עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by TuviaDaCat,

אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by hagay21,

האם יש קשר בין סוג הדפדפן למהירות פתיחת הדפים ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מישהו שלח לחבר שלי קובץ במסנג'ר אבל יצא באמצע אני יודע שהמסנגר שומע על הדיסק הכשיח קובץ זמני של ההורדה השאלה היא איפה הוא נמצא ואיך המסנג'ר קורא לו

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Arziv,

שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by lirik,

קניתי ב"תאילנד" צורב וקיבלתי איתו את NERO 5.5 תוכנת צריבה טובה אבל לא תומכת עברית כשאני צורב קבצים או תיקיות בעברית זה נצרב כקווים במקום האותיות העבריות יש למישהו רעיון ? :-\ תודה LIRIK דרך אגב אני עובד עם WINDOWS 2000 pro שאני מאוד אוהב ועם 98

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by IMT,

יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. פתחתי בפרוייקט בו אני מעביר את כל הקלטות מהמצלמה שלי שלי על די וי די(4.7 ג'יגה) ;D עכשיו אני תוהה לעצמי איך אני מעביר שעה אחת לדי וי די באיכות טובה, הבעיה שהאיכות שאני רוצה שוקלת 10-12 ג'יגה... ואני תוהה לעצמי איך לאזזל אנשים מקודדים סרטים בג'יגה וחצי איכות שמתקרבת לאיכות שרציתי(וזה בשעתיים בזמן שאני רוצה שעה אחת). אז השאלה שלי אם מישהו מכיר דרך או תוכנה בה אני אוכל לצמצם את את ה10 ג'יגה האלה בלי שהאיכות תיפגע יותר מדי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  12. עשיתי חיפוש פה בפורום ובגוגל וכל מה שמצאתי זה קאזא ליט בגרמנית ועוד אתר שהוא האתר הרישמי כנראה http://www.klitesite.com/ שמבקש תשלום על השימוש בתוכנה!! מאיפה אני יכל להוריד את התוכנה? ולמה פתאום מבקשים תשלום על השימוש?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amirbtv,

אהלן! היום המחשב שלי נקלע לצרה הצרורה הזאת , ואני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ה HOME SEARCH הנ"ל משתלט על דף הבית של ה EXPLORER , ובכל פעם כשאני פותח דף חדש מופיע במקביל אליו דף נוסף של HOME SEARCH , מלבד זאת במקביל צצים POP-UPS איומים , ופשוט לא הצלחתי להוריד את העניין בשום דרך , לא עם LAVASOFT AD-WARE ולא עם SPY BOT S&D . מצאתי את הבעיה נפוצה ביותר בפורומים שונים מארה"ב , וגם שם לא הייתה תשובה ברורה מלבד השימוש בתוכנת HSREMOVER. כל הדברים הנ"ל הוצאו לפיתרון בפורום הזה: http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=36310 אני אשמח מאוד לדעת אם למישהו יש כאן מושג על ה"פאראזיט" הזה ומהו הפיתרון היעיל ביותר להעיף אותו מהמחשב. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. מיקס עם איזה טראנס והמוזיקה של השיר ברקע מפריעה לי לעשות את המיקס איך אפשר להוריד אותה? אם הדבר אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.

20. אני פשוט רוצה לדעת אם להתקין את התוכנה המצורפת או שREAL PLAYER מספיק לי.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם! טוב לאלה שמכירים את התוכנה.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי עם אתם יודעים מתי תצא הגירסה הבאה של dance ejay?? אני חושב שהגירסה האחרונה זה ה dance ejay 6?? ועם תצא עוד אחת אז עוד כמה זמן??

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by urielka,

צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  23. אז ככה אחרי כמה זמן האייסיקיו פשוט מתנתק אני חושב שזה בגלל ה firewall העם יש דבר לעשות שזה לא יתנתק?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים