עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossi21,

משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by iakovl,

אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. מה נשמע חבר'ה? אני מחפש תוכנה שמחפשת שגיאות בוינדאוס וב REGISTRY. למי שיש תוכנה טובה שיגיד לי את שמה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

מה אתמול התחילה לי בעיה מואד לא מובנת לא נגעתי בהגדרות לא עשיתי כלום ואני לא יכול לקבל ולשלוח EMAIL מופיע לי הודעה ( החשבון ב GAMIL אני יכול להכנס לחשבון שלי דרך האתר כך שהחשבון בסדר )

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by godilya,

שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by No_Man,

אני הרבה פעמים צריך להשתלט מרחוק על המחשב, ואני לצערי כל פעם כותב את ה-IP שלי בצד כדי שאני אשכח, וכל פעם שהמחשב מתכבה / האינטרנט מתנתק אני מקבל כתובת חדשה ואז אני לא מצליח להתחבר (כנראה בגלל שאח שלי עשה הפעלה מחדש או משהו כזה). אני לא רוצה כתובת IP קבוע. יש דרך כלשהי לעשות שנגיד ה-IP שלי ישלח לי למייל כל פעם שהוא מתחלף או משהו בסגנון ? למישהו יש פיתרון נוח |: תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. כיום אני משתמש ב TorrentStorm בתור קליינט ה bittorrent שלי, ובמקביל אני משתמש ב sababa dc הבעיה היא שיש האבים ב DC שלא מוכנים לקבל קבצים לא מושלמים. בינתיים אני פותר את הבעיה ע"י תקייה להורדות של BT ותקייה ל DC, ורק כאשר ההורדה ב BT נגמרת אז אני מעביר את הקובץ ידנית לתקייה של ה DC השאלה היא: האם יש אופציה לבצע העברה זו אוטומטית / אולי בקליינט אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by shay43,

יצרתי קובץ AVI שערכתי בתוכנת MOVIE MAKER.כאשר רציתי לפתוח קובץ זה בתוכנת VIRTUALDUB לצורך קידודו, התוכנה (VDUB) נתנה לי הודעת שגיאה, שאינה פותחת קבצים כאלו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by 1immortal,

צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by ellell,

שאלה. תוכנות אנטי-וירוס או אנטי-רוגלה מעבירות בהסגר הכספת שלהם כל הוירוסים או הנגעים שמצאו בסריקה. האם הם המזיקים יכולים עוד להשפיע וינועו על המחשב כל עוד נמצאים בכספת ולא נמחקו לגמרי? או אין חשש להם.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. חשוב לציין שאני לא מנסה לפתור את הבעיה כי המחשב בבית של אמא ואני לא מתכוון להגיע לשם בזמן הקרוב אבל ניסיתי לפתור את הבעיה שהייתי שם ולא רק שלא פתרתי אלא אפילו לא הצלחתי לגלות מה הבעיה בכלל... אני ממש רוצה לנסות ולהבין מה הייתה הבעיה (לפחות אפשרויות לממה יכלה לנבוע הבעיה). אז ככה, לא יודע אם קשור אבל השינוי הכי קריטי לפני היה שהתקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia לכרטיס מסך 6600GT (נראה לי 195.62 WHQL). בכל מקרה, אחרי בערך יומיים של עבודה תקינה המחשב פתאום הגיע למצב שהוא עולה רגיל אבל ברגע שמנסים לפתוח תוכנה (כל דבר שהוא לא תיקיות) המחשב פשוט מפסיק להגיב. העכבר זז אבל יותר המחשב לא יעשה כלום ושום דבר לא יעזור (חוץ מכיבוי). ניסיתי להיכנס ב safe mode כדי לנסות ולהסיר את הדרי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by infifi,

אני מחפש תוכנה שזוכרת תזוזות ולחיצות של העכבר ושומרת אותם לקובץ ואפשר להפעיל את הקובץ והעכבר יזוז כמו שעשיתי.. היתה לי פעם תוכנה כזאת.. מישהו מכיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by yuraxp,

אני מחפש תוכנה להעברת קבצים מהמכשיר למחשב ולהיפך,דרך בלוטות.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. שלום. יש כמה וכמה דברים שהייתי מעוניין לדעת לגבי ביטורנט. המושגים הבאים: peer_id, http_user_agent, infohash, passkey והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לגלות את ה- peer_id וה- http_user_agent שלך אם אני משתמש ב- uTorrent. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by J0n1,

ניסיתי את always sync, ואמרתי לו שיסנכרן בין תיקיה בDOK לאחת במחשב, בכל פעם שאני מחבר את הDOK. והוא מסנכרן כל כרטיס זיכרון או HD שמתחבר בUSB... איך אפשר לסנכרן DOK מסוים? אולי להפעיל את התוכנה מהDOK עצמו?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by tgen,

נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס X1900XTX 512 MB ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים