עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by vourt,

שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by gal_sh1,

מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 114508534,

הנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by mmicha,

יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. אני יודע שבגרסאות החדשות של המסנג'ר הרשמי אפשר להיות מחוברים משני מקומות במקביל (למשל במחשב ובאייפון וזה לא מתנתק) השאלה אם אפשר לגרום לזה לעבוד בדיגסבי או מירנדה או פידג'ין? עם עדיפות לדיגסבי בה אני משתמש מניח שזה מצריך עדכון של הפרוטוקול מסנג'ר או משהו, לא הצלחתי למצוא מידע בפורום של דיגסבי לא ממש אוהב את המסנג'ר הרגיל והפיצ'ר הזה חסר לי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. לפי הכתבה באתר יש שם תוכנת אוברקלוק שבאה עם הדרייבר איפה היא??? תודה לעוזרים... בעיה נוספת התעוררה התוצאה של ה-3dmark2003 שלי נהייתה 4137 ובתקופות ישנות עוד הבאתי 6794 המפרט: amd 54bit 3000 chaintech sk8t800 512mb of ram msi 9800 pro לעוד מישהו זה קרה???

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by ori14,

שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by liiight,

http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by e.t,

בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. דוגמה למילה: èàáå ייתכן שבמקור זה היה מסך וורד/כתבן.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by nore0,

התקנתי את הגירסה האחרונה 7.2.0.240 בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg צריך להתקין מכאן משהו ? http://www.apple.com/quicktime/resources/components.html יש לי מקודדים של CCCP

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. יש לי בעייה כאשר אני משתמש באשף ההורדות של מוזילה ההורדות ממש איטיות (בדר"כ 15KBPS ופחות) הבעייה מתרחשת רק כשאני מנסה להוריד מחו"ל בארץ אין שום בעייה. כשאני משתמש לדוגמה במקסטון כדאי להוריד המהירות מצויינת ללא קשר עם זה בחול או בארץ. רעיונות? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by eladhor7,

שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by miki891,

שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Stingray,

http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.