תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

ערכתי לאחרונה בתאריך 13.04.07 בשעה 15:40 בברכה, Oran911 הנה התמונה מסבירה הכל : אני מנסה לצרוב ... וזה מה שהוא מראה לי ISO JOILET NAME ERROR CREATING תודה לעוזרים http://img86.imageshack.us/img86/6407/nnpa6.jpg
- 

- 0 תגובות
 - 486 צפיות

- 

- 

שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
- 

- 0 תגובות
 - 491 צפיות

- 

- 

אני מדבר גם מבחינת חומרה וגם מבחינת תוכנה - עד כמה הוא עמוס או שיש בו "זבל" וכו' מישהו מכיר?
- 

- 0 תגובות
 - 543 צפיות

- 

- 

איפה אני יכול למצוא אפקטים שאפשר להוסיף לתוכנה? ראיתי פעם קישור להורדה של אפקט איזשהו מהמאק, אבל חוץ מהאפקט הזה לא מצאתי יותר כלום. חיפוש בגוגל מוצא לי רק קישורים להורדה של התוכנה
- 

- 0 תגובות
 - 631 צפיות

- 

- 

טוב , אני יודע ששאלו כבר מיליון פעם "איזה פיירוול הכי טוב" וכו' , אבל השאלה שלי יותר ספציפית ... אני משתמש כבר הרבה זמן בsygate שהוא פיירוול מעולה ומתאים בול לדרישות שלי , הוא לא משתמש בהרבה משאבים, הוא קל, הוא מבקש ממני לאשר כל תוכנה שמשתמשת באינטרנט, הוא נותן לי לקבוע rules משלי לחסימת פורטים מסויימים וIPים מסויימים והממשק שלו פשוט וקל מכיוון שsygate הוא בעצם כבר מוצר מת בלי אבא ובלי אמא , אני חושב על לעבור לאחד אחר , למקרה שיתגלו פרצות אבטחה (כי אם יתגלו, אני לא ישמע על זה עד שיהיה מאוחר מידי ..) מה הפיירוואל התוכנתי הכי טוב שהכי מתקרב להגדרות האלה? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 587 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 549 צפיות

- 

- 

חג שמח! יש לי כרטיס טלוויזיה של DLINK בחיבור USB דגם (T210), עד המעבר למחשב החדש, הוא עבד מצוין עם TV PLUS 3.0. עכשיו משום מה, הוא פשוט מסרב לעבוד במערכת החדשה. בדקתי אותו על TV PLUS 4.0 ושם הוא הציג לי תמונה מזעזעת. בקיצור, יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
- 

- 0 תגובות
 - 412 צפיות

- 

- 

לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 812 צפיות

- 

- 

יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה
- 

- 0 תגובות
 - 543 צפיות

- 

- 

קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!
- 

- 0 תגובות
 - 525 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני האנטי וירוסים הללו תתנו לי חוות דעת מה יותר שווה לקנות ומה יותר יתן לי 100% הגנה עם המחשב בעת בעיות חמורות! אני צריך הגנה טובה/סריקה טובה כמו אצל כולם..אני מוריד הרבה דברים! אני צריך משהו 100% שהרבה משתמשים ויודעים איך הוא פועל תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 691 צפיות

- 

- 

שלום רב. יש לי מודם פקס של חברת AZTECH (צ'יפ של חברת ROCKWELL) דגם : MDP3858U עד עכשיו היה לי ווינדוס XP והיה לי דרייבר למודם, כעת התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא דרייבר למודם הנ"ל. מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא דרייבר למודם הנ"ל? או שהמודם פשוט לא יעבוד עם ויסטה?! תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 666 צפיות

- 

- 

אוףףף, אני כבר אחרי 3 ומשהו שעות של חיפוש באינטרנט אחרי פילטר שפעם היה לי כ"כ קל לעשות. קיצר, הענין הוא שאני רוצה לעשות תמונה, תלת ממדית, כזאתי שצריך לקרב ת'עניים ואח"כ להתרחק לאט בשביל לראות את התלת שלה. מבינים על מה אני מדבר בכלל? פעם אפילו עשיתי כזה דבר בפוטושופ, ואפילו יצא לי לא רע. הדפסתי את זה במדפסת, והיה אחלה. אבל הספקתי כבר לשכוח איך עשיתי את זה. השתמשתי אז בפילטר יחיד שעשה לי את כל העבודה (ככה זכור לי) ועכשיו אין לי מושג איך קוראים לו, ואם הוא מובנה בפוטושופ. איך קוראים בכלל לתמונות מהסוג הזה? חצי מהזמן של החיפוש, ניסיתי למצוא איך להגדיר את מה אני מחפש. כל מה שהגעתי אליו היה Stereoscopic - שזה לא מה שאני מתכוון בכלל. סטריאוסקופי זה התמונות האלו שצריך משקפיים מיו…
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 501 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני כרגע משתמש בany video converter להמיר סרטים וב- any audio converter להמיר אודיו. שמתי לב אבל שכשאני ממרי אודיו התגיות של הקבצים ( זמר- אלבון שנה וכו') נמחקים ולא נמצאים בקבצים שהומרו. השאלה שלי אם אפשר לתקן את זה. ואם לא האם יש תוכנה אחת שממירה גם סרטים וגם אודיו ( מורידה גם מיוטוב) ושומרת על התגיות של המוזיקה הכל בתוכנה אחת? זה לא חייב להיות חינמי תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 611 צפיות

- 

- 

אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר
- 

- 0 תגובות
 - 679 צפיות

- 

- 

- 

אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.
- 

- 0 תגובות
 - 699 צפיות

- 

- 

לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:
- 

- 0 תגובות
 - 517 צפיות

- 

- 

בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
- 

- 0 תגובות
 - 650 צפיות

- 

- 

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 510 צפיות

- 

- 

התקנתי עכשיו ff3. לאחר הגלישה,סימנתי לדפדפן שימחק את הכל: קוקיס,קבצים זמניים,הסטורית גלישה וכו' כמפורט בתמונה המצורפת. אחרי זה אני סוגר את הדפדפן,פותח מחדש,ואכן הכל נמחק,למעט הכתובות שהוקלדו בשורת הכתובת! עם ff2 לא היתה לי בעיה כזאת... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 649 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור
- 

- 0 תגובות
 - 478 צפיות

- 

- 

ברגע שאני כותב מייל חדש, אחרי כמה מילים המקלדת נתקעת למספר שניות... זה קורה רק כשמקלידים בעברית חשוב לציין שהמקלדת עצמה תקינה, וזה קורה רק באוטלוק
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל יש לי בעייה בתוכנת שרזה למרות שיש לי פורטים פתוחים יש לי את ההודעה שאני מוגן בחומת אש בנוסף האתר של שרזה לא עולה . מישהו ניתקל בעיה? שוב אני הגדרתי את הפורטים פתחתי אותם אבל אין לי מקורות כמעט.
- 

- 0 תגובות
 - 609 צפיות

-