תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
התוכנה מאפשרת פתיחה של פורמטי מולטימדיה רבים ומכילה בה הרבה אפשרויות חדשות ומתקדמות. http://download.9down.com/images/wmp10_3646.PNG לינק להורדה. http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האקספלורר כשהוא פועל ממשל א לוקח הרבה זיכרון או משהו וגם הCPU USAGE על 1-3 אחוז אבל בכל זאת המעבד עולה באיזה 3-4 מעלות איך שאני מפעיל את האקספלורר, למה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך לתוכנה, אני מנסה ליצור תפריט ל-SVCD אבל ללא הצלחה...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
אני מחפס תוכנה אמינה שיודעת לזהות אי תקינויות, ברכיב חומרה זה או אחר(כמובן שהיא צריכה להכיר את רוב סוגי החומרה)? אם כן, אשמח אם יצורף לינק להורדה. אם לא,אז אסתפק בתוכנות שבודקות רכיבי חומרה ספציפיים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש את החלון הודעות כשכותבים הודעה ולמטה יש פירסומות מעצבנות כאלה שמשגעות לי את השכל!!! אפשר להעיף אותם איכשהו?? לימחוק איזה קובץ, להתקין איזו תוכנה שמעיפה אותם??? או משהו דומה... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את המשחק האלף לייף 1 (כן אני יודע שזה ישן אבל אני רוצה... :-[) בכל אופן הwindows xp pro אומר לי הודעה מעצבנת כשאני מנסה להתקין את המשחק "please go to the control panel to install and configure system componenst" התקנתי גם את service pack 2 וזה לא עזר....... ניסיתי להגיד להתקנה לרוץ כחלונות 98 גם לא עזר ואני מתחיל להתייאש אז תעזרו בבקשה!!!! ;) ;) :xyxthumbs:xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אולי זה חדשות של אתמול כבר, אבל משהו יודע אם בגרסה החדשה 5.5 תיקנו את הפרצה שדיברו עליה לפני שבוע בערך?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עידכנתי את ה SP2 של הXP והנרו הפסיק לעבוד . התקנתי את NTI והיא סבבה . אבל איך אני צורב איתה IMAGE מקובץ CUE .
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז ככה חבר שלי רוצה לפרוץ לי למחשב ואני רוצה תוכנה כדי לחסום אותו ושהתוכנה לא תפריע לי בעבודה עם המחשב זאת אומרת אינטרנט איסיקיו מסנג'ר וכו... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני אוכל להוריד הכי מהר שאפשר....... לא אכפת לי לעשות UP גבוהה אבל אני רוצה להוריד מהר כל פעם שאני נכנס לאחד הדיונים האלה אני לא מבין כלום ואני שומא על מהירויות הורדה שאני יכול רק לחלום עליהם ;D אז בבקשה תגידו לי מה לעשות כדי שאני יוכל להוריד על המקסימום תודה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה WINFAX 10 רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסים כפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל. זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקס ישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקס אבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכלל ולא יפריע לטלפון בבית. אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוני בלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב. ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בנסיונות המרה חוזרים ונישנים ב canopus גרסה 1 וגם 2.נפסקת ההמרה באמצע בהודעת שגיאה לגבי קובץ csempeg2.dll בגירסה 1,וקובץ csempeg3.dll בגירסה 2.הדבר נכון גם בנסיון המרה בwizard.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך שאני פותח את נרו ישר ופץ לי הודעה על אימג.. אחר כך אני בא לצרוב בסוף זה לא צורב אלה מעתיק את הקובץ לתיקייה מסוימת... מזה???? איך אני צורב לדיסק? (אני משתמש בנרו כל החיים שלי ולא היה לי את זה) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-