תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה אבל יש לי בעיה עם התוכנה שבאה איתו ואני צריך תוכנה כדי להקליט תוכניות על המחשב וגם להקליט קלטות לדיוידי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, בתקיה "המחשב שלי" זה מראה לי שיש לי את כונן C וD [ביחד 250 גיגה] ופתאום הוא מראה לי גם כונן נוסף בשם Z שיש בוא אותו מקום כמו בכונן C ואותו שימוש במקום כמו כונן C, בקיצור הכל כמו כונן C רק שהתוכן של הכונן שונה. הנה שתי תמונות על מנת להמחיש: http://img508.imageshack.us/img508/1747/untitledkq0.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5127/untitled1ft4.jpg
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה 7.2.0.240 בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg צריך להתקין מכאן משהו ? http://www.apple.com/quicktime/resources/components.html יש לי מקודדים של CCCP
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך, ויש לי בסלון מסך רחב-LCD. איך אפשר לעשות שאת החומר שצולם במצלמה יראו בפורמט רחב? (או שבכלל זה בלתי אפשרי?) ניסיתי לקודד ב-MPEG4 וב-DIVX שניהם יצאו די דומה. (דרך אגב מה הפורמט שהכי כדאי לקודד?) אני עובד עם Pinnacle Studio Plus 11 תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב ופתחתי פורטים בראוטר אבל כשאני עושה בדיקה באימיול הוא עדיין רושם לי שהפורטים סגורים, ויש לי low id. תעזרו לי בקשה אני משתגע! אין לי מושג מה זה יכול להיות לעזאזל, גם ביטלתי לגמרי את הפיירוול של וינדוס, ושום דבר לא עוזר.....
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי חברה, יש לי בעיה באקפלורר כל פעם שאני פותח את הדפדפן אני מקבל האת ההודעה של דוח שגיאות וזה סוגר לי את הדפדפן. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ושוב הבעיה חוזרת :-\. מה אני יכול לעשות?! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד של LG אני לא מצליח להתקין 4 דברים מתוך כל ההתקנות שיש בדיסק התקנה בLG אפשר להתקין דרך האינטרנט או דרך הדיסק התקנה שלהם באוטומט או ידני באוטומט הוא התקין לי הכל כהלכה חוץ מכמה דברים: windows vista hotfix--kb929909 kb928253 kb929685 אין לי מושג מה זה ההתקנות האלה אבל זה נראה לי נחוץ חוץ מזה יש עוד דרייבר שמסרב לי: synaptics touchpad driver-version 9.1.11.0 ארבעת הדרייברים האלה שולחים לי שגיאה: windows update does not apply to your system או winzip self-extractor zip damaged:file c:\program files\lg_swupdate\update\070410224130_d_tpad\syntpres.dll:bad crc 4e10908(should be 1c6dfa2d) possible cause:file transfer error אם מישהו יודע איך פורים את הבע…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
עד לפני כשבוע שיתפתי והורדתי קבצים באופן שוטף וחלק אבל מה שקורה בשבוע האחרון בכלל לא ברור , התוכנה של שיתוף הקבצים וזה קורה רק עם TORRENT אחרי כמה שניות הוא נסגר על דעת עצמו בלי שגיאה בלי כלום פשוט נעלם מהסטארטאפ עזרה !!!! אני משתגע כבר !!! יש לי מחשב חדש , מערכת הפעלה XP SP2 הכי מעודכן מאתר מיקרוסופט (ואולי זו הבעיה כל העידכונים של מיקרוסופט) תודה לכולם .....
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ דיסק עם נרו, אבל אני לא מצליח אפילו להגיע לחלון של הבחירה בפעולה הזאת. נרו נתקע איך שאני מדליק את הSTART-SMART. ניסיתי להפעיל את BURNING ROM, אבל גם הוא נתקע אחרי שאני מכבה אותו דרך מנהל משימות אני מקבל הודעת שלח אל תשלח: עריכה ניסיתי לצרוב עם אלכוהול 120 (גרסת הטריאל האחרונה והמעודכנת ביותר), אבל גם כאן, לא צורב!!! :bash: הוא נתקע על 0% ואחרי כמה שניות נותן לי הודעה שהוא לא הצליח לצרוב לוג של אלכוהול מצורף למטה עריכה 2 הבעיה של נרו נפתרה אחרי מחיקה של VMWARE, הבעיה של אלכוהול עדיין קיימת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אילו הגדרות עדיפות באופציית איחוי אוטומטי ? האם עדיף איחוי שבועי או יומי ? " " " מקבילי או טורי ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-