תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עד שנגמר הסרט... זה קורה אחרי התקנה מחדש שעשו לי ל-XP Pro 2002 SP 3 זה קורה בכל אתר שיש בו וידאו להצגה, כגון אתרי חדשות ו-Skype (אך לא ב-Youtube שעובד כרגיל) ובקבצי סרטים שאני מפעיל. הוא פותח אוטומטית על כל המסך ואי אפשר לעשות כלום עד סיום הוידאו. אם מנסים ללחוץ על המסך אז או שהוא פשוט מתעלם או שהוא נתקע לגמרי ויש לבצע Restart. (לא עובד alt+f4 או ctrl+alt+del) לדעתי זה קורה גם כאשר הוא משתמש ב-QuickTime וגם ב-Windows Media Player. יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הצרה? המון תודה כי לי אין כבר מושג, ערן
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה בתוכנה הזאת. אני מנסה להתחבר אבל הוא אומר שאין אפשרות להתחבר ומבקש להריץ "פותר בעיות" של מסנגר. והוא עושה לי בעיה כאשר הוא בודק את האלחוטי (לא הבנתי מה זאת אומרת ככה זה רשום בבדיקה) עכשיו אין לי אלחוטי יש לי ADSL. והתוכנה עבדה לי מקודם ומשום מה עכשיו היא לא עובדת. כשאני נכנס לאפשרויות במסנגר ואז לטאב של חיבור הוא כותב לי שאני מחובר לאינטרנט באמצעות חיבור רשת שאינו אלחוטי (WTF?!). מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודהההה רבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את 7 וחצי היא מתנתקת לי כל כמה דקות ואז זה כותב לי שהתוכנה תתחבר עוד כך וכך שנות ואז זה מתחבר ושוב מתנתק ומתחבר..... מה עושים למישהו יש מושג..?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב AZUREUS ויש לי אינטרנט של 3 MB כאשר אני מוריד טורנטים המהירות הגבוהה ביותר שה AZUREUS הגיע הייתה 250 או 230+- אבל הרוב זה נע סביב ה 160 או 180. הוא לא אמור להגיע למהירות המקסימלית? והאם יש איזשהו טורנט של TEST כדי לבדוק אם הביטורנט שלי תקין כלומר טורנט שמהירות הורדתו אמורה להיות במקסימום האינטרנט שלי? אתם מכירים כזה? עוד שאלה קטנה: כמעט תמיד כשאני מוריד טורנט כלשהו ושם אותו ב queue או לוחץ על המשולש הירוק הוא לא מתחיל להוריד לי. רק כשאני לוחץ על FORCE DOWNLOADING הוא מתחיל להוריד.. למה זה? ואיך ניתן לתקן את זה? ואל תדאגו-הכל פה חוקי-כל הטורנטים חוקיים
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל עזרה איך אני מוחק את הערכים האלה -- לא אוהב שנשמרים דברים כאלה בשמחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לייצא את כל הנתונים שיש לי בלוח השנה של היוזר שלי באוטלוק ולטעון את זה לתוך לוח שנה של משתמש אחר (שנינו עובדים בOutlook 2003)? נראה לי צריך לייצא את זה בקובץ בעל סיומת VCS או משהו כזה. שמעתי שזה נקרא גם icalendar או vcalendar מקווה שלא עשיתי סלט במושגים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי. חשוב לי גם שהיא תוכל להמיר בין הפורמטים השונים (MP3,WAV,WMA,OGG וכ"ו). בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשמור סירטונים מאתרים ? למשל הסירטונים שב-YNET או בערוץ הספורט... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
כבר מתחיל לעצבן אותי כשאני עוזב שניה את המשחק ופתאום איזה פרחה קופצת ומציעה לי דיאטה! ובכלל כמעט כל אתר שלוחצים בו על שורת חיפוש למשל ישר פותח עוד אתר בנוסף וזה נהפך לנורמה.. אני לא מדבר על אתרים גדולים כמו וואללה וYNET שבכלל דורסים את הפרט בקטעים האלה אבל השאלה שלי זה למה חוסם הודעות קופצות לא חוסם בכלל?! מה כדאי להתקין כדי שזה יפעל..?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס אבל שאני מנסה ללחוץ על משהו מעבד לעמוד הבית הוא יוצא מהדפדן בפתאומיות...(הפיירפוקס פועל טוב) חשבתי אולי זה וירוס אבל פתאום הקספרסקי לא פועל שאני לוחץ על הסמל שלו..עשיתי כמה פעמים הםעלה מחדש לא עוזר מה זה השטויות האלה נמאס מה פיגור של הווינדווז הזה ימציאו כבר משהו אחר ראבקק.. קיצר מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-