עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BURTON,

enjoy

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. אוקיי, הורדתי מאימיול טרויה, ואני מפעיל והאיכות פשוט לא יפה, למה? התקנתי את חבילת הקודקים של LH ואני מפעיל במדייה פלייר 9, מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסיומת היא AVI וזה Xvid, וזה מקטגוריית: "סרטים באיכות DVD". תודה רבה !

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Aviram,

רציתי לדעת איזה תקייה כדאי לשתף באימיול. אני משתף את התקייה Program Files ואני לא יודע אם זה מסוכן או לא

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by iakovl,

*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  8. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by DarkSight,

זאת תוכנה שסוגרת את המוניטור שלכם בשעה שאתם בוחרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך (MSI Rqdeon 9800Pro 128MB 256Bit (R36 לפני שהתקנתי את הגירסא 4.9B היה לי את 4.7, והתקנתי עליה את ה4.9B. אחרי שהתקנתי את 4.9B עשיתי ריסט למחשב (כפי שזה ביקש), ולאחר מכן הווינדוס לא עלה. יש לי ווינדוס XP Pro ולפני שהוא עולה הוא טוען את עצמו (נו אתם בטח מכירים). לאחר הטעינה הווינדוס לא עולה ועולה לי מסך כחול שאומר Error. (כל זה אחרי התקנת ה-4.9B). מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. Started by hagay21,

שגיאת loadlibrary()failed בקאזה מישהוא מכיר את הבעייה ולמה הקאזה לא עולה? אולי יש לכם לינק להורדת גירסא אחרת?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gabig12,

מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer, וסקריפטים באתר www.freewebs.com לא ממש עובדים לי... בהתחלה הם עבדו לי, לדוגמא לפתוח חלון חדש שממנו אני מעלה קובץ לחשבון שלי, הכל עבד. פתאום לפני כמה ימים אני לוחץ ולוחץ וזה לא מגיב. הלכתי למחשב השני בבית (יש לי רשת ביתית) ושם זה עובד מצויין פותח הכל. מה הבעיה? אני לא בטוח אם זה קורה בכל האתרים עם סקריפטים כאלו אולי זה רק באתר הזה וגם החזרתי את האפשרויות של IE לבחירות מחדל וזה עדיין אותו דבר...... מה לעשות? ??? ---עריכה--- כלים -> אפשרויות אינטרנט -> אבטחה -> אתרים מוגבלים -> התאמתי אישית את רמת האבטחה אצלי וזה עובד...

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by avigdo,

הורדתי משחק ATC 2-simulator באמצעות e-mule - כמובן להתנסות. ירד קובץ אחד עם סיומת bin איך ניתן לפתוח אותו? ???

• 22 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. Started by kol209,

איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. הכרטיס קול שלי זה Creative 5.1 ופעם היה לי תוכנה 3 d winamp לא זוכר לא יודע מה היא הייתה משפרת מזה יפה את הסאונדדד חבל על הזמן מישהו מכיר את התוכנה או תוכנה דומה ? :- :

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by GamePad,

לפתע פתאום המחשב התחיל להראות סרטים בשחור לבן! ניסיתי להתקין מקודד חדש את החבילה של ACE שהומלצה פה כמה תרדים לפני, אך לשווא! אנשים אתם חייבים לעזור לי

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  21. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. יום אחד (שלשום) אני מפעיל את המחשב והוא נהיה איטי נורא .. ונתקע כל הזמן במיוחד שאני נכנס לאינטרנט (זה מאט את כל המחשב) מדובר במחשב חדש יחסית (מחשב מצויין) מאז שזה קרה אני לא ישן בלילה! המצב בקנטים ואין לי מה לעשות ניסיתי הכל ואני לא רוצה לפרמטטט אתם הסיכוי היחיד שלי לפני הפירמוט .. (המצב כל כך גרוע עד שלקח לי לעלות ת'הודעה הזאת 25 דקות!! כולל 3 הפעלות מחדש) לאחר שאני נלחם איתו ומתעצבן הוא כותב לי הודעת שגיעה שאומרת : השרת אינו פנוי.. אם למישהו יודע מה אני אמור לעשות או חושב שהוא יודע רק שיגידד המצב קשה בא לי לבכותת.. :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by superginiman,

שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by dbx22,

עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by shy_thebar,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים