תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את האימיול המחשב שלי מתחיל להגיב נורא לאט. לפעמים הוא מתאושש והמחשב מתפקד כרגיל ופעמים האמיול נתקע ובעקבותיו המחשב. טריק שגיליתי זה לכבות ת ההגנה האוטמוטית של נורטון אנטיוירוס ואת ZONE ALARM ואז להפעיל את אימיול... לחכות זהתוכנה תעלה, להפעיל את האנטיוירוס, לחכות 5 דקות ואז להפעיל את ZA. בדרך כלל זה עובד אבל לפעמים לא. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה ולהציע פתרון? באותה הזדמנות אבקש לינק תקין ועובד ל LSD EMULE מכיון שהלינקים שתקלתי בהם עד עכשיו לא עבדו. (גם מודים טובים אחרים יתקבלו בברכה) אם זה עוזר אני משתמש כרגע באימיול הרגיל גרסא 0.44B ובווינדוס XP SP2 תודה רבה לכל מי שקרא ובמיוחד לאלה שעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את התוכנה Autodesk 3ds Max 8... אני מניח שזהו המקס שאתם מתכוונים אליו... אני רוצה ללמוד אותו קצת, כי הנושא מאוד מעניין אותי... (כל העזרה שלכם פה יכולה לעזור להרבה אנשים... ) טוב... אז נתחיל...: אחרי ההתקנה וכל ההדברים... אני פותח את התוכנה... התוכנה רוצה שאני אבחר באחת מהאפשרויות האלו: (Graphic Driver Setup א. software ב. openGL ג. Direct3D במה לבחור ? ועוד שאלה לבינתיים...: התוכנה לוקחת 226M... זה בסדר? זה לא מעט? כי ראיתי שיש גירסאות של 3 GIGA... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האייקונים השתגעו אצלי לכל תוכנה נהיה פתאום אייקון של תוכנה אחרת זה קרה אין לי מושג מה זה ואיך לפתור אבקשם ממי שיודע משהו בנושא להחזיר לי תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת...: פועל אצלי סקין של STYLE XP... אחרי כל הדלקה של המחשב מחדש, הסקין הופך להיות למשהו דומה ל WIN 98... כדי לסדר את זה אני חייב כל פעם להכנס ל STYLE XP ולשנות... יש למישהו רעיון בקשר לזה?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0a זה הדגם שלי ואני מחפש דרייבר אליו המחשב לא מזהה אותו אוטומטית ולא מצאתי באתר של מיקרוסופט אז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני כבר מספר שנים משתמש ב- kmplayer ומרוצה ממנה ממש.... הבעייה היא שפתאום כשאני פותח צופה בוידיאו על מסך מלא...התמונה ממש נהיית איטית ומקרטעת לכמה שניות....מה גם שאיכות התמונה לא טובה כמו תמיד.... הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש מספר פעמים....כל פעם בגרסה אחרת.... זה פשוט לא עוזר עכשיו במדייה פלייר למשל אין לי את הבעייה הזאת... זו לא בעייה של ביצועי מחשב\כרטיס מסך מאחר והכל היה מושלם עם ה- kmplayer עד שהיא החליטה להתחרפן.... זה פשוט קרה סתם כך אם מישהו יוכל לעזור לי אעריך את זה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היה לי במחשב נוד גירסה 3, למחשב חדר וירוס שפגע באנטי וירוס, עשיתי בדיקת אנטי וירוס מקוונת באינטרנט ומצאתי וירוס והוא מחק אותו, עשיתי עוד שתי בדיקות באינטרנט דרך אנטי וירוס אחרים ולא מצא שום וירוס, עכשיו אני מנסה להתקין את הנוד32 ויש בעיה בהתקנה, ניסיתי להתקין גם את AVAST וגם לא נותן לי להתקין, איך אני מטפל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי החליט פתאום יום אחד שהוא לא מוכן יותר שאני אכתוב בעברית באתרים ולכן את הטקסט הזה אני כותב לכם עכשיו בנואטפד ועושה קופי פייסט, אחרת זה יוצא ככה: ??דד א??ב ?? ??חבה??טט! אין בעייה בהצגת טקסט בעברית. יש פתרון? בבקשה תחסכו ממני את הדיון המעמיק על כך שאינטרנט אקספלורר חרא ואני צריך לעבוד למוזילה/אופרה וכד'. תודה. נדב
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
צריך לדעת מידות של כרטיס ביקור , פליירים , מודעות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש אשר מאפשרת לעשות Subtitiles בעברית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עובר ללינוקס אבל אני רוצה להיות כבר מוכן (REDHAT 8)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
התוכנה מדווחת לי מידי פעם על התקפה מהרשת וחוסמת לי את הגלישה לכמה זמן . מציינת שזה התקפה של Ddos לא הצלחתי למצוא את ההגדרה לנטרל את החסימה הממושכת , משהוא יכול לעזור מצורפת תמונה .... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קצב ממש מבאס, וזה בתקופות מכל השרתים מישהו מכיר תתופעה?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כל מיני תמונות במחשב אצלי ורציתי לדעת איך אני יודע כמה DPI זה כל תמונה? אם זה 150 או 200 או 72 נגיד... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-