עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avico,

שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by benamos1,

יש לי כרטיס טלויזיה אין לי שמץ מאיזה חברה הוא אני רק יודע שקוראים לו ST TV AV Capture וכן - חיפשתי בגוגל ורק מצאתי אתרים ברוסית... אגב מישהו יודע אם מופיע על זה מידע בתוכנות כמו Everest או Aida32?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by GodLike,

שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by gr2000au,

שלום לכולם אני צריך להריץ emule על 2 מחשבים ברשת ביתית. על פי ההגדרות הראשוניות בתוך ה- emule צריך לפתוח מספר פורטים ברואטר/פיירוול, ביניהם פורטים שלא רשומים כמו 4661. האם כאשר אני משנה למשל ל - 5662 - tcp ו - 5672 - udp יש להגדיר עדיין את 4661 או שזה אוטומטית 5661. בתוך ה - emule ב - servers מצד ימין רשום 4661 מתחת ל - disconnect, אי אפשר לשנות ולשמור, מב זה אומר ? האם צריך לשנות בתוך ה - source code פורטים שלא ניתן לשלוט עליהם דרת התוכנה ? האם שני המחשבים עלולים לגשת לשני פורטים זהים ואז הראוטר יעביר רק לאחד מהם ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by arik100,

מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אז כמו שרשמתי. חשוב לי גם שהיא תוכל להמיר בין הפורמטים השונים (MP3,WAV,WMA,OGG וכ"ו). בתודה מראש, אסף.

11. שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

13. Started by anri,

טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by iib,

הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by intel suck,

התקנתי IE7 כיצד אני יכול למחוק אותו? ולחזור ל-IE6?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by אנדי,

אני מיח שלפחות אחד מכם נתקל בזה - התקנתי היום את גרסת 7.2 של nero. ההתקנה היתה מותאמת אישית וכללתי בה רק את תוכנת הצריבה, את חבילת הכלים ואת הפלאג-אין שמשמש להגדלת מהירות הצריבה (?). לאחר ההתקנה הופיע בשורת המשימה זוג של סרגל חיפוש ששמו nero scout. את הסרגל הזה אני רוצה להעלים אך כמו שזה נראה, אין כל דרך לבצע זאת. חיפשתי במנהל המשימות תהליך שניתן לייחס אותו לסרגל הזה ולא ממש זיהיתי. ניסיתי שינוי של ההתקנה באמצעות לוח הבקרה ולא ממש מצאתי את מה להוריד. גם סתם העלמת הסרגל משורת המשימה לא הצליחה - באשף ההגדרות של שורת המשימות ותפריט ההתחלה לא נמצא כלל האייטם הזה. מי יודע מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום. יש לי OFFICE 2003 עברי. אני רוצה להגיד שהממשק יהייה באנגלית (תפריטים). אפשרי או אני צריך גרסא אנגלית?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by אלמוני,

לכל מי שמכיר תוכנות שאפשר להתחבר איתן לכמה חשבונות איי סי קיו בו זמנית שישאיר לי הודעה דחוףףף אני צריך את זה כמה שיותר מהר

19. נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

תמליצו לי בבקשה על תוכנת הורדה(חוץ מDAP)

21. לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. כותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לאחר שהתקנתי את Sygate Firewall התוכנה חסמה את הגישה לאינטרנט מהמחשבים האחרים שמחוברים לרשת הביתית. האם מישהו יודע מה אני צריך להגדיר לתוכנה בכדי שהאינטרנט בשאר מחשבי הרשת יעבוד? תודה וחג שמח...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים