תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שלום חברים , יש לי סרט HD בקובץ שמסתיים ב MKV. אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק כדי שאוכל לראות את הסרט ב DVD בסלון. איך אני עושה את זה עם הקובץ הזה? כמו כן , האם ה DVD יקרא אותו כפייל DIV-X רגיל או כמו DVD (אני שואל כי אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף כתוביות בעברית..) תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום, אני מנסה להוריד דרך לינק ששלחו אליי קובת PDF-ההורדה מתחילה אבל לפניי שהיא מסתיימת זה נתקע באמצע. בדפדפנים אחרים זה תקין. אבל חשוב לי שאוכל להוריד מאקספלורר (גרסה 11).בוצע: 1.איפוס דפדפן. 2.מחיקת cookies 3.פתיחת דפדפן ללא תוספות. יש עוד משהו שניתן לעשות/רעיון למישהו ?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
מי מכיר או יודע על תופעה שמפעילים את ה- OUTLOOK (אצלי- XP), רוב הספריות מתפקדות תקין ורק ה-Inbox תוקע את התוכנה איך שנכנסים אליו. הדרך היחידה לצאת מזה היא להרוג את ה- OUTLOOK. ניסיתי להריץ Office Recovery ולא עזר. יש איזו דרך למחוק חיצונית הודעות אחרונות מה-Inbox?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הורדתי מ-ps2rip קובץ ראר בעל סיסמה ואני לא יודע את הסיסמה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הקמתי קובץ ראר ונתתי לו ססמה עכשיו אני לא זוכר את הססמה האם יש דרך לחלץ את הקבצים בלי הססמה או לפרוץ אותה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
איך פותחים את הקובץ הזה? (בשביל לראות מה הוא מכיל ליצירת סקין לICQ) ואיך בדיוק יוצרים סקין לICQ? יש איזה תוכנה בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש קובץ אשר הסיומת שלו היא TAR האם משהוא יודע איך אני פותח את הקיבוץ הזה ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הורדתי משחק מקובץ עם סיומת UHA ואני לא מוצא את התוכנה שתומכת אותו :'( כדוגמת ה WINZIP או WINRAR הנפוצים יותר . מישהו יודע היכן ניתן להשיג או למצוא את התוכנה הזאת ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-