תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי מאופיס דיפו חבילת דפים להדפסה על חולצות. אני רוצה להדפיס לוגו שלי על חולצות שחורות. מישהו התנסה בזה פעם? מה עושים עם אזורים בצבע לבן? האם גוזרים או מגהצים ככה? אשמח לעזרה, ממי שהתנסה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מה אני צריך ללחוץ? ואיפה התמונה נשמרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף משבצות (כמו במחברת חשבון) של 1סמ' איך אני עושה זאת? (אם מישהו יכל להביא לי כזה מוכן אז שיתברח....)
-
- 11 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום צריך ליצר עיתון עם ידיעה מושתלת תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק בגודל 500 ג'יגה שמחולק ל2 .. C ו-E .. זה מחשב חדש אין לי אותו חודש אפילו. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל פתאום אני בא להיכנס לE לוחץ עליו דאבל קליק ולא קורה כלום.. אני עושה אותו דבר לC וגם לא קורה כלום... שאני לוחץ לחצן ימני אני רואה משהו מוזר.. האופצייה הראשית זה הפעל אוטומטית.. כאילו זה דיסק.. הנה תראו תמונה תבינו יותר טוב אני יכול להיכנס לC ו-E אבל רק עם אני לוחץ סייר... איך אני פותר את הבעיה הזאת למה זה עושה לי הפעל אוטומטית?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני חדש עם התוכנה ויש לי בעיה, משום מה לא יכול לראות אף Server , אין לי מושג איך מתקנים את זה... אולי צריך פורט או משהו בהגדרות? יש לי רשת בבית...
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תאגיד האשראי הכריז על סדרת תחרויות האקתון במספר ערים בעולם בשם \"Masters of code\" וביניהן גם תל אביב. מדובר במרתון תכנות הפתוח לכל מי שרוצה להשתתף. מהרו להרשם! לכתבה: http://hwzone.co.il/mastercard-%d7%9e%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%90%d7%a7%d7%aa%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה תוכנת AVAST אבל הוא היא מונעת גלישה לאינטרנט. רק כשמנטרלים אותה האינטרנט עובד. מה צריך לעשות כדי שהכל יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בטח הרבה מכירים שמבטלים הדפסה או שנדפקה ההדפסה מסיבות כאלו ואחרות,רוצים להדפיס משהו אחר ווינדוס לא נותן כי הוא "באמצע הדפסה" וכשנכנסים לתפריט ההדפסה ולוחצים בטל הוא לא מבטל את ההדפסה ורק כותב שהוא מוחק או משהו כזה,אפילו כיבוי המחשב והוצאת הכבלים של המדפסת לא עוזר,מישהו מכיר דרך שדרכה יהיה אפשר לבטל את ההדפסה בלי לשבור את הראש?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אם לא הבנתם בכותרת אז מדובר על פוסטר פרוייקט. הוא כולל ריבועים עם מלל על הפרוייקט ותמונות בין לבין. אני מנסה להכין אותו ב WORD ומתקשה. יש תוכנה טובה לזה? הערה בסוף הוא יופס על דף מטרX מטר וחצי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)איך אני מסיר את הסרגל באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח להסירו. 2)כשאני רוצה לעבור מאנגלית לעברית ולהפך אלט + ושיפט או צרוף אחר של המקשים לא הופך אותו ואני צריך להחליף עם העכבר בשורת הפקודה .מעצבן. איך מחליף בין עברית ואנגלית ולהפך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ה Windows DVD Maker של Vista עושה עבודה פשוט מדהימה בנושא. יש לה תפריטים עם אנימציות והכל נראה מדהים. הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את ה Chapters ואם אני מכניס יותר מוידאו אחד אז כל אחד מהם הוא Chapter בפני עצמו במקום לראות את כל הקטעים. בכל מקרה אני מחפש תוכנה מקצועית שתאפשר לי לצרוב DVD משפחתיים אבל עדיין שיהיו להם תפריטים מרשימים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה אוזניות וזה דיי מעצבן שאין להם בקר ווליום אז אם אני בתוך משחק צריך לצאת עם ALT TAB ל-MASTER VOLUME אין לי כרגע רצון להוציא עוד כסף על מקלדת מולטימדיה שיהיו בה כפתורים מובנים או משהו כזה, אני מחפש כפתור או צירוף של כפתורים שישנה את הווליום הראשי האם קיים או ניתן לתכנות דבר כזה? תודה מראש. עריכה: טוב מצאתי פתרון באמצעות תוכנה שנקראת Volume Tray, אם למישהו יש פתרון בלי תוכנות עזר אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש תוכנה שמשחזרת דברים שמחקתי אני מחקתי תמונות שאני צריך ואני לא יודע איך לשחזר בקשה תעזרו לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-