עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ytoledano,

Explorer.exe נסגר כשיש קבצי וידיו מסויימים בתקייה שאני נמצא בה, אני חושב שרק Xvid. תמיד באותן תקיות, לא מקרי. מה שמוזר זה שזה קרה גם לפני שפירמטתי (ועשיתי בלאגן עם המחיצות). מישהו מכיר את זה? אולי זה בגלל איזה codec שהתקנתי פעמיים?

2. Started by @guitarsuite@,

איך אפשר שהפירוול יפעל אבל לנתק רק את האי סי קיו כדי שאני יוכל לקבל קבצים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. יש לחבר שלי solidworks 2005 (חוקי),והוא צריך להשתמש בו על מחשב אחר,איך אפשר לעשות את זה מבלי להוציא את הפלאג מאחורה? שמעתי שיש שיטה שאפשר להשתמש בעותק על עמדה אחרת למשך חודש מבלי להוציא את הפלאג.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by night-fire,

היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. יש לי NEO4 PLAT השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by shay43,

יצרתי קובץ AVI שערכתי בתוכנת MOVIE MAKER.כאשר רציתי לפתוח קובץ זה בתוכנת VIRTUALDUB לצורך קידודו, התוכנה (VDUB) נתנה לי הודעת שגיאה, שאינה פותחת קבצים כאלו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by shoeyal,

יש לי שאלה אם אני וחבר רוצים לשחק ON-LINE GAMES ביחד איך אפשר להתחבר ל SERVER פרטי כי ראיתי בנתיים שסרברים פרטיים של TS או VTRLO הם לא חינמיים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by y10,

הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by gal atedgi,

אני צריך בבקשה תוכנה ליצרת טראקים תודה למי שמביא!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by razoli,

מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  14. גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. Started by orlupo,

משום מה פיירפוקס לפעמים מתחיל פשוט לגנוב מלא זכרון: מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. אני צריך להוריד רשימה של 70 קבצים, ואני לא רוצה כל פעם שקובץ מסתיים ללחוץ על חלון ההורדה , אז האם יש אפשרות בDownload Accelerator לשים את הקבצים בתור, ושזה יוריד אותם אוטומטי? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

מחשב תוכנה בישביל לצלם מה עובר אצלי על המסך.... יש לי סרט ברשת עכשיו אני לא יכול להוריד אותו ניסיתי עם FLASHGET זה מוריד לי איזה קובץ מעאפן בימקום... אז הייתי רוצה להקליט את זה.... מה שחשבתי שאפשר לעשות זה להפעיל את זה ושאיזה שהי תוכנה תקליט את מה שאני רואה על המסך... עם מי שהוא ניתקל בדבר כזה שאי אשפר להוריד סרט משרת ויודע איך לעקוף את זה אז שיגיד ועם אפשר ומי שהוא מכיר תוכנה מקליטה זה יהיה גם טוב

20. Started by kikkler,

recommendations please

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by mdmdmd,

אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by gal atedgi,

אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. המפרט שלי הוא כזה: K8-NF9 ATHLON64 3000 GFORCE 6200 WD2500KS אם לא ציינתי משהו תודיעו לי. איך אני יכול לדעת מה הקריאה זאת?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים