עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.

3. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by KoM,

חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. יש לי מזהה גבוה אבל האימיול שלי איטי להחריד בשבועיים האחרונים גם עם קבצים עם הרבה מקורות. מישהו יודע אולי מה הסיבה ואולי זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. התקני את הדפדפן של Mozilla : 1. יש לי מסך LCD עם רזולוציה גבוהה איך כדאי להגדיר את הדפדפן . 2. האם זה ככה הוא שזה בעיה של הגדרה כשאני קורא הודעות בפורום הייתי רגיל שזה היה מסמן לי הודעות שניקראו עכשיו כבר לא .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by hlxp,

המליצו לי בפורום לצרף LOG של HIJACKTHIS, על מנת שיעזרו לי למצוא ספייורים במחשב, אז : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:12:04, on 19/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\DJSNETCN.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. יותר מהכותרת אין לי ממש להרחיב! P: אבל בעיקרון אני צריך תוכנה שאני אוכל לבטל בעזרתה ערוצים מסויימים בקובץ כדי להוריד את כמות הפולי של קובץ מידי שיש לי, כדי שהפלאפון שלי ייקרא אותו..

9. היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by wow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by דודי76,

קניתי מחשב נייד חדש הכול טוב ויפה אבל יש בעיה בתוכנת מדייה פלייר שאני מנסה לראות סרט אני שומע רק קול בלי תמונה אני חושב שזה משהוא בהגדרות של המדיה פלייר חשבתי להסיר את המדייה פלייר ולהתקין שוב אבל אני לא יודע איך לעשות את זה מבקש את עזרתכם נ.ב יש לי מערכת הפעלה xp

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה להמרת סרטים דוגמא: מ-3GP ל-MPEG אוו יותר נכון אני צריך לקחת סרטון מהפלפון שהוא 3GP ולעביר אותו ל MPEG וסרטון שהוא WMV לפלפון שהוא 3GP מה עוד נכנס לפלפון חוץ מ-3GP קיצר הבנתם מה אני צריך בבקשה דחוף..!

15. לאחר שהסרתי את הנירו (Uninstall) מחקתי את הקבצים שנשארו במחשב וקפצו לי כמה הודעות ולא קראתי מה היה כתוב אישרתי להכל "כן" ונעלמו לי כנראה בעקבות זאת שני הכוננים (סידירום והצורב). מה עושים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שאלה בכותרת ^ תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by triple_maxim188,

אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות

18. Started by arik_bulldog,

זה קורה לעיתים קרובות, בד"כ כשאני מפעיל כמה חלונות אקספלורר, פשוט מופיע לי החלון הזה וסוגר לי את האקספלורר. למישהו יש פתרון לדבר הנוראי הזה? בכלל, יש לי אקקספלורר 7 והוא נורא איטי. ביחס למחשבים אחרים שבדקתי, אצלי לוקח לו המון זמן לעלות. אפשר אולי לבדוק משהו בקשר לזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום. התקנתי NOD32 לויסטה (ניסיתי כמה גרסאות כולל החדשות) וזה פשוט עושה לי בעיות ולא מצליח לעבוד עם ויסטה כמו שצריך. איזה אנטיוירוס עובד טוב עם ויסטה כמו שצריך? איזה אתם ממליצים? אגב, נורטון לא בא בחשבון תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. שלום עברתי אחרי השלבים האלו שקיבלתי בדיון קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349686.new#new ומשום מה בXP זה עובד לי אבל בוויסטה לא ??? המפרט נמצא במשתמש שלי ואני משתמש בגירסא 8.9 של הדריוור וב POWER DVD 8 ULTRA ובנגן MPC 4.1.7 איזה דברים לשנות כדי שזה יעבוד ומה לבדוק? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by אברם מהמכולת,

אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?

22. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by mostwanted,

הנה כמה תמונות אין לי מושג למה זה ככה זה לא היה ככה בעבר! [attachment deleted by admin]

24. יש לי שני הארד דיסקים עם שני מערכות הפעלה: מילניום ואקס פי. האם כדי לעשות גוסט לאקס פי עלי ליצור אותו מתוך האקס פי? או שאני יכול לעשות גוסט גם כשאני נמצא במילניום (ומשם לבחור בהארד דיסק ובמחיצה שבה מותקן האקס פי) כי באקס פי אין אפשרות להפעיל את הגוסט במצב דוס (יש לי גירסה 7.0 אגב)

25. אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים