עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vaz,

יש לי איסקיו 2003 b בזמן האחרון שאני מנסה לשלוח sms אני מקבל הודעת You must activate your account in order to send SMS messages. Click here for free activation http://www.icq.com/sms_act כשאני לוחץ על הקישור הזה ל קורה כלום.......זה מוריד מין קובץ ולא עוושה כלום. מה עושים ? גם התקנתי איסיקיו חדש וניסיתי לשלוח sms ושוב אותה השגיאה זה קשור לגרסה של האיסיו ? מישהו מצליח לשלוח sms ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, אני רוצה לעשות שתקייה לא שתוכל להימחק או שבשביל למחוק צריך להקיש קוד. אני יודע שאני יכול לעשות קובץ מקובץ שתיהיה לו סיסמה אבל אפשר למחוק אותם ורק לפתוח אותם אי אפשר. אני רוצה שלא יוכלו למחוק אותו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by gil678,

כאשר אני מעלה את הסרטון באינטרנט הוא מופיע בגוונים ירוקים כחולים ואדומים. מה עושים? דרך אגב ניסינו להוריד קדוקים אם יש קודק מסויים נא להודיע. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by unicorn,

בס"ד אני חוזר לפלאש אחרי הרבה זמן שלא נגעתי ונתקלתי במשהו מוזר עשיתי כפתור שהוא בסך הכל ריבוע עם טקסט. ומה שקרה זה שבאזור של הטקסט הכפתור לא לחיץ אם אני עובר עם העכבר על הגבול של הכפתור או על אזור מחוץ לריבוע של הטקסט הכפתור מתנהג רגיל (אני רואה לפי השינוי של המעבר עכבר) אבל אם אני על הטקסט הוא מתנהג כמו טקסט רגיל, למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, רציתי לשאול עם מישהו מכם מכיר תוכנת מנהל זיכרון טוב לחלונות XP ? האם מישהו מכיר את APPLICATION WARP והאם כדאי להתקין? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  8. Started by likantrop,

אני לא מבין מה קרה,היום בצהריים הכל עבד כמו שצריך ועכשיו כשהדלקתי הוא פשוט לא מתחבר(ראה תמונות). ??? החלפתי את הפורטים שהיו לפורטים:6008 ו6984,אבל לא היה שום שינוי. לפי התמונות ניתן לראות שהKAD דווקא היה מחובר אבל הוא היה במצב של :FIREWALLED,שמתי לב שהמצב הזה תמיד יורד כאשר מתחברים לשרת. ליתר ביטחון(למרות שזה לא קשור) החלפתי את קובץ ה SERVER.MET בהכי מעודכן. עריכה-עכשיו הורדתי את הפירוול(של וינדוס),והבעיה ממשיכה. עריכה2-אוקיי,מסיבה כלשהי הוא התחבר(או היה כתוב שהוא התבר),וכך זה היה זמן מה,אבל כשעשיתי ריסטרט ועוד הפעם הדלקתי את התוכנה,הוא ממשיך בלא להתחבר לשרתים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם הורתי תוכנה שהמליצו עליה בעיתון ,תוכנה חינמית שאמורה להגביר את מהירות הנייד\נייח בכך שהיא מפנה מקום מה-RAM הקיצר הורדתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה ורק נזק התוכנה גרמה לנייד שלי בכך שעכשיו הוא עובד ממש לאט אם אתם מכירים את התוכנה ויכולים להסביר לי איך לתפעל אותה בדיוק אני אשמח תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. שלום, לאחרונה התקנתי במחשב שלי ווינדוס 7 בגרסת 64 Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. יצוין, כי לוח האם שלי הוא LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט Intel P43. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרט…

11. שלום! רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות שאני נתקלתי בעת התקנת שתי התוכנות SystemWorks וInternet Security, שתיהן גרסאות 2004, ביחד - כלומר, אחת במקביל לשניה. כן אני יודע - האנטיוירוס משותף. אבל כמעט תמיד ההתקנות לא הלכו לי חלק, ומעבר לכך פעילות התוכנות אף פעם לא הייתה במיטבה לאחר ההתקנות. פעם האנטיוירוס נחסם, פעם סתם אחת מהתוכנות לא עולה (ועשיתי את כל הרישומים הנחוצים...). הסרות ו/או התקנות מחדש לא תמיד עזרו... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה זה יכול לקרות? והאם יש פתרון...? אגב, כשהשיים היו בגרסאות 2003 הצירוף שלהן לא היווה בעיה כלל...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by tomer_et,

האם מישהו יודע איך כותבים תנאי מסוג IF לחישוב נוסחא ב-EXCEL? מצאתי בעזרה של התוכנה הסבר על פונקציית IF - אך שם מתיחסים לכך שהפוקציה מחזירה ערך של אמת או שקר ולא ממשיכה לפעולה נדרשת. אני מחפש דרך להתנות חישוב של פוקציה עפ"י ערך שנמצא בתא מסויים. למשל אם ערך התא הוא 5 יש לחשב 1+2 ואם ערך התא הוא 10 יש לחשב 8+7. האם מישהו יכול לעזור לי והרשום את הסינטקס המדיוק של הדרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by Tuvok,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/Face-to-Face-135213898

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer, וסקריפטים באתר www.freewebs.com לא ממש עובדים לי... בהתחלה הם עבדו לי, לדוגמא לפתוח חלון חדש שממנו אני מעלה קובץ לחשבון שלי, הכל עבד. פתאום לפני כמה ימים אני לוחץ ולוחץ וזה לא מגיב. הלכתי למחשב השני בבית (יש לי רשת ביתית) ושם זה עובד מצויין פותח הכל. מה הבעיה? אני לא בטוח אם זה קורה בכל האתרים עם סקריפטים כאלו אולי זה רק באתר הזה וגם החזרתי את האפשרויות של IE לבחירות מחדל וזה עדיין אותו דבר...... מה לעשות? ??? ---עריכה--- כלים -> אפשרויות אינטרנט -> אבטחה -> אתרים מוגבלים -> התאמתי אישית את רמת האבטחה אצלי וזה עובד...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by achiya1,

ערב טוב אני לא מצליח לגלוש למספר אתרים שניסיתי ואני מקבל שגיאה ssl_error_ssl_disabled אני לא יכול לגשת להרחבות ודברים כאלה.. אני לא יכול להוריד מהאתר של פיירפוקס דפדפן ואני לא יכול להוריד בכלל ..הדפדפן לא מאפשר קטסטרופה אשמח לקבל את עצתכם במהירות האפשרית תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by zabal12,

שלום ! רציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב ? או אם אתם מכירים איך לראות טלויזיה ישירות דרך האינטרנט ? תודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by Nurit2005,

ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by yossi541,

כשאני מנסה להיכנס ל D או E אני מקבל הודעה כזאת resycled\boot.com is not valid win32 application הבנתי שזה איזשהו וירוס או טרויאני שמשתלט על קבצי ה Autorun.inf ניסיתי תוכנות סריקה למינהן ולמערי ללא הצלחה איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by 00000,

מהי מטרתו מלבד כפתורים לאתרי אינטרנט ב-ImageReady?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.