תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מאז שהאתר וואלה שינה את העיצוב שלו לאחרונה לוקח לו שעהההה פשוט להיטען- תחילה לא הבנתי למה, אבל אז שעשיתי disable לקספרסקי - וואלה נטען בשנייה. (וכשהיה את העיצוב הישן הוא גם היה נטען בשנייה) . אז כנראה שהתוכנה kasersky internet security 8 (הגרסא הכי חדשה) פשוט סורקת את העיצוב החדש הזה של וואלה יותר מידי זמן - עד שהוא עולה. נכנסתי להגדרות הקספרסקי לקטגוריה web traffic והכנסתי את וואלה כtrusted - והדבר לא עזר. שעשיתי פשוט disable לכל הקספרסקי אבטחת אינטרנט - הבעייה נפתרה. מה עושים? אני ממש אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להשתייך לקהילה בפרד. איך עושים את זה? האם זה כדאי? (מה זה נותן?) איזה קהילות מומלצות? האם ניתן "להתחבר" לכולן? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, במנהל ההתקנים יש לי תחת other devices את הפריט: SM BUS CONTOROLLER ולידו סימן שאלה צהוב, של התקן עם בעיה בדרייבר. מספר שאלות ברשותכם: 1. מה זה SM BUS CONTROLLER 2. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!
-
DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אממ מה שאני רוצה בגוף הנושא כבר.. לא רוצה דרך ווינדוס רוצה משו פשוט וקל עם צלם עצמי ומקליט כמו שהיה לי ונמחק לי לא זוכר מזה היה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הורדתי Registry Mechanic חינמי לווינדוס, עכשיו רציתי לפתוח אותו וזה מה שהוא רושם לי: unicode system are currently not supported
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני צריך המלצה על תוכנה טובה לניקוי המחשב, לא AdAware אלא תוכנה שתנקה כל מיני registery וכאלה דברים. תוכנה שניה שאני צריך זה תוכנה שתמחק לגמרי את הדרייברים של הכרטיס מסך, כי נראה לי שסיבכתי שם משהו ועכשיו יש לי בעיות בתצוגה...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא אותם אחר כך אני לא מתכוון לקבצים בלתי חוקיים . אני מתכוון על דבר פשוט כמו להוריד איזה תמונה למחשב , יותר חשוב מזה קיבלתי באימייל איזה מסמך PDF ניסיתי להוריד אותו למחשב , רשום DOWNLOAD COMPLETE אבל אין קובץ !!! אני משתגע :'( ויסטה 32 ביט
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בין Magix music studio ל Frooty loops אם יש דבר כזה. תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
חשבתי אולי לעשות קובץ DAA או אולי UHA או RAR? יש משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לפעמים קורה שהמיול אומר לך שחלק מההורדה נדפק (corrupt) ואז הוא מוריד אותו שוב ומסיים עכשיו זה קורה לי לשלושה קבצים רצוף והוא לא רוצה לסיים להוריד אותם למרות שזה ככה כבר כמה ימים יש דרך לסדר את זה או למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני וחבר רוצים לשחק ON-LINE GAMES ביחד איך אפשר להתחבר ל SERVER פרטי כי ראיתי בנתיים שסרברים פרטיים של TS או VTRLO הם לא חינמיים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לפתוח תקיה מסוימת פתאום עולה לי תוכנה שנקראת ACTIVE MOVIE WINDOWS ותוקעת לי את המחשב מה אני עושה כדי לפתור את זה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-