תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאלה מלאה באשכול הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247165.msg2177789#msg2177789
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש משחק שאני רוצה לשמוע את המנגינה שלו אך אין לו שום קובץ בדיסק הקשיח שאפשר להוציא אותו משם ולשמוע, לכן אני מחפש תוכנה שמקליטה live את הצלילים, באיכות גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
פתחתי בפרוייקט בו אני מעביר את כל הקלטות מהמצלמה שלי שלי על די וי די(4.7 ג'יגה) ;D עכשיו אני תוהה לעצמי איך אני מעביר שעה אחת לדי וי די באיכות טובה, הבעיה שהאיכות שאני רוצה שוקלת 10-12 ג'יגה... ואני תוהה לעצמי איך לאזזל אנשים מקודדים סרטים בג'יגה וחצי איכות שמתקרבת לאיכות שרציתי(וזה בשעתיים בזמן שאני רוצה שעה אחת). אז השאלה שלי אם מישהו מכיר דרך או תוכנה בה אני אוכל לצמצם את את ה10 ג'יגה האלה בלי שהאיכות תיפגע יותר מדי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אחרי שהורדתי וקיווצתי את הסרט עם DVD SHRINK איך אני צורב אותו אם התוכנה או בלי כל עזרה תתקבל ההרכה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום השתמשתי בגרסת בטא ואז הסרתי והתקנתי את הגרסה הקודמת. זהוא אני לא יכול להתחבר לא משנה איזו גירסה אני מתקין התוכנה מקפיצה הודעה על זה שאין חיבור אינטרנט ו/או המחשב נמצא מאחורי פייר וול בדקתי בנורטון וסקייפ מאושר. מישהוא שנתקל בבעיה ו/או יודע מה יכולה להיות הבעיה אשמח לתגובתכם תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב דיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב. זו בעיה של ההגדרות האם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפו תודה מראש עמיר
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים, יש בידי מחשב נייד והרצתי בו תוכנות כמו pcmark 3dmark aquamark ברצוני לדעת מה כל תוצאה מסמלת, זאת אומרת יחס של 600-650 תוצאה של כונן קשיח, וכך הלאה. האם ישנה טבלה מסויימת המשווה בין יחס התוצאות למילים? (מן הסתם חייבת להיות כי אחרת איך ניתן לדעת כל תוצאה למה היא שווה?)
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דריוורים ללוח אם מקורי של אינטל. אני רוצה לפרמט ועל הלוח מובנים הכרטיס קול והכרטיס רשת. אני חושש שאחרי ההתקנה הם לא יעבדו. פרטים מדוייקים מאוורסט על הלוח בתמונה הבאה: תודה לכל מי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייברים של לוגיטק של העכבר והמקלדת הקיצור alt+ f4 מסרב לפעול ובמקום קופץ לי פאוור פויינט איך לחזיר את הדבר לכפי שהיה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזהשהו תוכנה שתוכל לעזור לי לערוך קול. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות גיבויים על פי לוח זמנים פעם לטייפ גיבוי ( 4mm DDS-3). בבקשה לא להגיד לי ntbackup מכיוון שהתוכנה המקוללת הזאת עשתה לי את המוות עם קליטת מדיה חדשה, הצורה שבה אני רוצה שזה יעבוד היא שהתוכנה תקלוט מדיה חדשה / מדיה משומשת - תחמק את כל מה שיש עליה ותעשה גיבוי חדש. משום מה ntbackup לא עובד לי, אם למישהו יש רעיון למה? אז שיבורך. את ה /UM גם ניסיתי ללא תוצאות. תודה לעוזרים / למושיעים וגם לשכנים (ולמה לא בעצם?). מקסים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-