תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הבנתי שהאנטי וירוס הכי טוב זה הקספרסקי... אבל מה הוא הפיירוול הכי טוב? היה לי נורטון בהתחלה (גם פיירוול, וגם אנטי וירוס) והם נחמדים. אבל בגלל שהקספרסקי יותר טוב אני הורדתי אותו והוא עובד והכל מצויין. עכשיו הדבר הבא זה הפיירוול. מה אתם ממליצים? גם מבחינת הגנה, וגם מבחינת משקל (שלא יהיה כמו הנורטון) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את תוכנת האנטי וירוס האידיאלית... מה זה אומר שלא תשתמש לי במשאבי המחשב כמו NORTON אבל תגן עליו בצורה מושלמת ואפילו טובה יותר... גם בנוסף הייתי רוצה על המלצה לתוכנת FIREWALL טובה - אותם קטגוריות . תודה חברים!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, הורדתי דיסק שכתוב במילים קוראניות כנראה כי הדיסק משם...לכן לאחר שאני עושה EXTRACT בWINZIP קופץ לי הודעת שגיאה שאומרת כך: eror:the filename is incorrect ,הסיומת של שם השיר הוא כך ???????.mp3. כלומר כנראה אין תמיכה בשפה הקוריאנית מה עושים?... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כי זה מה שיש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי פשוטה להמיר סרט DVD ל DIVX עם כתוביות ,והכי פחות הסתבכויות??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הורדה איבסיבלית שכזאת...קיימת כזאת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כתחליף לווינאמפ ובכלל..
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
כאילו למחוק את ה TEMP של האימיול עח מנת שלא ייראו מה חיפשתי
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי כבר הכל ואין לי מושג מזה. ווינאמפ 2 פועל. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, מחקתי את קובץ הINI בתיקיית ווינדוס ואין לי מושג מה לא בסדר! *גם לא עובד עם 5.03 *אני עם ווין XP SP2 עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות :-* הנה ערכתי
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות על מנת להשיב אותם ? (כמובן שלא שלחתי אותם לסל מיחזור) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך תוכנה שמקליטה סאונד שיוצא מהמחשב ואחרי זה לשמור את ההקלטות בתור קבצי MP3 . יש לימשהו תוכנה טובה להמלצה..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פרוסס חדש שהוא נקרא SAVEDUMP עשיתי חיפוש ומצאתי אותו בסיסטם32 .... זה וירוס? יש לי אנטיוירוס של נוד32....
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב..... שתהיה חינימית או משהו....כי היה לי את LOCK MY PC והיא ממש סבבה אבל נגמר לי ה30 יום ואלא מצאתי קראק אז משהו בסגנון בבקשה..... תודה רבה איתן
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לתוכנה הזאת. הכי חשוב שיהיה אפשר לטעון כתוביות...שמעתי על Radlight..האם היא שווה משהו??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-