עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי עכבר אופטי של Logitech , התקנתי את הדרייבר שלו וזה גם התקין לי Logitech Desktop Messenger . נישיתי למחוק את זה כמה פעמים - זה נמחק, אבל לא מ Add or Remove Programs ... איך להפטר מהתוכנה? - מי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. לא נגעתי בכלל במחשב ופתאום השדות שבהם אני משנה את דף הבית ועוד שאר הגדרות נהיו אפורים - לא אקטיביות. מצורפת תמונה. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת המחשב שלי מחובר לטלוויזיה וכל החיבורים תקינים ואני מצליח לראות את המחשב בTV הבעיה היא שלא מזמן ניסיתי לשים סרט בMV2PLAYER ובמדיה פלייר וכשאני שם את הסרט בFULL SCREEN אני רואה תמונה שחורה לחלוטין בעוד שבמחשב רואים את הסרט רגיל(זה קרה לי בכמה סרטים ובסרטים אחרים ראו טוב בטלוויזיה) השאלה שלי אם ניתן להתגבר על הבעיה הזו אשמח לתגובה בתודה ZIK

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by shapiro.guy,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows vista. אני משתמש בו לעריכת סרטים, ונתקלתי בבעיה. כשאני דוגם למחשב בפורמט AVI (שזה הפורמט באיכות הכי טובה) הצבעים כאילו נמרחים לי וחלקים מהתמונה בשחור לבן/ ירוק... זה ממש מוזר. הקטע הוא, שרק בתוכנות של windows זה קורה (הקטע עם הצבעים): media player, movie maker, dvd maker. אם אני מנגן, למשל, את הקובץ הדגום (לפני שרינדרתי אותו לקובץ ערוך במובי מייקר) בתוכנה אחרת, רואים סבבה. ובינתיים כל הקבצים שעשו את הבעיות האלו היו בפורמט AVI. מה הפתרון? זה ממש מבאס.. אני לא יכול לערוך בגלל זה. גיא

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by Fighter,

יש לי בעיה שאם נכנסים לסרטון ביוטיוב הוא בקושי נטען אבל אם עושים רפרש אז פתאום כל ה10 מגה מנוצל ואפילו סרט HD נטען בבום הבעיה זה שאני לא יכול לזרום מזרם לסרט במסך מלא וכל סרטון צריך לעשות רפרש, חוץ מהדבר הזה גם אם אני מעביר לקטע שעדיין לא נטען בזרימה אז הוא יכול להפסיק לטעון ואז בכלל צריך לעשות שוב רפרש לדף ולפעמים הפלאש עושה זום אוטומטי ואין לי גישה לפליי בקיצור בIE8 זה לא קורה וגם אני חייב להודות בניגוד לXP, בוינדוס 7 IE8 הוא די פאקינג מהיר, וזה מעצבן שעד שהתרגלתי ועברתי לצד של מוזילה, עולות לי בעיות שגורמות לי לחשוב לחזור חזרה לIE יש דרך טוויק או משהו שמסדר את זה? זה יתוקן בFF 3.6? מתי הוא בכלל יוצא? לא בא לי להשתמש בבטא עכשיו דרך אגב, FF 3.6 יהיה מחובר כזה לוינדוס 7? …

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום בזמן הגלישה לכל מיני אתרים מגיע לי ההודעה הבאה מה עושים איתה? (ההרחבה זמינה כמו שראיתי במתקדם)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. ברשותי 3 מכשירי אייפוד G8 . אני מעוניין ליצור לכל מכשיר משתמש בנפרד . האם ניתן ליצור בitunes - לכל מכשיר שם משתמש שונה ?? ויהיה לו ניהול בנפרד ? ו / או צריך לבצע את זה במחשבים נפרדים וitunes שונים ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by giggsy11,

שלום, יש לי בעיה בצבעי הנגנים במחשב כמו:gom player quick time וכו. הבעיה היא שהצבעים פשוט נוראיים, מעוותים את התמונה בצורה מחרידה. ולפעמים אני רוצה להתשמש בעוד תוכנה חוץ media player ואז זה ממש מעצבן. עוד קטע נוסף הוא שכאשר אני נכנס הרבה פעמים למדיה פלאיר ברצף, קורה מן קטע כזה שאני כבר לא יכול להיכנס עד שאני לא אפעיל את המחשב מחדש, ואז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש זה אומר שאני צריך לעשות "סיים כעת" על מנת להפעיל את המחשב. הבעיה הרצינית היא הראשונה, השנייה היא בונוס. מקווה שתעזרו לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by HoT-DoG,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באלכוהול 120. יש איזה "משהו" שבשביל שהוא יעבוד כמו שצריך, יש צורך לצרוב אותו בSAFEDISC ובמהירות של X4 אז יש בעיה ממש מוזרה שהאלכוהול לא נותן לי לצרוב במתחת לX8. יש לי צורב LG 48X24X48 וזה נראה לי כל הפרטים שצריך... תודה רבה מראש ! גיא

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

שלום התקנתי את התוכנה על המחשב ובסיום הסריקה לאחר 15 דקות לערך לא נימצאו וירוסים אבל קיבלתי את ההודעה הבאה. ]4] file cant be opendd it may be in use by another applicatiom or operating system האם צריך להתייחס לזה כבעיה? ואם כן מה עשיתי לא נכון במהלך ההתקנה. יש לי ff 2.0 אנגלית. תודה. יש עצות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by TimoTy,

טוב הורדתי פרומו מ-Game Spot ואני רוצה לנגן אותו מ-QUICK TIME ל- BSPALYER אני עושה לו play with BsPalyer והוא עושה " cannot open file " יש איזושהיא דרך שאני יוכל לנגן אותו בנגן של BsPlayer ????? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. אז התחלתי לצפות בפרקים של סדרה (אבודים) וארגנתי גם כתוביות והתחלתי לצפות אז בני הפרקים הראשונים הכל היה בסדר ואחר כך (כבר הגעתי לפרק 8-) כל הפרקים עד עכשיו לא בסדר, האודיו והוידאו לא מסתנכרנים טוב, הוידאו בא לפני הוידאו ובהתחלה שאני פותח את הקובץ זה בסדר ולאחר כמה שניות (לא בבת אחת), זה נהיה גרוע יותר ויותר ואחרי כמה דקות אני כבר לא יכול לסבול את זה אז אני פותח את הקובץ שוב וממשיך לראות מאיפה שהפסקתי ואחריעוד כמה דקות, אותו דבר. איך זה פתאום קרא לי? איך אפשר לתקן את זה? אני משתמש בנגן KMP ולא הייתי רוצה לעבור תוכנה כי היא מעולה, אז אל תגידו לי "תוריד נגן אחר". עכשיו בדקתי, זה ככה גם בסרטים ובכל תכני וידאו.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. באמזון יש שני ספרים על Painter IX: Painter IX Creativity: Digital Artists Handbook The Painter IX Wow! Book מכיר/ה? אולי יש לך? האם הם טובים? האם האחד טוב מהשני? תודה רבה פיני

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by ofirn2,

אז ככה יש לי צורב של NEC מדגם ND-3550A ושאני מכניס דיסק למחשב המחשב אומר לי : נא הכנס דיסק לכונן D: . קראתי על זה באינטרנט וזאת בעיה נפוצה אבל אני לא מצליח למצוא את הפתרון אני ממש יודה לכם אם תוכלו לעזור לי זה דיי דחוף.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by MacGyver,

נתקלתי בקבצי rm ואין לי מושג איך לפתוח אותם--על פי מה שהבנתי אילו אמורים להיות קבצי סאונד... בבקשה עזרה....

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by האיש הירוק,

אני תמיד ניכנס לצ'ט של נענע והוא לא ניכנס לצ'ט וביכלל הוא לא קולט את נענע והוא גם ניכנס לי לFIREFOX מתי שאני ניכנס ל אקספלורר ...שמעתי שיש כמו אקספלורר עם TABS תביאו קישור תודה.

23. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by creek,

יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Fire Storm,

כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב. פשוט תוכנה, שאני אכתוב לה איזה פורמט אני רוצה, היא תבחר ת'מקודד והכל, ואני פשוט אוכל לקבוע שהתוצאה תהייה אותו סרטון ממקודם, רק שהוא שוקל בערך 20 מגה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.