תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תראו מה קרה לי..הקאזה הלכה..המסן נדפק..הכל!!!!!!!!!אבלי המדיה מובי מייקר!!! אין לי מושג למה.. אמרו לי לשים קובץ אחד כי כנראה יש קובץ פגום אז שמתי!..אבל לא השתנה.. עזרו לי פליז!! מה שאומרים לי שאני מנסה לפתוח קובץ זה- your application or dll c:\windows\system32\sensapi.dll is not a vaild windows image.please check this against your installastion diskette. יש לי עוד בעיה..כל פעם מחדש אני צריכה להתקין את המדפסת hp 3600 כי יש לי מצלמה דיגיטלית אז אני מחליפה כבלים...החוטים האלה..אז נגיד סיימתי להדפיס אני מוציאה את החוט יום אחרי אני מחזירה ואני צריכה להתקין מחדש!ויש את זה במחשב..זה בעיה תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת 2 קבצי כתוביות,ואז לקחת את הזמן של אחד מהם,ולהדביק את המלל של השני. לדוגמא,יש לי קובץ תרגום אנגלי מסונכרן לגירסא שאני מחפש,ועברי לגירסא אחרת. אז אני רוצה לקחת את התזמונים של האנגלי ולהדביק לעברי. אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי סידרה שאני רוצה להמיר אותה כדי לראות במכשיר הנייד שלי, אבל התוכנת המהרה של Iaudio לא מזהה את הסרט!, ורק VLC מזהה אותה בתור DX50 התקנתי כבר את K-lite עד החבילת מגה וזה לא עזר בכלום, מאיפה אפשר להוריד את הקודקים ש VLC משתמש בהם, ומישהו יודע מה אפשר לעשות, כי לפי מה שהבנתי Dx50 זה בסה"כ Divx5.0 אז למה שהתקנתי את הגירסה האחרונה 6.8.0 זה לא עבד עדיין, וגם היה רשום בכל מני מקומות שקראתי Fourcc
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הפעם סטים נתקע בעדכון על אחוז אחד... למישהו יש עצה מה לעשות? איך לגרום לסטים להתעדכן בצורה נורמלית? עריכה.. איכשהו התחיל לעבוד אחרי שהצלחתי להתחבר לSUPPORT של סטים...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי DVD בבית שאני מעוניין להעתיק.. והמליצו לי על התוכנה DVDFAB. עכשיו כשאני נכנס לתוכנה מכיוון שהDVD גדול מדי, ובכדי לא לאבד מהאיכות אני ניסיתי לצרוב במצב split. יש לי כונן DVD אחד שהוא גם צורב..ככה שאני יודע שאני צריך קודם כל להעתיק את הדיסק למחשב. ניסיתי לצרוב במצב split אבל זה הגיע למאה אחוז ולא ביקש שום דיסק להכניס לצריבה. אם מישהו יודע או יכול לכתוב מדריך איך לצרוב עם התוכנה ובייחוד במצב split זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רודפת אותי תקלה בניגון מוזיקה שמתבטאת בשינוי ה Tempo לאורך כל הטראק. מהיר ואיטי לסירוגין. יש לציין שהתקלה קיימת גם במדיה פלייר וגם בתוכנת הוינאמפ וזאת לאחר מס' התקנות חוזרות ועדכונים. האם יתכן שמדובר בבעית חומרה? אם לא, כיצד אוכל לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחופה אני לא יודע איך מתקינים את : Xilisoft DVD To MP4 Converter v4.0.95.1207 WinAll Incl Patch-CU מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב אז ככה, את הבעיה הזו יש לי כבר הרבה זמן (3 חודשים?), והחלטתי שנמאס לי. מה שקורה זה שהאקספלורר שלי עובד לסירוגין. כלומר, מדי פעם הוא עובד, ומדי פעם הוא מגיב כאילו אני לא מחובר לאינטרנט (page not found), בעוד שהFF עובד רגיל כל הזמן. איך אני מסדר את זה? כן, עידכנתי גירסא לאקספלורר, לא עוזר. יש משהו דפוק בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מישתמש בתוכנה הזאתת על מנת להיתקשר לכל מקום שאני רק רוצה עכשיו יש לי בעיה.....כשאני מדבר ומגיע לדקה וחצי זה מיתנתק לי אני חושב שזה בגלל שהגירסה שלי היא הגירסה הלא מלאה.....אז אולי מישהו יכול לעלות לפה קישור של הגירסה המלאה..???. ואם זה לא בגלל הגירסה אז ממה זה נובע?..תודהה לכולםם!!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה winavi הגירסא המלאה....תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני צריך המלצה על תוכנה טובה לניקוי המחשב, לא AdAware אלא תוכנה שתנקה כל מיני registery וכאלה דברים. תוכנה שניה שאני צריך זה תוכנה שתמחק לגמרי את הדרייברים של הכרטיס מסך, כי נראה לי שסיבכתי שם משהו ועכשיו יש לי בעיות בתצוגה...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^ תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם רשיון לתוכנת איחוי PerfectDisk מוגבל לשנה , או קבוע ?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא אותם אחר כך אני לא מתכוון לקבצים בלתי חוקיים . אני מתכוון על דבר פשוט כמו להוריד איזה תמונה למחשב , יותר חשוב מזה קיבלתי באימייל איזה מסמך PDF ניסיתי להוריד אותו למחשב , רשום DOWNLOAD COMPLETE אבל אין קובץ !!! אני משתגע :'( ויסטה 32 ביט
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-