תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, הMSN שלי לא רוצה להתחבר.. האינטרנט בסדר האייסי מתחבר הכל טוב, והMSN לא מוכן.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה ואני צריך להתקין כמה תוכנות בעבודה. דא עקא, שהבוס כאן חסם את האפשרות להתקנת כל תוכנה אלא אם יש לך את הקוד לusername של ה adminstrator או משהו כזה. כך על כל פנים מופיע לי כשאני מנסה. רציתי לשאול מספר שאלות: א. אם יש אפשרות לעקוף את זה ובצורה שהדבר לא יוודע לבוס? לדוג' על ידי אפשרות מחיקה בסוף המשמרת. רק שלא ישארו עקבות של הנ"ל על המחשב. ב. אם ישנה אם אפשרות להשתמש בהתקן נייד (usb) ושם לשמור את הקובץ מבלי להשתמש במחשב עצמו? ג. בהמשך לשאלה ב': אני מדבר ספציפית על תוכנה להמרת קבצי wma לפורמט mp3 )-אני זקוק לזה מאוד לשמיעת שיעורים שיש לי רק בwma( כמו כן אני מדבר על תוכנה לשליחת sms חינם לפלאפונים כמו באייסיקיו, אני אישית לא מכיר תוכנה אחרת ששולח…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צריך דריור לכרטיס קול של carativ דגם:ct4810 תודה לכל העונים :xyxthumbs: וחיפשתי באתרי דריורים ואני משתגע לא יודע איך לחפש דרורים של קול ויש לי עוד שאלה עים הכרטיס קול מובנה איך אני יודע מה הקול תודה מראש אליייייייייייייי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אתמול התקנתי וויסטה, ויש לי קרטועים בשירים שאני משמיע, ובצלילים של הווינדוס. התקנתי את הדרייבר לאודיו שמתאים לוויסטה, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כיוון ש-NORTON SYSTEMWORKS לא יכול להתקין את רכיב ה-GOBACK בבטחה על מחשב עם בקר RAID (למרות שהוא לא בשימוש ויש לי רק HD אחד), מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שיכולה להליף את ה-GOBACK? זה מאוד חשוב לי, כיוון שה-GOBACK הציל אותי כמה פעמים מקטסטרופה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די חדש וראיתי שאפשר לבקש פה דריברים. האם אפשר לקבל בבקשה דרבירים הכי מעודכנים לATI.? ריידון 9550.. בתודה ויום נעים אדיר, 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח לינק (מודגש בכחול עם קו תחתון) של אי מייל או של אתר מקובץ אקסל או מהאימייל שלי (אאוטלוק) מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: this operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer.Please contact your system administrator." מה עלי לעשות כדי שאוכל שוב לפתוח לינקים?? (המחשב פורמט לפני כחודש) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לגדיר מספר פעולות ב Mouse Gesture שאני רגיל לבצע תוך כדי הגלישה רק שאני לא מוצא איפה עושים את זה מישהו יכול להסביר איפה מגדירים ?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ויסטה ואני משתמש בפיירפוקס, מאתמול הוא משום מה התחיל למחוק את הנתונים שלו כל פעם שאני סוגר את החלון, למשל אני שומר את המשתמש שלי בHWZONE וביוטיוב, אחרי שאני סוגר את החלון ופותח אני חייב להתחבר מחדש. בדקתי בהגדרות הFF ולא מצאתי שום דבר שאמור להפריע לFF לשמור את הנתונים. מחקתי והתקנתי את התוכנה מחדש ועדיין אני נתקל בבעיה. מישהו יודע מה לעשות? בדקתי אם זאת בעיה כללית של המחשב אז בדקתי אם הIE8 שלי שומר נתונים והוא אכן שומר נתונים. אבל אני יותר מעדיף לסדר את הFF.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר לתוכנה נליט והיא כזאת ברגע שצריך לבחור קובץ התקנה של הסרביס פאק מה אני אמור לעשות מאיפה אני מביא תקובץ הזה ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows vista. אני משתמש בו לעריכת סרטים, ונתקלתי בבעיה. כשאני דוגם למחשב בפורמט AVI (שזה הפורמט באיכות הכי טובה) הצבעים כאילו נמרחים לי וחלקים מהתמונה בשחור לבן/ ירוק... זה ממש מוזר. הקטע הוא, שרק בתוכנות של windows זה קורה (הקטע עם הצבעים): media player, movie maker, dvd maker. אם אני מנגן, למשל, את הקובץ הדגום (לפני שרינדרתי אותו לקובץ ערוך במובי מייקר) בתוכנה אחרת, רואים סבבה. ובינתיים כל הקבצים שעשו את הבעיות האלו היו בפורמט AVI. מה הפתרון? זה ממש מבאס.. אני לא יכול לערוך בגלל זה. גיא
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-