תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דרך איפה אני מסיר את IE8 ניסיתי ב"הוספה והסרה של תוכניות" ולא מצאתי שם.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
גירסה 2.05, מישהו יודע אם יצאה כבר גירסה חדשה שמזהה את C2D כמו שצריך? האם ניתן להסתמך על המדידות בגירסה הזאת לגבי C2D? תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חיפשתי דרך לשנות את הסקין של ה-ICQ 2003 (בלי לעבור ללייט), ובעוד שנראה שהדרך הכי הגיונית לעשות את זה היא עם ICQ Plus, נראה גם שאנשי ICQ עשו הכל בשביל שלא תצליח למצוא את התוכנה הנ"ל. יש איזו סיבה לכך? ואיפה כן אפשר למצוא אותה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מסדר את המועדפים בדפדפן הצורה מסוימת שנוחה לי אבל כל כמה ימים שאני פותח את הרשימה של המועדפים אני רואה שהוא סידר לי אותם מחדש בסדר אלפבתי זה ממש מעצבן מי יודע איך אני יכול לבטל את זה? כבר שבוע ומשהו אני מחפש בגוגל ולא מוצא כלום תעזרו לי פליז :'(
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת לעשות פעולה זאת. למישהו יש מושג מה שמה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קודם כל, משום מה הדיסק של הלוח אם לא עובד לי בוינדווס הזה. האם יש דרייברים כלשהם הקשורים ללוח אם שאני צריך להתקין חוץ משל הכרטיס קול? האם זה משהו אצלי או שהפונטים בוויסטה נראים שונה? איך אני מבטל את כל האזהרות המעצבנות הללו? בשביל להעביר קובץ מסכן אני צריך לאשר איזה פעמיים שלוש.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לערוך (לגזור כמה קטעים ממנו). ניסיתי להשתמש בתוכנה של הווינדוס אבל היא איטית, לא נוחה ודי לא ברורה מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה מהירה וקלה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לראות במכשיר ה-DVD בבית סרטים שיש לי על המחשב עם סיומת avi ולהכניס בנוסף קובץ כתוביות (srt) שיהיהחלק מהסרט עצמו (לא צריך אופציות הוספה וכל זה) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר סרטים שאני רוצה ליצרוב על דיסק DVD 1 ולעשות לו תפריט כמו שיש בסרטי DVD מקוריים ככה כשאני ישים את הדיסק במכשיר הDVD אני אראה את התפריט שיצרתי ולא התפריט של מכשיר ה DVD
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות משהו באקסל בערך חצי שעה ואני לא כל כך מצליח. 2 דברים: 1) אם מישהו יודע אם יש פונקציה שממירה שקל ל$. (לפי השער של היום) אני אשמח לקבל איך אני עושה את זה. 2) אני רוצה לעשות שרשימה של משבצות בכל משבצת תהיה נוסחה של השורה שלה. (אני יודע שזה לא מובן לכן הנה דוגמא נגיד שאלו המשבצות באקסל: A1 A2 A3 A4 B1 B2 B3 B4 C1 C2 C3 C4 D1 D2 D3 D3 אני לסמן את כל העמודה של ה1 (באקסל זה הפוך המספרים בצד והאותיות למעלה אבל הבנתם את העיקרון) ושנגיד יהיה נוסחה: A1 = A2-A3 ואוטומטי הוא יבין שגם B1=B2-B3 ו C1=C2-C3 וכו'. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רמקולים logitech x-530 ב WINAMP אני שומע רק את הקדמי שמאלי והאחורי שמאלי בתוכנות אחרות כמו מדיה פלייר ו VLC, שומעים את כולם הכרטיס קול מוגדר טוב ומוגדר כ 5.1 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 6, (אין לי כרגע אפשרות לשדרג), לפני קצת יותר משבוע התחיל לעשות לי בעיות - אני מנסה להיכנס לאתר (עם firefox אני מצליחה). באקספלורר לא מתקבלת שום הודעת שגיאה, הדף נשאר ריק ולמטה מצד שמאל יש את ההודעה של Done שכביכול הוא סיים להעלות את האתר, אבל העמוד לבן - ריק. איך פותרים את הבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי דיסק של DVD שאני רוצה לצרוב לדיסק של C רגיל האם ניתן לעשות זאת בתוכנת נרו ואם כן איך עושים זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-