תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 518 צפיות

- 

- 

הוא מסדר את האלבומים עם תמונות ומוריד מהאינטרנט תמונות שאין, יש פלאג אין לWINAMP שעושה את זה ? [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 561 צפיות

- 

- 

בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?
- 

- 0 תגובות
 - 698 צפיות

- 

- 

שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!
- 

- 0 תגובות
 - 902 צפיות

- 

- 

שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*
- 

- 0 תגובות
 - 811 צפיות

- 

- 

שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?
- 

- 0 תגובות
 - 764 צפיות

- 

- 

שלום לכולם בחודש האחרון הגוגל כרום נתקע .לפעמים מייד לפעמים לאחר מס' דקות. ביצעתי איפוס אח"כ הסרה והתקנה מחדש. מחיקת קובץ C:\Documents and Settings\miki\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Local State והגוגל נתקע פשוט קופא וזהו תודה מראש מיקי
- 

- 0 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

כפי שרשום בכותרת, זו פעם ראשונה שלי עם התוכנה עכשיו אין לי מושג איפה אני בודק את הupload שלי
- 

- 0 תגובות
 - 489 צפיות

- 

- 

שלום, אני משתמש באזורוז, שכמו שאתם יודעים(או שלא) מסוגל לפתוח גם MAGNET LINKS, איפה שמסופק. עכשיו, פתאום הוא כבר לא פותח אותם, כשאני לוחץ על לינק כזה פייקפוקס אומר ששום יישום לא משוייך לפרוטוקול,למרות שזה עבד עד לפני כמה ימים. אני משאיר מקום לאפשרות שזו בעיה בווינודס, ולא באזורוס, אבל בכל זאת, יש פתרון חוץ מלנסות להתקין מחדש?
- 

- 0 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה נתקלתי במספר אתרים שלא יכולתי לשמור את הגרפיקה שלהם כקובץ ארכיון mht. כאשר ניסיתי לשמור אותם אז במהלך ההורדה הופיעה הודעה the page can not be saved. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אני פותר את זה? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 489 צפיות

- 

- 

היי שלום חברים, מדי פעם שאני מדבר עם המשפחה בארה"ב הוידיאו קצת נתקע ביחד עם הקול והתמונה ואחרי כמה שניות זה חוזר. זה קורה גם באפלקציית סקיפ וגם בגרסה הרגילה.. והכי מוזר שזה קורה רק עם ארה"ב,יכול להיות שאיזשהו באג או שזה משהו תקשורתי בסקייפ? וזה קרה גם ב-7 וגם עכשיו שפירמטתי ל-8 תודה על העזרה, סופ"ש נעים!
- 

- 0 תגובות
 - 826 צפיות

- 

- 

שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..
- 

- 0 תגובות
 - 575 צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס טלויזיה WinFast DTV1800 (זה מה שכתוב בdevice manager), אני משתמש בתוכנה WinFast PVR2 והאיכות פשוט נוראית. יש לי ממיר Yes Max HD, ואני רואה אותו בתוכנה דרך CVBS. גם באופן כללי אני לא סובל את התוכנה, אבל הדברים מסביב לא רציניים, האיכות חשובה, והיא גרועה. יש אפשרות אולי לראות טוב כמו בטלויזיה רגילה? תודה. (יש פורום מתאים יותר לבעיה שלי?)
- 

- 0 תגובות
 - 918 צפיות

- 

- 

לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.
- 

- 0 תגובות
 - 541 צפיות

- 

- 

טוב תישמו אני ואחי מחוברים אחד לשני ולמודם עם סוויץ,אבל כול פעם שאני מתקין FireWall [לא משנה איזה],הוא חוסם תגישה למודם לי ולאחי ואנחנו לא יכולים להיכנס גם למחשב של אחד והשני,עכשיו השאלה זה עם יש FireWall שיפעל על המחשב אבל לא יחסום את הגישות בינינו או את האינטרנט,שביכלל לא יתעסק עם זה!
 - 

יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?
- 

- 0 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

תודה
- 

- 0 תגובות
 - 587 צפיות

- 

- 

איך מתקינים אייקונים חדשים לסנג'ר ומאיפה מורידים אותם?
- 

- 0 תגובות
 - 673 צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
- 

- 0 תגובות
 - 507 צפיות

- 

- 

אני צריך תוכנה שמפיקה דו"ח על הפעולות שנעשו במחשב (הורדת קבצים, העתקת והדבקת קבצים, יצירת קבצים וכו')
- 

- 0 תגובות
 - 771 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך שתעזרו לי בחיפוש של תוכנה שתוכל לקלוט/לצלם חלק מהמסך שלי או את כולו תכלס זה לא משנה לי כל כך ובו זמנית תשדר את השידור, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר אותה בתוכנות שונות (סקייפ לדוגמא) בתור מצלמת רשת, וכך בעצם אני יעשה איזהשהוא לופ כזה.. תודה מראש, ליאור..
- 

- 0 תגובות
 - 601 צפיות

- 

- 

האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
- 

- 0 תגובות
 - 639 צפיות

- 

- 

אני אצרף screenshot כדי לנסות להסביר את הבעיה אבל אני גם אסביר אותה כאן. יש לי ניסיון רב עם MAYA אבל לאחרונה התחלתי ללמוד את 3DS MAX גם. יצרתי מודל פשוט ב-LOW POLY COUNT, שמתי כמה טקסטורות ועשיתי אנימציה. הגעתי לשלב שבו אני רוצה לעשות preview. לחצתי shift+V והגעתי לחלון Make Preview. עכשיו כשאני לוחץ על הכפתור "choose codec" כדי לשנות הגדרות אני מקבל מין פופ-אפ נוסף אבל הוא "חצוי" ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מללחוץ ESC. גם אני לוחץ על CREATE ישירות הוא נפתח באותו מצב וחיפשתי בכל מקום ובכל פורום שאני מכיר לפחות ולא מצאתי פיתרון לבעיה הזו או עוד מישהו עם אותה בעיה. מדובר ב-3DS MAX 2015. Student Version. התקנתי אותו על עוד מחשב עם אותה קונפיגורציה כמו המחשב שלי ואני מקבל א…
- 

- 0 תגובות
 - 3.3k צפיות

-