עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. זה פילטר שמעתיק את הסרט אחד לאחד... :s05: ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. יש לי כמה קליפים שלוקחים לי כל אחד 400 מגה ואני זקוק בעיקרון רק ל 10 דקות האחרונות מכל קליפ איך אני יכול לקחת רק את ה 10 דקות האחרונות מקליפ של שעה וחצי ? אילו קבצי RM \ רשצ של התוכנה REAL MEDIA

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by snaidis,

שלום, אני משתמש ב AZUREUS ויש לי אינטרנט של 3 MB כאשר אני מוריד טורנטים המהירות הגבוהה ביותר שה AZUREUS הגיע הייתה 250 או 230+- אבל הרוב זה נע סביב ה 160 או 180. הוא לא אמור להגיע למהירות המקסימלית? והאם יש איזשהו טורנט של TEST כדי לבדוק אם הביטורנט שלי תקין כלומר טורנט שמהירות הורדתו אמורה להיות במקסימום האינטרנט שלי? אתם מכירים כזה? עוד שאלה קטנה: כמעט תמיד כשאני מוריד טורנט כלשהו ושם אותו ב queue או לוחץ על המשולש הירוק הוא לא מתחיל להוריד לי. רק כשאני לוחץ על FORCE DOWNLOADING הוא מתחיל להוריד.. למה זה? ואיך ניתן לתקן את זה? ואל תדאגו-הכל פה חוקי-כל הטורנטים חוקיים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. שלום חברים, יש בידי מחשב נייד והרצתי בו תוכנות כמו pcmark 3dmark aquamark ברצוני לדעת מה כל תוצאה מסמלת, זאת אומרת יחס של 600-650 תוצאה של כונן קשיח, וכך הלאה. האם ישנה טבלה מסויימת המשווה בין יחס התוצאות למילים? (מן הסתם חייבת להיות כי אחרת איך ניתן לדעת כל תוצאה למה היא שווה?)

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by creek,

לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by lmlm,

עכשיו,יש לי אייקון שאני רוצה למחוק אותו מהשולחן עבודה, ופשוט הוא לא רוצה.ניסתי SHIFT+DELETE ולא עובד. אני צריך המלצות איך למחוק אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by horacio,

כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהכל עולה יוצאה לי הודעה כזאת מישהו יודעה מה לעשות בבקשה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by The3DGod,

איזהשהו תוכנה שתוכל לעזור לי לערוך קול. כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. לא יודע איך (כי אני חדש בתוכנה הזאת) אבל הגעתי למצב שבתמונה מישהו יודע איך להחזיר את ההגדרות להתחלה נ.ב. כל תמונה שפותחים הוא ישר בוחר את הצבאים האלו HELP ME....

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by guyw,

היי, יש לי מחשב נייד (בלי סידי לצערי) עם ויסטה, עובד בינתיים סביר (קצת איטי למרות שהמחשב מאוד מתקדם ) בכל מקרה, לאחר שהתקנתי הכל, דרייברים וכו', אני מעוניין לעשות גיבוי של המערכת הפעלה עם כל התוכנות והכל. אני מכיר רק את Norton Ghost, אך רציתי לקבל המלצה או דעה על תוכנות שאיתן כדאי לעשות את זה. אני כנראה אעביר את זה לDisk On Key או אחבר סידי חיצוני. תודה מראש, גיא

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אז התחלתי לצפות בפרקים של סדרה (אבודים) וארגנתי גם כתוביות והתחלתי לצפות אז בני הפרקים הראשונים הכל היה בסדר ואחר כך (כבר הגעתי לפרק 8-) כל הפרקים עד עכשיו לא בסדר, האודיו והוידאו לא מסתנכרנים טוב, הוידאו בא לפני הוידאו ובהתחלה שאני פותח את הקובץ זה בסדר ולאחר כמה שניות (לא בבת אחת), זה נהיה גרוע יותר ויותר ואחרי כמה דקות אני כבר לא יכול לסבול את זה אז אני פותח את הקובץ שוב וממשיך לראות מאיפה שהפסקתי ואחריעוד כמה דקות, אותו דבר. איך זה פתאום קרא לי? איך אפשר לתקן את זה? אני משתמש בנגן KMP ולא הייתי רוצה לעבור תוכנה כי היא מעולה, אז אל תגידו לי "תוריד נגן אחר". עכשיו בדקתי, זה ככה גם בסרטים ובכל תכני וידאו.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

15. Started by anri,

טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by אנדי,

אני מיח שלפחות אחד מכם נתקל בזה - התקנתי היום את גרסת 7.2 של nero. ההתקנה היתה מותאמת אישית וכללתי בה רק את תוכנת הצריבה, את חבילת הכלים ואת הפלאג-אין שמשמש להגדלת מהירות הצריבה (?). לאחר ההתקנה הופיע בשורת המשימה זוג של סרגל חיפוש ששמו nero scout. את הסרגל הזה אני רוצה להעלים אך כמו שזה נראה, אין כל דרך לבצע זאת. חיפשתי במנהל המשימות תהליך שניתן לייחס אותו לסרגל הזה ולא ממש זיהיתי. ניסיתי שינוי של ההתקנה באמצעות לוח הבקרה ולא ממש מצאתי את מה להוריד. גם סתם העלמת הסרגל משורת המשימה לא הצליחה - באשף ההגדרות של שורת המשימות ותפריט ההתחלה לא נמצא כלל האייטם הזה. מי יודע מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. רוב התוכנות לא נוגעות בקבצים האלה ועם הזמן נהיה לי בלאגן איתם והם התפזרו לי בדיסק קשיח!! משהו מכיר תוכנה עם BOOT אולי שעולה לפני הוינדוס שתעשה לי סדר בהם?? או כל דבר אחר או תוכנה אחרת שתעזור?!? תודה מראש אופק

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  18. בכל פעם שאני מעלה ווינדוס (ריסטרט) אני מקבל את ההודעת שגיעה שמצורפת בתמונה. חיפשתי ת הקובץ שהמערכת מחפשת (באתר DLL.COM) ולא מצאתי כלום. איך אני מעיף את החלון הזה שלא יקפוץ לי יותר בסטרטאפ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. כשאני נכנס לסימניות של בפיירפוקס ולוחץ על הקישור מופיעה יד אך כאשר אני לוחץ עליה הקישור איננו נפתח. הוא נפתח רק כאשר אני גורר את הסימניה אל תוך החלון עצמו או כאשר אני פותח את התפריט באמצעות הסמן הימני של העכבר ולוחץ על אחת האפשרויות - פתח בחלון חדש, או פתח בלשונית חדשה. האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

תמליצו לי בבקשה על תוכנת הורדה(חוץ מDAP)

21. כותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by Goadzilla,

hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. Started by lipa,

איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה

24. איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים