עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by K0sTa,

אם יש לי קיר בחדר 2.5 מטר גובה ו 2 מטר רוחב איזה רזולוציה אני צריך בשביל זה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום לכולם, הורדתי סרט, וכשניגנתי אותו הוא בא עם רצועת סאונד בגרמנית, כשברקע, בחלש יותר, שומעים את האנגלית. לצערי בשורת משימות לא רואים את החץ של "דיירקטסב" ובמדיה פלייר האופציות של השפת דיבור לא משפיעות על זה. מישהו יכול להסביר לי איך להעיף את הרצועת סאונד הזאת? אולי בנגן אחר?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. יש לי בעיה ונראה לי שהיא נבעה לאחר שהתקנתי את תוכנת PC BOOSTER מפני שלפניה היא לא הייתה ועכשיו בגללה אני עומד להתקין WINDOWS מחדש. פשוט מופיעים לי זיגזגים סביב המון אובייקט במשחקים וב WINDOWS ואי אפשר לבטל אותם גם על מקסימום פילטרים והחלקת השינון .התצוגה פשוט השתבשה בעיקבות התוכנה אבל אני לא בטוח בזה גם כי שמתי לב לזה רק לאחר התקנת התוכנה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by 6kwar,

יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!

9. שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  10. שומע שיר בתוכנת WINAMP אז הוא משמיע לי את השיר רק ב 2 רמקולים ולא ב 4 רמקולים וכשאני משמיע את השיר בWINDOWS MEDIA PLAYER אז הוא משמיע לי ב 4 רמקולים למה זה קורה לי ב WINAMP ?? אני רוצה לשמוע שירים דרך WINAMP ולא דרך ה WINDOWS MEDIA...... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  13. לוירוס קוראים trojan.zlob.G לא יודע איך נדבקתי אבל אני יודע שאני תמיד נזהר. יש לי תמיד NOD32 עם FIREWALL וANTIAPYWARE והכל מעודכן. בקיצור: נכון להיום אף אנטיוירוס בעולם לא מזהה את הוירוס הזה. אף אנטיוירוס ואף תוכנה לא יודעת להסיר את הוירוס הזה. סוס טרויני או וירוס... בכל מקרה הוא קטלני מאוד. הוא גרסה חדשה שיצאה לאחרונה והיא 2009. הדרך היחידה שאפשר להסירו היא למחוק את כל הקבצים שנמצאים C:\Documents and Settings\ XXX \Application Data\Google - XXX מציין את השם של היוזר שלכם בWINDOWS. בנוסף הוירוס משנה המון דברים בREGISTRY וכו'... גם לאחר הסרה בREGISTRY ומחיקת הקבצים, הוירוס שוב חזר לי! רק לאחר התקנת AD AWARE PRO (כי SPYSWEEPER לא גילה דבר) ראיתי מה הוירוס מנסה לעשות ומחקתי…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום רב. שמעתי על תוכנה בשם 3DMARK תקנו אותי עם טעיתי בשם, שבוחנת את הביצועים של המחשב, עכשיו מישהו יכול לתת לי לניק לאותה תוכנה+הסבר איך אני משתמש בה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by naoriko,

נכון יש לכם מחשב. ונאבדו לכם הדיסקים של הדרייברים שלו?? ואז אתם צריכים להפוך את כל הרשת בשביל למצוא דרייברים?? אז יש לי תוכנה בשבילכם שפשוט מראה לכם את כל החומרה של המחשב שלכם ואתם דרכה מורידים את כל הדרייברים של המחשב שלכם (כרטיס מסך,כרטיס רשת,כרטיס קול,לוח אם,וכו'...........)פשוט אתם לוחצים על חומרה כלשהי בתוכנה שצריך דרייבר נגיד ואז על הורדה והתוכנה כבר נותנת לינק ישיר של הורדה של הדרייבר וואללה אני צרבתי דיסק עם כל הדרייברים שלי אני מפרט את המחשב בכייף בהצלחה. זה השם של התוכנה... Driver Genius Professional Edition

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  17. לתוכנה קוראים Everything search engine וניתן להורדה מכאן: http://www.voidtools.com/ לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. מוזר שזה לא קיים בגוגל דסקטופ או קופרניק. זה ממש מהיר. למה אצלהם זה לא פועל כך? יש משהו מיוחד בתוכנה הזאת?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. יש לי שאלה קניתי מחשב חדש ורציתי תוכנה שאני יכול ליראות איזה מעבד יש לי איזה זיכרונות כל מפרט ומפרט במחשב ליראות שבאמת מה שקניתי בתוך המחשב שבתוכה שיהיה אפשרות ליראות אם המעבד duall core בתודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  20. שלום לכולם רציתילדעת האם קיימת תוכנה אשר עוזרת לשנות את צורתם וצבען של תקיות במחשב ולסדר את שולחן העבודה באופןמגניב יותר (אני לא מחפש החלפת מעטפת יותר מידי מתסבך) תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  22. עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. טוב אף אחד פה כבר לא מפרסם עבודות אז יאללה כדי להחיות קצת עבודה אמ....לא אחרונה אבל אחת לפני... מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by ccc,

המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  25. פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים