עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cooper,

מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. יש לי צורב DVD LG4163 אני מנסה לגבות סרט בעזרת DVD SHRINK אבל משום מה הוא לא רוצה לפתוח את הסרטים בטענה שהם מקודדים או משהו..... התוכנה הנ"ל לא אמורה לפרוץ את הקידוד...!??!?!?! תודה על העזרה.... כל דרך יצירתית אחרה ועדיף פשוטה תתקבל בברכה- ובאמת שחיפשתי כבר בכתבו תעבר - אבל הבעיה ששם לכולם התוכנה עובדת ולי לא ממש....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. חיפשתי בגוגל אבל לא ממש הבנתי ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. למי שלא מכיר Peacekeeper (ר"ת PK) תוכנה שנוצרה ע"י futuremark המפתחים של 3DMark. PK היא תוכנה שבודקת אונליין את ביצועיי האינטרנט (אינו דורש הורדה) PK את הדפדפן ע"פ ביצועיי javascript במצבים שונים. התוכנה עצמה יועדה להשוואה דפדפנים אבל יש עוד השפעות על הציון כמו המעבד בעיקר והכרטיס מסך (לא בטוח). קיים אפשרות התוכנה תבדות את החומרה (scan) בעזרת activex אבל זה לא חובה ולא מזיק לתוצאות הבדיקה. התוצאות של המפרט שלי (רשום מימין) עם אוברקלוק ל3.8 הם: IE8.0 1200 points FF3.5 2467 points אחרי הבדיקה יש ממוצע תוצאות של דפדפנים שונים על מעבדים שונים. ומה שמוזר שI7 920 מקבל ממוצע של 2559 נק' בFF3.5 וזה הפרש נמוך מאוד מהמעבד הדו ליבה שלי. אני מסיק מזה שOC טוב לביצועי דפדפן מאשר מעבד י…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by longhorn,

לא מצליח לראות סרטים לא במדיה פלייר ול ב WINAMP איך שאני מנסה להפעיל סרט באחד משני התוכנות המחשב נתקע הורדתי את הדריברים ושום כלום התוכנות הללו עבדו על המחשב פשוט פירמטי מחדש התקנתי את אותם תןכנות משהו מכיר את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. לפורום שלום, פעם ראשונה בפורום, ומנסה לקבל תשובה ל: בכל פעם שאני מפרמט את ה HD, ומעלה מחדש את windows 98SE, ולאחר מכן Office XP , ה HD , עובד ללא הפסק, ומידי 30-60 שניות אני מקבל את ההודעה הבאה: abnormal termination, של התוכנה הבאה: Program files\common files\system\Mosearch\Bin\Mosdmn.exe באופן טבעי, אני מנסה להגיע לstartup, על מנת להפסיק את הפעולה, אך באופן מפתיע, התכנית לא נמצאת שם?? א. מה זו התכנית הזו בכלל? והאם ניתן למחוק אותה בכלל? ב. איך מפסיקים אותה?? תודה מראש על כל עזרה. בברכה, פושטק

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. אם יש ל VISTA 64BIT עדיף

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. שלום לכולם. התקנתי OFFICE 2003 במחשב. המסלול הרגיל בייבוא דואר : קובץ -> ייבוא וייצוא ... הבעיה היא - ש "ייבוא וייצוא" מופעים בצבע אפור (אי אפשר ללחוץ עליו בכלל). מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by royije,

שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by preguica,

אני מחפש המלצות לתוכנה לקריאת RSS. ניסיתי כמה ולא ממש התלהבתי מאף אחד.. הציפיות שלי מהתוכנה הן: 1. שתהיה יציבה ותהיה מסוגלת לרוץ שבועות ואפילו חודשים.. 2. שתהיה אפשרות לייצוא אוטומטי לקובץ XML 3. שתתמוך בעברית. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

מחשב תוכנה בישביל לצלם מה עובר אצלי על המסך.... יש לי סרט ברשת עכשיו אני לא יכול להוריד אותו ניסיתי עם FLASHGET זה מוריד לי איזה קובץ מעאפן בימקום... אז הייתי רוצה להקליט את זה.... מה שחשבתי שאפשר לעשות זה להפעיל את זה ושאיזה שהי תוכנה תקליט את מה שאני רואה על המסך... עם מי שהוא ניתקל בדבר כזה שאי אשפר להוריד סרט משרת ויודע איך לעקוף את זה אז שיגיד ועם אפשר ומי שהוא מכיר תוכנה מקליטה זה יהיה גם טוב

13. Started by arkadur,

באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by IlanF,

התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Spiritus,

שלום לאחרונה רודפת אותי תקלה בניגון מוזיקה שמתבטאת בשינוי ה Tempo לאורך כל הטראק. מהיר ואיטי לסירוגין. יש לציין שהתקלה קיימת גם במדיה פלייר וגם בתוכנת הוינאמפ וזאת לאחר מס' התקנות חוזרות ועדכונים. האם יתכן שמדובר בבעית חומרה? אם לא, כיצד אוכל לסדר את הבעיה? תודה.

17. Started by r.b.y,

שלום אני צריך עזרה דחופה אני לא יודע איך מתקינים את : Xilisoft DVD To MP4 Converter v4.0.95.1207 WinAll Incl Patch-CU מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by asaf16,

טוב אז ככה, את הבעיה הזו יש לי כבר הרבה זמן (3 חודשים?), והחלטתי שנמאס לי. מה שקורה זה שהאקספלורר שלי עובד לסירוגין. כלומר, מדי פעם הוא עובד, ומדי פעם הוא מגיב כאילו אני לא מחובר לאינטרנט (page not found), בעוד שהFF עובד רגיל כל הזמן. איך אני מסדר את זה? כן, עידכנתי גירסא לאקספלורר, לא עוזר. יש משהו דפוק בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. ירד לי קובץ של סרט בסיומת DIV איך אני רואה תסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by avivlevy,

:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by Aviv C,

מישהו יכול לעזור לי למצוא עידכון ל-Video BIOS שלי? יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 5500 FX. חיפשתי מלא ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. Started by PuLsE,

בעיה בעת התקנת Icq מצרפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by @guitarsuite@,

איך אפשר שהפירוול יפעל אבל לנתק רק את האי סי קיו כדי שאני יוכל לקבל קבצים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by slimshady21,

שלום. מחקתי בטעות תיקייה גדולה עם המון קבצים מהמחשב (כן, גם מהסל מיחזור...). אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את התיקייה הזו עם הקבצים. כבר ניסיתי כמה תוכנות (גרסאות הטריאל שלהן) אבל אז גיליתי שהם רק מחפשות קבצים מחוקים ולא באמת משחזרות אותם

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים