עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי בעיה שכל פעם שאני לוחץ קליק ימני בעכבר עולה לי הwindows installer ומתחיל לבלבל לי את המוח "preparing to install"... סתם כל פעם משהו אחר גם כשאני עושה "העתק הדבק" אני מקבל את אותה בעיה עם הwindows installer מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]

3. הורדתי Registry Mechanic חינמי לווינדוס, עכשיו רציתי לפתוח אותו וזה מה שהוא רושם לי: unicode system are currently not supported

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  4. אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by dbx22,

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. לאחר שהסרתי את הנירו (Uninstall) מחקתי את הקבצים שנשארו במחשב וקפצו לי כמה הודעות ולא קראתי מה היה כתוב אישרתי להכל "כן" ונעלמו לי כנראה בעקבות זאת שני הכוננים (סידירום והצורב). מה עושים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. יש לי מערכת חזקה e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest והרשמקול כל פעם אומר לי כל פעולה שאני עושה ברשמקול הוא אומר לי ככה ויצאתי מהכל

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. הורדתי משהו בביטורנט וקיבלתי את ההודעה הזאת:piece 1229 failed hash check, re-downloading it אם הבנתי זה אומר שאני אמור להוריד את זה בעצמי או שהביטורנט מוריד את זה שוב בעצמו??

9. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by אלפקה סורית,

האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. שלום התקנתי לדוד שלי office 2007 אבל הוא לא רצה למחוק את office2003 שכבר יש לו עכשיו כשהוא פותח מסמך office וורד אקסל וכדומה הם תמיד נפתחים בoffice 2007 אבל הוא רוצה שבררת המחדל תיהיה office 2003(כלומר שהוא יהיה הראשי) וoffice 2007 יפתח רק כשהוא יגיד לו. אך אני מגדיר את זה במחשב לבחור איזה office יהיה ראשי ואיזה יהיה משני? תודה מראש

13. אני צריך לדעת יש ל ג'וק הכל יש לי צורב dvd ג ויש לי דיסק dvd וגם צרבתי משחק לפי קובץ bin וצרבתי עם הקובץ cuo וזה לא עובד לי עובד לי בבקשה תעזרו ליייייייייי בקשה אני מתחנןןן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by eladbu,

כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by x-dude,

במיוחד חשוב הקטע של short leadouts ככה חוסכים 80 שניות של מקום (או 12MB),מישהו כבר ניסה לצרוב 712MB+ בנירו החדש?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by EvilForce,

שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. Started by ktulu,

יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by aviram20,

האם יכול להיות שהאמיול מאט לי את המחשב משמעותית? עכשיו בהורדה כ10 שירים. רציתי לדעת מה הקשר בין ההעלאה להורדה האם אני יכול להוריד בלי להעלות ? האם אני יכול ליראות מי מוריד ממני ומה ולבטל אותו אם ארצה ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by sxs,

לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by Gold shark,

שלום בירצוני להקליט שיחות טלפון (טלפון קווי) ואני לא יודע איזה עם יש אפשרות קזאו בכלל אז עם מישהו מכיר דרך אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by ladani22,

יש לי קובץ של גוסט ואני רוצה לפתוח אותו כמו קבצי זיפ (ללא תוכנת הגוסט) בכדי לשלוף משם קבצים שאני צריך איזו תוכנה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. לא משנה איזה משחק אני מפעיל אם הוא פועל בFULL SCREEN MODE (למשל סוליטר לא כזה, CS כן) אם אחרי זה אני מדליק את הטלויזיה, ממיר מחובר למחשב שלי, אז יש לי מסך שחור כזה ורואים רק כמה דברים שהם מאוד בהירים למשל המילה ביפ של הערוץ. פעם מה שהייתי עושה זה לפתוח את חלון ההגדרות הזה של הדרוויר של הכ.מסך שלי. לאחורה התקנתי תגרסה החדשה יותר וזה כבר לא עובד(אז היה 94 נקודה משהו ועכשיו יש162.18). מה אני עושה? עריכה: עליתי על משהו שמסדר את זה, אני צריך להיכנס לCOLOR CORRECTION. נעבור לשאלה הבאה שלי, איך אני מסדר שאפילו את זה אני לא צריך לעשות...? זה פשוט לא משהו רגיל ככה זה לכולם..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אפשר ללחוץ על הקישור שם והוא מעתיק אותו וזה עובד מצויין ב IE אבל ב FF משהוא חוסם את זה משום מה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

מישהו מכיר תוכנה ליצירצ בלוק מי לדוגמה (מישהו יודע את השם של התוכנה בתמונה ??)

דיונים חדשים בפורומים