תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי התקנתי פוטושופ CS2 כונן D אחרי כמה עידכונים הוא לבד התקין לי אותם ב C ושאני עובד על תמונה הוא עושה הכל דרך C הבעיה שאין לי בכלל מקום שם ואני רוצה שהכל יעבוד דרך D יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
MusicMatch התחילו עם שירות הורדות בתשלום בסגנון של אפל (1$ לשיר 10$ לאלבום) חיפשתי באתר של אפל אם זה קשור אליהם ולא מצאתי אבל זה ידוע ש MusicMatch עובדים עם אפל בתחום ה PC אני אישית חושב שזה דבר מעולה מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה אחת זה שהתוכנה TUNATIC לא מצליחה להתחבר לשרת. אני מקבל הודעה server unreachable הבעיה השניה, שהיא בעצם בכמה תוכנות, התוכנות לא מצליחות "לשמוע" צלילים מהמחשב. תיסתכלו בתמונה, זאת הבעיה. יש מוזיקה ברקע, אבל TUNATIC לא מצליח לזהות צליל אפילו שמוגדר לו מSTERIO MIX (וגם לא באחרים) זה קורה בתוכנות הקלטה אחרות. לדוגמה ניסיתי להקליט סרטון מהאינטרנט עם CAMTASIA STUDIO עם צליל, אבל גם הוא לא זיהה צליל...[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 13:11:53 מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אתמול התקנתי וינדוס 7.... והיה לי דיסק D ששם כאילו כל הקבצים שלי היו...ובC עצמו היה לי את הוינדוס... והתקנתי את הינדוס וכל מה שהיה בD אצלי נשמר...ועכשיו בD היו תמונות של אבא שלי שבכלל לא ידעתי על קיומן...כי ידעתי שבD יש לי רק משחקים ותוכנות...אז עשיתי FORMAT לדיסק D ומחקתי הכל...יש איזה תוכנה לגיבוי כונן D? תודה רבה אני צריך את זה כמה שיותר מהר....
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי.., הכנתי מסמך בWORD, ברצוני להדפיס אותו, אך אין לי מדפסת ;D אז רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאתי, שמאפשרת איכשהו דרך האינטרנט לשלוח את הדפים האלה לפקס, כי יש לי פקס בבית שעובד ;D, ואולי ככה אני אוכל להוציא את הדפים האלה מהמחשב LOL אז יש מישהו משכיר תוכנה כזאתי, אם בכלל יש?, אם כן, תוכלו לתת לי שם, קישור, משהו.. 8) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש בZONEALERM PRO.... אבל נגיד שאני נכנס לשחק BF2 אני חייב לכבות אותו לפני כי הוא עושה לאגים... הוא לא חוסם את המשחק לגמריי רק גורם ללאגים כבדים שמעיפים אותי עליהם.. ואם הוא כבוי אז הכל בסדר. גם כשאני משאיר את המחשב בלילה עם UTORRENT בבוקר יש לי הודעת שגיאה על TRUEVECTOR שהוא צריך להיסגר.. ואחרי זה מופיע גם שגיאה של אותו פרוסס בזיכרון... היום עוד היה לי מסך כחול אחרי השגיאה הזאתי של הזיכרון בדרך כלל הייתי רק לוחץ OK ואז הוא היה מפעיל את עצמו מחדש... הפרוסס (לא המחשב)... לדעתי זה בגלל כמות האנשים (פורטים) שהתוכנה אמורה להתחבר אליהם והוא לא מצליח להסתדר עם זה... אבל לא קרה לי דבר כזה בפיירולים אחרים אז הפיירול הזה לא נראה לי משהו... יש למישהו המלצות? ניסיתי פע…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאתר. AVG קופץ ואני לוחץ על התעלם וזה לא עוזר אז הורדתי את האפשרות של AVG בהגדרות התוכנה(LinkScanner + Resident Shield) וזה גם לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיודעת ליצור הילוך לאחור של וידאו. לדוגמה: יש לי וידאו של ילדה אוכלת גלידה, והגלידה נופלת לה ונמרחה על הרצפה. אני רוצה שהתוכנה תיצור קובץ וידאו חדש בהילוך לאחור בו ניתן יהיה לראות את הגלידה חוזרת מהרצפה בחזרה לגביע. כמ-כן, אני רוצה גם אפשרות לשנות את המהירות של הוידאו להילוך איטי או מהיר. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית, טובה ופשוטה לשימוש. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פתחתי את Revo Uninstaller ויש לי 3 תוכנות שאני לא מכיר ומעוניין לדעת מה הם. *יש לציין שיש לי וינדוס 10 ואולי חלקם קשורות אליו ואין לי מושג אבל אני רוצה לדעת אם הם הכרחיות אם לא אני רוצה להסיר אותם,כי אני יודע על כל מה שיש לי במחשב ואותם ספציפית אני לא התקנתי ואני לא יודע מה משמעותם. 1)Vulkan Runtime Libraries 2)Update For Price Fountain 3)Intel Securiy True Key אשמח לעזרה,תודה !
-
- 3 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ובטעות שניתי את התדר ב"הגדרות תצוגה" לתדר גבוה מידי בשביל המסך שלי - השינוי נכנס לפועל רק לאחר שעשיתי BOOT אבל עכשיו אחרי שWINDOWS עולה המסך שלי מראה OUT OF RANGE כך שאין לי תצוגה ואני לא יכול לשנות את ההגדרות בחזרה. רק בSAFE MODE עולה לי המסך בהגדרות ברירת מחדל אבל השינויים שאני עושה בSAFE MODE לא תופסים בהרצה הרגילה של WINDOWS. איך אני מוריד בחזרה את התדר כשאין לי בכלל תצוגה? למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב הורדתי את הגרסה החדש(1.0.6) ויש לי בעיה להיכנס לאתר http://www.91fm.co.il/ גם בגרסה הקודמת זה לא עבד(1.0.5) אבל באקספלורר זה עובד משהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-