תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, זה ממש מוזר תודה, HaimTS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו. שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו. (לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בקיצור בגלל שאני כל הזמן בצבא, אין לי זמן לבדוק לאיזה תוכנות יצאו עדכונים יש במקרה תוכנה שעושה את זה בשבילי? אני זוכר שהיה אמור להיות משהו דומה אני יודע שיש דבר כזה לדריברים, השאלה היא האם יש דבר כזה לתוכנות
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהתקנתי את המשחק קיבלתי הודעה כזו: מה זה אומר? תודה מראש נ.ב הייתי בת'רד של המשחקים אך לא הייתה תשובה,מקווה שכאן אקבל מענה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר שלי אין קול, אז בדקתי וראיתי שחסר לו בקר קול של מולטימדיה. יש לו לוח אם asus P4S800-MX , אז הלכתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר AUDIO שהיה שם, אבל כשאני בא ללחוץ על הקובץ INSTALL שירד לא קרה כלום. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש הצעות מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובות תודה דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. כשאני מחלץ קבצים בווינראר או מעתיק קבצים הפעולה לוקחת שנים. חילוץ שלקח לחבר שלי דקה בדיוק, לוקח לי כמעט שעתיים. יש לי את הגרסא הכי חדשה של ווינראר והכל נראה טוב אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לפעול REGEDIT לא טקסט איך עושים לבטל טקסט?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן התקנתי את נורטון 2007 וזה נותן לי את ההתראה שה 2006 נתן לי - שנשארו לי עוד כמה ימים לתוקף העדכונים.. חשבתי שאם אני מתקין את הגרסה החדשה זה אמור לתת לי עוד שנה של עדכונים... לא? יש רעיונות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מתקן את המחשב של ההורים שלי, ועשיתי לו פורמט והכול. כל פעם שאני עושה reset למחשב, הוא חוזר לרזולוציה 600*800, לא משנה איזה רזולוציה אני שם לו. אני רושם כמה פרמטרים שאולי רלוונטיים: כרטיס מסך: geforce FX 5200 עם driver של microsoft מסך: LG flatron 775 (עם המחשב שלי המסך לא עושה בעיות). מע' הפעלה: winXP SP2 עם כל העדכונים, כולל עדכוני חומרה. תעזרו בבקשה! אני צריך עוד כמה שעות להחזיר להם את המחשב...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, הMSN שלי לא רוצה להתחבר.. האינטרנט בסדר האייסי מתחבר הכל טוב, והMSN לא מוכן.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש כיום עוד תוכנות כמו ונטרילו וטים ספיק? אפילו שם יעזור! תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לפתוח קובץ שלא נגוע בוירוסים בודאות ואני לא מצליח לפתוח אותו בגלל הווינראר מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-