עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iib,

הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. איפה צוואר הבקבוק, הכרטיס מסך המובנה שיש לי, בהכרח לא יעיל בשביל האוטוקאד? יש דבר כזה, תוכנה שיכולה למדוד את עוצמת המחשב הנוכחי ולאתר לי את צוואר הבקבוק עבור יישום ספציפי כמו אוטוקאד? EVEREST Corporate Edition Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater i946GZ System Memory 2GB Display: Video Adapter Intel® 946GZ Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3000 http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 13:49:54 חבר'ה מבקש …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש באתר שלהם אני לא מצליח לעבור למצב מתקדם ולשחק בהגדרות כמו שאני רגיל הסתכלתי בעזרה ואמרו שבחלון הBASIC אמור להיות לחצן שמעביר אותך לADVANCE אבל לא רואה שום דבר כזה התקנתי את הדרייבר מאה פעמים הסרתי אותו מאתיים התקנתי שוב שלוש מאות אני מגזים בסדר אז מה אין לי מושג מה נסגר והסלנות שלי ממש עומדת לפקוע בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שלום. יש לי OFFICE 2003 עברי. אני רוצה להגיד שהממשק יהייה באנגלית (תפריטים). אפשרי או אני צריך גרסא אנגלית?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. היי! אתמול התחילו לי בעיות בFF, ואני רואה את הדפים מעוותים. לאחר כמה זמן נפל לי האסימון שזה בגלל שהוא לא מציג לי תמונות בכלל (רק את הטקסט שבמקומן). בדקתי באפשרויות שאולי חסמתי את הצגת התמונות אבל אין שם כלום בחסימה. הוספתי משתמש חדש ושם הכל תקין. כשניסיתי להחזיר את המשתמש הישן (עם כל הExtentions והמועדפים וכ"ו... :'( ) והבעיה עדיין קיימת. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? מצ"ב שתי דוגמאות: . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי

7. נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לאחר שהתקנתי את Sygate Firewall התוכנה חסמה את הגישה לאינטרנט מהמחשבים האחרים שמחוברים לרשת הביתית. האם מישהו יודע מה אני צריך להגדיר לתוכנה בכדי שהאינטרנט בשאר מחשבי הרשת יעבוד? תודה וחג שמח...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by asafgolan,

כרגע אני משתמש בקומודו ויש לו בעיה מאוד מעצבנת. כל התקנה הכי קטנה דורשת 20 אישורים (למרות שנאני מסמן לו לזכור התשובה בעתיד) וזה פשוט מתיש. בעבר הייתי משתמש בביטדפנדר והייתי מאוד מרוצה ממנו. אפשר לתת שם אישור אבסולוטי לכל קובץ לעשות ככל העולה על רוחו וללא הטרדת המשתמש כל 2 שניות. יש משהו חינמי שיתן לי את אותו הדבר?

10. יש לי הרבה הודעות בתוכנת האוטלוק אקספרס שלי - שאני רוצה לישמור את גוף ההודעה אבל בלי הצרופה עצמה = יחסוך לי הרבה מאוד מקום לא הצלחתי למצוא דרך לימחוק רק את הצרופה = מישהו יודע איך ? שמעתי שישנם תוכנות שעושות את זה בצורה מוצלחת... מחפש משהו אמין - מישהו מכיר? THX

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by Goadzilla,

hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by night-fire,

היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. שלום, אני מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון או מהליין אין של הכרטיס קול בבקשה. חשוב שתיהיה חימנית וללא הגבלה של 3 דקות תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Wormy,

היום התקנתי וינדוס 7 אולטימייט והופתעתי לגלות שהוינדוס לא התקין דרייבר של קול ו-Eternet (לאחר עיון ב- Device Manager). ככל הנראה, לוח האם הנ"ל לא תומך וינדוס 7. האם יש אפשרות בכל זאת לעשות משהו בנדון או אולי קיים במקרה דרייבר מתאים לוינדוס 7?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by idofr,

היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני מחפש קודק mp3 לדחיסה, אני רוצה אפשרות לקודד את האדיו של סרטון מסויים שערכתי לmp3 במקום PCM לא דחוס. משום מה אני מתקשה למצוא את הקודק, אולי מישהו מכיר מקום ממנו אני יכול להוריד אותו ? (ניסיתי את Lame Mp3 אבל אפשר להוריד רק את הקוד מקור שלו ולא גירסה מהודרת מראש) בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה-גיל

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. מחפש תוכנה טובה לעדכון דריבריים?

23. שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by hatzhaik,

נגיד שאני ממיר סרט בפורמט DIVX שדיחסת הווידאו (ביטרייט) שלו 0.9mbs לקובץ MPG 2 (פורמט DVD ) אז לכמה אניח יכול להוריד את הביטרייט בפורמט הDVD כדי שהאיכות לא תיפגע (או כמה שווה דיחסה של 0.9mbs ב divx בקובץ MPG)

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים