עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chinchi,

זהו השימוש הראשון שלי ב Firefox, הכול טוב ויפה, אך למה בדיוק הרקע האחורי של האתרים הוא ורוד ?, במעבר בין אתרים רואים זאת היטב. משהו נתקל בבעיה? תודה .

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by night-fire,

היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by lilian,

האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by PuLsE,

בעיה בעת התקנת Icq מצרפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by shlomifounis,

יצא עידכון לדרייברים לכרטיסי מסך מבוססי שבבים של ATi

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by yacov_c,

לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. הדגם של הכרטיס הוא intel 82801 gb ICH7 צריך את הSound Max שלו אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. יש לי את התוכנה ואני לא יודע איזה סוג כתוביות היא מקבלת מה שבטוח לא *.SRT

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by md22,

כשאני פותח את ה avant browser מופיעה לי ההודעה הנ"ל הסרתי את ה avant browser ומחקתי כל זכר שלו ב regedit והתקנתי מחדש והבעייה לא נפתרה מה אפשר לעשות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by dbx22,

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. היי יש לי בעייה שהיא מאז שפירמטתי את המחשב.. (שלושה שבועות +-), שאני לא יכול להחליף בין עברית - לאנגלית וההפך ביישומים כמו אקספלורר/וורד/אייסקיו וכו'.. אני כן יכול להחליף עם שיפט+אלט רק שאני כותב בשורת כתובת של תקייה מסויימת - לדוגמא המחשב שלי, בשורת כתובת למעלה אני יכול להחליף שפות.. רעיונות איך לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by galCool,

הורדתי 3 קבצי RAR ניסיתי לפתוח אותם וזה כותב לי the volume is corrupt אצל חבר שלי זה כן עובד אז הקובץ לא פגום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by Rebellion,

אהלן ההורים שלי צילמו את הטיול שלהם במסרטה שמקליטה אל תוך דיסקים. אני רוצה עכשיו לקחת את הוידיאו מתוך המסרטה ולערוך אותו במחשב. הכנסת הדיסק למחשב לא עוזרת. אני מחפש מישהו עם ניסיון במסרטות שעובדות על דיסקים שיוכל להנחות אותי. תודה!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by approx,

יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by superginiman,

כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by x-dude,

במיוחד חשוב הקטע של short leadouts ככה חוסכים 80 שניות של מקום (או 12MB),מישהו כבר ניסה לצרוב 712MB+ בנירו החדש?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  22. יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה

23. Started by ESC,

יש לי בעיה בתוכנה... סרטיםפ אני מצליח לראות אבל שאני מנסה להפעיל סרטונים מסוג WINDOWS MEDIA AUDIO/VIDEO FILE ז אני רואה תמונה והגונים ירוקים ואדומים כאלה ולא כמו שהסרטון אמור להיות.. מי יודע איך פותרים את הבעיה??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רוצה לשחק ,אבל הסטים עושה לי בפתיחה יותר משעה updating platform

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by slim_shady,

כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים