז זה קרה ,אז ניסיתי להסיר את ההתקנה וכאשר ניסיתי להתקין מהתחלה זה התחיל משלב השני, כלומר בפעם הראשונה בהתחלה זה שאל אותי איזו שפה ועכשיו זה ישר רושם לי בעיברית אז אולי זה לא הוסר עד הסוף וביגלל זה התקלה נימשכת. עיזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2007, הוא עכשיו באנגלית , אני יכול להעביר אותו איכשהו לעברית? או שצריך לקנות תוכנה אחרת יעני אופיס בגרסת עברית?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על ה MP4 המעפן שיש לי ולהשתמש זמנית ב MP4 של חבר שלי. עכשיו קראתי קצת שבשביל ה COWON D2 צריך להשתמש ב JET AUDIO כדי להמיר סרטים 1. התוכנה הנ"ל ממירה קבצים ל AVI ו WMV ולא ל MP4 2. התוכנה לא ממירה לי את הקבצים, אני מקבל לרוב את ההודעה הבאה : אני חייב לסיים המרות עד היום בערב ולכן חשוב לי מאוד העזרה שלכם. איך אני ממיר סרטים לצפייה בנגן הנ"ל ? לאיזה פורמט אני ממיר? באיזו תוכנה? אני לא צריך תרגום, פשוט המרה פשוטה מ AVI ל MP4 (כך לפחות נראה לי) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה החל בשבוע האחרון, אחרי כמה זמן שהתוכנה עובדת כשאני מגדיל אותה מהחלון למטה נהיה לי מסך שחור על התוכנה והיא מפסיקה להוריד... משהו יודע מה הבעיה? אני מעדיף שלא למחוק אותה ולהתקין שוב בגלל שיש לי כל מיני הגדרות של התוכנה שאין לי כח להגדיר שוב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה כמו האפליקציה באייפון למי שמכיר Action menu תוכנה שאני יוכל להגדיר לה מועדפים של הדבק וכשאני ירצה נגיד להדביק משהו יהיה לי לשונית מועדפים או משהו כזה ואז אני יבחר מהרשימה במקום כל שניה להעתיק משהו אחר תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מנסה לעתיק סרט אורגינל למחשב דרך התוכנות האלה Kingdia DVD Ripper Ahead DVD Ripper ואני לא מצליח יש לי את השגיאות האלה . http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210229.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210245.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210268.jpg
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ראיתי פעם ב-TECHTV פינה של המומחה שלהם לפוטושופ והוא הראה איך אפשר להגדיל דברים על ידי "מעיכה" שלהם הצידה. כך שאפשר לקחת עין של ילד ולמעוך אותה ככה שהיא תתפרס על שטח גדול יותר. זה עבד אצלו ממש טוב. איך אפשר לעשות דבר כזה בפוטושופ?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לכל מי שיכול לעזור לי!! תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני עובד עם המדפסת הנ"ל ועם הדרייבר של XP ולא הצלחתי לאתר דרייבר ,אם קיים, שמאפשר דופלקס. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-