תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להגדיר איזה קבצים הוא יפתח ואיזה קבצים הוא יוריד ? לדוגמא, כל קובץ וורד שאני פותח זה מוריד אותו למחשב ורק לאחר מכן פותח אותו. יש אפשרות שאני לוחץ על קובץ וורד הוא רק יפתח את הקובץ ואם אני ירצה להוריד אני אשמור אותו וגם שאני לוחץ על קובץ MP3 זה משמיע לי אותו בתוך הדפדפן במקום להוריד ( ואח"כ צריך לעשות שמירה בשם) יש אפשרות שניתן להגדיר את הדברים האלה ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני תוהה איך אפשר לשלב טקסט בעברית ונוסחה באותה השורה בדרך אלגנטית, כך שהטקסט בעברית יהיה מיושר לימין והנוסחה (שנמצאת באותה השורה תהיה מיושרת לשמאל). דרך אחת שניסיתי הוא להכניס כמה לחיצות על Tab בין הנוסחה לטקסט בעברית עד שהנוסחה זזה מספיק שמאלה. אך שיטה זאת בעייתית כי במקרה ויש למטה עוד שורה דומה שכוללת טקסט בעברית ונוסחה שגם היא תוזז בעזרת Tabים, שתי הנוסחאות לא יהיו מיושרות בצורה שווה. פתרון אפשרי שחשבתי עליו הוא להכניס את שני השורות לטבלה בת 2 עמודות ושורה אחת, כך ניתן ליישר כל עמודה לכיוון הרצוי ולהפטר מהגבולות של הטבלה. פתרון זה קצת מסורבל. קשה לי להאמין שאין איזה פיצ'ר בנוי לצורך כך. מישהו מכיר את השיטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על התוכנה לאפשר preview של תמונה, כלומר, ברגע שהעכבר נמצא מעל תמונה מסוימת נפתח אוטומטית חלון POPUP ובו הגדלה של התמונה (לא מסך מלא). ראיתי אופציה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
למסנג'ר שלי יש קשיי התחברות... עכשיו...הרבה אתרים אומרים שעליי לעשות את זה - בתוך הקובץ HOSTS... תוסיף את שני השורות הבאות מתחת ל 127.0.0.1 localhost 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net העניין הוא שיש לי 3 סוגים שונים של הקבצים האלו... יש לי hosts hosts.msn hosts (קובץ גיבוי כלשהו) באיזה אחד מהם לכתוב את מה שרשום? האם להוסיף את הסימן #?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התוכנה אומרת לי שרק בגירסה הפרופשנאל אני יכול. אם אני רוצה להריץ הרבה לופים מה אני אמור לעשות ? או לשחק עם ההגדרות.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ראר של 6גיגה . הורדתי את זה דרך התוכנה המחורבנת פלאשגט . ההורדה נתקעה ב99 אחוז והייתה ככה כמה שעות . ביטלתי את ההורדה וזה הוריד לי איזה קובץ בשם JC עכשיו כשאני מנסה לפתוח את זה זה רושם לי שהיא אפשר והקובץ פגום . הקובץ שוקל כמו שהוא אמוא לשקול .\ זה לא פעם ראשונה שפלאשגט עושה לי את זה . אבל תמיד כהייתי מבטל את זה ב99 אחוז זה עדיין היה פותח לי את הקובץ . איך אפשר לפתוח את זה ? תודה. עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במיוחד חשוב הקטע של short leadouts ככה חוסכים 80 שניות של מקום (או 12MB),מישהו כבר ניסה לצרוב 712MB+ בנירו החדש?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אדובי וגוגל משתפות פעולה ומתכננות להביא את תוכנת הפוטושופ למחשבי הכרומבוק של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%93%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a4-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג אם בסינון מתקדם אני יכול להעביר את הנתונים לגיליון אחר? זה לא נותן לי... אני מצליח להעביר את הנתונים רק לאותו גליון
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משום מה אופציית בדיקת השגיאות באנגלית בעת כתיבה בדפדפן לא עובדת אצלי. יש לי FF מעודכן, שמתי V באופציה הנכונה בהגדרות הדפדפן ואפילו ניסיתי לאתחל את זה ישירות מהגדרות הפנימיות של הדפדפן כך: http://www.simplehelp.net/2007/09/13/how-to-enable-spell-check-in-firefox-text-forms/ אך למרות הכל האופציה לא מתפקדת. יש למשיהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. למשתמשים במחשב נייד של העבודה יש אפשרות לקחת אותו הביתה ולגלוש איתו בבית. אחד המשתמשים לקח את המחשב וגלש איתו באינטרנט וסגר את הפיירוול. מאז כל הזמן הסימנטק אנטיוירוס צועק שהוא סורק אימייל שיוצא ואין אימייל שיוצא כי הוא אומר שהוא לא מוצא שרת, משהו כזה. ניסיתי כל מיני סורקים און ליין אנטי וירוס נוד 32 מעודן לא מצא כלום ASQUSRED לא מצא כלום, גם PANDA ONLINE SCAN לא מצאה כלום. אני כבר אובד עצות, מה דכתכם? האם יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי פירמט את המחשב והתקין וינדוס 7 (לא יודע למה גם ככה זה בטא..) בכל מקרה הוא עיקש ויש לו כרטיס קול של C-MEDIA CMI8738 על פי מה שראיתי ב EVEREST. אין לו את הדיסק של הדרייברים, וממה שאני רואה באינטרנט אין תמיכה לוינדוס 7, יש מושג איזה דרייברים אני צריך להתקין והאם של VISTA יעבוד על זה טוב? אגב הוא מתקין את זה כיוון שהכרטיס קול OB שלו הרוס ולא עובד טוב בכלל.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי עט גרפי של חברת TRUST דגם TB4200(מוכר גם כTB-1200 V2) בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: כשהייתי עם ווינדוס XP וגרסה ישנה יותר של פוטושופ אני חושב זה היה CS3 הכל היה עובד יופי אבל עכשיו שאני עם ווינדוס 7 ופוטושופ CS5 העט לא מגיב לי לרגישות ניסיתי לשנות את כל ההגדרות ועדיין זה לא עוזר ואפילו יותר מוזר זה באילוסטרייטור העט מפסיק לעבוד כשהחלון של אילוסטרייטור פעיל וברגע שאני לוחץ על חלון אחר או אפילו על הלחצן של הווינדוס שפותח את ההתחל הואט חוזר להגיב אבל מסרב לזוז כשהחלון של האילוסטרייטור פעיל... דרך אגב אין דרייברים לווינדוס 7 64 ביט אז השתמשתי בדרייבר של ויסטה 64 ביט... מה עושים כדי לטפל בבעיות האלה? עדכון: עכשיו איכשהו האילוסטרייטור עובדת אבל אין תגובה לרגישות של ה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן שסוף סוף אדוב תתמוך ב 64ביט. מומלץ לעדכן, מי שיש לו 64ביט שיתקין גם את 32ביט וגם 64ביט לשני סוגי הדפדפנים. לדאוג ששום דפדפן לא רץ ברקע בזמן הסרה והתקנה מסיר ה FLASH לניקיון מלא מומלץ לפני שמתקינים : http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe גירסאות ה 32ביט למערכות לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_activex_091510.exe לדפדפנים FIREFOX, CHORME, OPERA, SAFARI : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_plugin_091510.exe גירסאות ה 64ביט למערכות 64ביט בלבד לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-