תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם שאלו את זה קודם-מצטער-בחיפוש קיבלתי תוצאות מבלבלות(לא ידעתי איך לחפש עד הסוף) האם אני יכול להתקין את FIREFOX3 שיעבוד לי במקביל ל-2-כלומר בלי להשפיע על אופן פעולתו של 3(ואני כולל את כל נושא ה-APPDATA)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש משחק שאני רוצה לשמוע את המנגינה שלו אך אין לו שום קובץ בדיסק הקשיח שאפשר להוציא אותו משם ולשמוע, לכן אני מחפש תוכנה שמקליטה live את הצלילים, באיכות גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייברים של לוגיטק של העכבר והמקלדת הקיצור alt+ f4 מסרב לפעול ובמקום קופץ לי פאוור פויינט איך לחזיר את הדבר לכפי שהיה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב של NEC מדגם ND-3550A ושאני מכניס דיסק למחשב המחשב אומר לי : נא הכנס דיסק לכונן D: . קראתי על זה באינטרנט וזאת בעיה נפוצה אבל אני לא מצליח למצוא את הפתרון אני ממש יודה לכם אם תוכלו לעזור לי זה דיי דחוף.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות כונן IDE בPRO, ולא בPRO ADVANCED? כי משום מה כשאני מפעיל PRO ADVANCED בפעם הראשונה זה נתקע לי בINTIALIZING DRIVER ... ומדובר על הגרסה העדכנית, 4.10
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת המחשב שלי מחובר לטלוויזיה וכל החיבורים תקינים ואני מצליח לראות את המחשב בTV הבעיה היא שלא מזמן ניסיתי לשים סרט בMV2PLAYER ובמדיה פלייר וכשאני שם את הסרט בFULL SCREEN אני רואה תמונה שחורה לחלוטין בעוד שבמחשב רואים את הסרט רגיל(זה קרה לי בכמה סרטים ובסרטים אחרים ראו טוב בטלוויזיה) השאלה שלי אם ניתן להתגבר על הבעיה הזו אשמח לתגובה בתודה ZIK
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת באיזו תוכנה אוכל להמיר קובץ של WMV, AVI לקובץ של MP4 בכדי שאוכל לצפות בסרט באמצעות הנגן? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה הבעיה היא שה XP חוסם לי את הסיסטם ריסטור הוא שם לי את זה על OFF כול הזמן וגם משום מה חסום לי אתרים כמו YNET ולפעמים הCPU מגיה ל 60 אחוז סתם בדקתי אולי זה SERVICES אבל לא אין לי וירוסים או TROJANS מה הבעיה זה מרגיז אותי!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה ??? צץ אצלי וירוס/spyware עקשן שאני לא מצליח להיפטר ממנו. הוא חוסם לי את השימוש בתוכנת האנטי-וירוס והאנטי-ספייוור, אני לא יכול להפעיל את המחשב ב-Safe mode והוירוס מאתחל את עצמו בכל פעם. הצלחתי לזהות פחות או יותר באיזה קבצים מדובר אבל אני לא מצליח לראות אותם (הם לא מוצגים בתיקיות גם כשמצב הראייה של קבצים נסתרים מופעל) ובטח שלא למחוק אותם. לפי מה שראיתי דרך רשימת הקבצים הפועלים ב-Process Manager מדובר בשני קבצי EXE בתיקיית c:\windows\system32 והם: vse432.exe ו-avgrdam.exe וכמובן שהם מפיצים קבצים ב-Registry אי אפשר להסיר אותם חוץ מהרישומים ברג'יסטרי שצצים בכל פעם מחדש. סימפטום נוסף הוא הופעת השורה c:\RECYCLER ועוד המשך ספרתי ארוך ברשימת האיתחו…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
נתקלתי בפורומים שהחתימה שלהם יודעת גם לנגן. הבנתי שזה נקרא קובץ פלאש. איזה תוכנה מומלצת ליצירת קובץ פלאש?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
דף הבית נפתח לי עם איווט (אייגוגל).. טבים נפתחים לאו וגם הדפדפן יחסית ל-7
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-