עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by miki_michal,

יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by yotam360,

אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by arikam,

אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. אז ככה אחרי כמה זמן האייסיקיו פשוט מתנתק אני חושב שזה בגלל ה firewall העם יש דבר לעשות שזה לא יתנתק?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by davidz85,

שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by daniel89,

טוב תיראו סוף סוף הורדתי פיירפוקס ועכשיו אני לא יודע אם אני יכול למחוק את האספלורר ואת כל העדכונים שלו או שאני צריך להשאיר אותו??? מצטער על השאלה המטומטמת :-\ דניאל.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by knaanbraz,

לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by liorgadidi,

שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. ברשותי כונן חיצוני שמתחבר למחשבים שונים, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להצפין ולהגן על תקיות באמצעות סיסמא, גם כאשר הוא מתחבר למחשב שבו לא מותקנת התוכנה לצורך העניין ? אודה לתשובתכם המקצועית בנדון, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by swisaavi,

אתמול התקנתי וויסטה, ויש לי קרטועים בשירים שאני משמיע, ובצלילים של הווינדוס. התקנתי את הדרייבר לאודיו שמתאים לוויסטה, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Access Denied,

כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by YT,

העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by ניר.,

באתר מסוים מופיע לי הרבה פעמים ולעתים קרובות הודעת שגיאה בקובץ flash9e.ocx..... מישהו יודע מה זאת הודעת השגיאה הזאת וכיצד מתקנים/פותרים אותה ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. היי כולם רציתי לדעת אם אני אוכל להתקין דרייבר בגרסת 32 ביט לכרטיס מסך 4870x2 על וויסטה 64 ביט הוא עושה לי המון המון בעיות וקורס המון בקיצור רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה ייתן תוצאות טובות ולא יגרום לבלאגן במערכת תודה למבינים בדבר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים. בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל) אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600.. גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים) ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות ) כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא.. יש לי גירסה אחרונה.. מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה י…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Lirux,

כשאני מנסה להעלות תמונה לאיסיקיו זה מה שזה רושם: איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by nir767676,

יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. עד שנגמר הסרט... זה קורה אחרי התקנה מחדש שעשו לי ל-XP Pro 2002 SP 3 זה קורה בכל אתר שיש בו וידאו להצגה, כגון אתרי חדשות ו-Skype (אך לא ב-Youtube שעובד כרגיל) ובקבצי סרטים שאני מפעיל. הוא פותח אוטומטית על כל המסך ואי אפשר לעשות כלום עד סיום הוידאו. אם מנסים ללחוץ על המסך אז או שהוא פשוט מתעלם או שהוא נתקע לגמרי ויש לבצע Restart. (לא עובד alt+f4 או ctrl+alt+del) לדעתי זה קורה גם כאשר הוא משתמש ב-QuickTime וגם ב-Windows Media Player. יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הצרה? המון תודה כי לי אין כבר מושג, ערן

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by adir121984,

שלום, אני משתמש די חדש וראיתי שאפשר לבקש פה דריברים. האם אפשר לקבל בבקשה דרבירים הכי מעודכנים לATI.? ריידון 9550.. בתודה ויום נעים אדיר, 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by avico,

שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים