עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamavi,

למה אני לא מצליח להעלות את האתר כאן בפיירפוקס אלא רק בIE? כל פעם שאני מנסה להכנס עם פיירפוקס זה מעלה לי את האתר הזה (וזה קורה בעוד כמה אתרים בארץ)

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  2. אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by arikam,

אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by excel5,

אני לא יכול לשלוח מייל ! פקודת "העבר" ופקודת "חדש" תוקעות את OUTLOOK ע"י הודעה "פותח את WORD... כעורך הדואר" רק ע"י מנהל משימות אפשר לצאת מזה. מה עושים ???

5. Started by sxs,

לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by Shavoigen,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אפשר לצלם תמונה מ everest ואיפה אפשר לראות את סוג הלוח אם שלי ??? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. פעם שמעתי שאפשר, מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  8. היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני רוצה להכין מעיין ספר להגשה ואני רוצה לעשות בו תוכן עניינים אני זוכר שהייתה אפשרות שה WORD עושה לי את הרווחים של ה נקודות בין הנושא ומספר הדף ככה שהוא עושה את זה ממש יפה ומסודר וכמעט בלי להיתאמץ אבל שכחתי איה זה נמצא :-\ אולי מישהו מכם יודע למה אני מתכון ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה טובה ומקצועית שתתמוך טוב בעברית ותיהיה ממש מקצועית עד היום השתמשתי בdreamwaver אבל היא לא ממש תומכת בעברית תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. כמו בכותרת ניסיתי את ה- ZoneAlarm Free, הכל טוב ויפה רק שהוא לא מרשה לך להגדיר פורטים, יש לי LowID באי-מיול.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by oshric,

שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. בטח עד הפירסום או הקריאה של ההודעה האנטי וירוס כבר לא יהיה עם רישיון, כידוע יש משטרה של תוכנות חוקיות שמסתובבת לה, ובודקת בכל המחשבים. אני לא רוצה שבמשרד של אמא שלי ידפוק איזה "שוטר" ויתן לה קנס על כך שיש לה תוכנה "לא" חוקית. בכל אופן, ניסתי בכל דרך מקובלת לא הצלחתי, עשיתי בגוגל איך למחוק קובץ שלא רוצה להימחק והורדתי תוכנה בשם Unlocker, הצלחתי להוריד את הנוד מ-ההתחל אבל מבדיקה מעמיקה מגבלה שעדיין התוכנה קיימת, אומנם לא עובדת אבל תופסת סתם מקום שבטח אני אוכל להשתמש בו במידה רבה. מה לעשות? תודה לכל העוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 23:55:26 טוב אני מודה לכל העוזרים אך הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת התוכנה Tuenup 2009. גאון מי שבנה את התוכנה!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. היי כולם רציתי לדעת אם אני אוכל להתקין דרייבר בגרסת 32 ביט לכרטיס מסך 4870x2 על וויסטה 64 ביט הוא עושה לי המון המון בעיות וקורס המון בקיצור רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה ייתן תוצאות טובות ולא יגרום לבלאגן במערכת תודה למבינים בדבר

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. שלום! אני לא יודעת עם זה המקום המתאים לשאול את זה אבל עם לא.. אז לא מצאתי מקום אחר.. אני צריכה תוכנה שאיתה אפשר לחתוך חלק מסרט לא לחלק לחצי אלא נגיד שסרט ששוקל 800 מגבייט בגלל שהוא יותר ארוך.. לחתוך חלק ממנו שישקול 700 מגבייט..? יש תוכנה כזאת..? תודה בכל מקרה.. :-\

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by lital_shoham,

הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??

18. יש לי מלא שירים על המחשב, ואני מתכוון מלא (לפחות איזה 10 GB) ואני בטוח ב-100% שכל שיר חוזר על עצמו לפחות פעמיים שלוש. אם אני יעשה חיפוש של כל קבצי המוזיקה שיש לי במחשב, יש תוכנה שתידע לזהות שירים כפולים למרות שהשמות אולי שונים <? ככה גם יהיה לי יותר נוח (כי כל השירים יהיו בתיקייה אחת) וגם יתפוס לי פחות נפח (משהו שקצת חסר לי עכשיו). יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by adi naamati,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום התקנתי את התוכנה על המחשב ובסיום הסריקה לאחר 15 דקות לערך לא נימצאו וירוסים אבל קיבלתי את ההודעה הבאה. ]4] file cant be opendd it may be in use by another applicatiom or operating system האם צריך להתייחס לזה כבעיה? ואם כן מה עשיתי לא נכון במהלך ההתקנה. יש לי ff 2.0 אנגלית. תודה. יש עצות?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.