תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לא משנה אם זה חינמי או לא... העיקר תביאו לי שם של תוכנה... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי נייד LG E500 הוא הגיע עם ויסטה רציתי XP אז התקנתי עליו עכשיו יש דיסק מצורף של דרייברים LG INTELLIGENT UPDATE שמתברר שהוא תומך רק ב ויסטה אז סבבה הורדתי קובץ RAR מהאתר שלהם עם התוכנה הזו ותאמת ל XP אבל משום מה בתוכנה עצמה לאחר שהיא מתקינה את עצמה חסום לי האופציה של להתקין את הדרייברים כלומר אני רואה אותם הצבע בהיר ניסיתי לצרוב את זה בדיסק לבד וניסיתי לאחר פתיחה רגילה ישירות וכלום מה לעשות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די חדש וראיתי שאפשר לבקש פה דריברים. האם אפשר לקבל בבקשה דרבירים הכי מעודכנים לATI.? ריידון 9550.. בתודה ויום נעים אדיר, 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אחרי שהורדתי וקיווצתי את הסרט עם DVD SHRINK איך אני צורב אותו אם התוכנה או בלי כל עזרה תתקבל ההרכה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם אולי אתרים לאימיול כמו שפעם היה את האתר LIONETWORK?האם ישנם אתרים כאלו גם בעברית וגם באנגלית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
עכשיו,יש לי אייקון שאני רוצה למחוק אותו מהשולחן עבודה, ופשוט הוא לא רוצה.ניסתי SHIFT+DELETE ולא עובד. אני צריך המלצות איך למחוק אותו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לפעול REGEDIT לא טקסט איך עושים לבטל טקסט?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אפשר הסבר על הטבלה בלינק הבא צונזר מה אומרת כל עמודה? לפי איזה פרמטר הכי כדאי להוריד? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קראתי שלמיראנדה כבר יש תמיכה ב - google talk ורציתי לדעת האם Trillian כבר תומך בזה גם כן...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, הMSN שלי לא רוצה להתחבר.. האינטרנט בסדר האייסי מתחבר הכל טוב, והMSN לא מוכן.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, ובמקרה שלא תעבירו את הנושא בכל מקרה, יש לי אח קטן שעשיתי לו משתמש נוסף בווינדוס, והבאתי לו בנפרד כונן 40GB. אני מעוניין לחסום את הגישה שלו לכונן שלי. יש איזושהי תוכנה שבעזרתה אני יכול לעשות זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-