תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שומע שיר בתוכנת WINAMP אז הוא משמיע לי את השיר רק ב 2 רמקולים ולא ב 4 רמקולים וכשאני משמיע את השיר בWINDOWS MEDIA PLAYER אז הוא משמיע לי ב 4 רמקולים למה זה קורה לי ב WINAMP ?? אני רוצה לשמוע שירים דרך WINAMP ולא דרך ה WINDOWS MEDIA...... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קודם כל, שלום יש ברשותי כונן 80GB (סלייב) המחולק ל-5 מחיצות. המחיצות כולן פורמטו. כעת אני מעוניין לבטל את כל המחיצות שעל הדיסק הקשיח. 1) האם ניתן לעשות זאת בבת אחת? 2) או שיש לעשות Merge (מיזוג) לשתי מחיצות, כל פעם בנפרד עד שאאחד את השתיים האחרונות לאחד שלם? 3) מה מהות הפקודה "Delete All Partitions" ב-PartitionMagic? מה קורה כשמבצעים אותה? האם היא מוחקת את זיהויו של הכונן כולו? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר איזו שהיא תוכנה שמדברים אל מיקרופון והיא רושמת את כל מה שאני אומר ואם אפשר תוכנה שתומכת בעיברית תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2003 והוא התריע לי על וירוס בשם הזה והודיע שהוא לא מצליח למחוק עשיתי עוד סריקה והוא לא גילה כלום ??? בסריקה ישירה מהשרת של symantec הוא משום מה כן גילה שני קבצים נגועים. C:\Documents and Settings\ Family\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\60E5JTKO\popup3[1].htm C:\Documents and Settings\Me\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CLU30LEB\popup3[1].htm לפי האתר של symantec Bloodhound.Exploit.6 is a heuristic detection for exploits of a Microsoft Internet Explorer vulnerability. This vulnerability was discovered in February 2004 אני מבין מה זה אומר באנגלית , אבל אני ממש לא מבין מה זה אומר בנורטונית... אין הוראות…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ image,אבל מכיוון שהצורב DVD שלי הוא גם הכונן DVD בגמר הכנת הimage ,הnero מנסה לצרוב אוטומטית את image לדיסק בצורב, הבעיה שבצורב נמצא באותו הרגע הדיסק המקורי ואז כל התהליך נכשל. ולכן אני צריך להכין image שישמר בדיסק הקשיח עד שאני יחליט שאני מעונין לצרוב אותו, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר לי למשל לשנות איכות של קובץ mp3 מ 192 kbps ל128 kbps... תודה. נ.ב יש לי את creative media source שקיבלתי עם המוב2 שלי. יש אפשרות לעשות את זה דרכה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב! אני מחפש תוכנת FTP טובה חוץ מ-FlashfXP ו CUTE FTP...יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סרט AVI על המחשב, בגודל של ~700 מגה, בקידוד DIVX. עכשיו, אני רוצה לצרוב אותו על דיסק CDR רגיל, ושיוכל לנגן ב-DVD שבסלון. האם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט כמו שהוא וזה ינגן? או שאני צריך להמיר את זה לאיזשהו פורמט אחר? ואיזה פורמט? ועוד שאלה-אם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט ככה כמו שהוא, אז בנירו להגדיר לו שיצרוב דיסק DATA רגיל או משהו אחר? כי כשניסיתי לצרוב אחרי שהגדרתי לו שאני רוצה Video CD, הוא התחיל להמיר לי את זה לאיזשהו פורמט (ולא אמר איזה)... ה-DVD המדובר זה HYUNDAI hu-dvr630. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
תפרטו בבקשה מהם היתרונות, ומי מהם קל יותר, ועל איזה גרסה (WINAMP) אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-