עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by omri_ro,

כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by edoson,

מישהו מכיר שמע יודע איך?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by fffSSS,

איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Dan4,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של KINGSTON HYPERX של 377MHZ PC-3000 ובתוכנה CPU-Z כתוב שהם 2700... עכשיו אין מצב שעבדו עליי או משהו כי ככה כתוב על האריזה.... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by idofr,

ידידה שלי ממש רוצה דבר כזה אז אם מישו מכיר משו לא יותר מידי מסובך תודה מראש עידו

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by harry,

יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  11. רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  12. טוב ככה יש לי מחשב דיי חדש אבל בזמן האחרון הוא מפשל משהו רציני ובכבדות היתר !!!! עכשיו אני חשבתי שיכול להיות זה בעיה אל משהו רציני מעפנה כזאת אז עשיתי את הטיפול הרגיל שלי עשיתי בדיקת וירוס +עדכונים בשבילו עשיתי עידכון לוידנוס עושה בדיקות עם התוכנה Ad-aware 6.0 עושה לו ניקוי דיסק עושה לו איחוי דיסק מחיקות של תוכנות שאני חושב שמזיקות למחשב(כמובן מחיקות נכונות ונקיות) אבל עדיין הבעיה לא נפתרת אז נכנסתי לאיזה אתר באינטרנט שעושה בדיקה במחשב אז הוא אמר לי שהכול בסדר בכול מיני נתונים שהוא עושה בדיקה אבל היה לי בעיה עם erorim הוא שלח אותי לתוכנה הזאת Registry First Aid v.3.3 אבל אני לא יודע להישתמש בה וזה סתם עוד יותר דופק לי את המחשב אז עכשיו הבקשה שלי שתארגנו…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Cyron,

כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  14. ניסיתי עם Ad-Aware SE Professional ו-Spybot - Search & Destroy וכלום לא עוזר. האתר הוא about:blank. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by Warped,

איזה מהתוכנות עדיפות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by eyahalom,

שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. בבקשההההההה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by Holography,

שלום, ברצוני לנעול CD's בעזרת סיסמה...האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by kikkler,

ניסיתי להתקין סקין חדש לפיירפוקס ובאחד השלבים נדרשתי לשנות את הקובץ הנ"ל - אלא שמתברר שהוא בכלל לא קיים אצלי (x:\Program Files\Mozilla Firefox\Chrome). מישהו מוכן לחפש אם הקובץ קיים אצלו, ואם כן, לעשות מצווה ולשלוח לי? האי סי קיו - 174202737

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אמרו לי לשתף כמה שיותר ואין לי מושג איך ומשהו שקשור לקרדיט אמרו לי שיש איזהו מוד שנותן לי הכי הרבה קרדיט אם אפשר לינק ומה לעשות איתו.......... תודה!

• 46 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. מדי פעם שהייתי נכנס לאתרים שאיזשהם פונקציות של ג'בה היו פועלות באתר הCONSOLE של הג'אבה היה נפתח והיה לי כפתור בTRAY...פעם אחת עשיתי V ל HIDE ICON ויותר הוא לא קופץ באתרי הג'אבה...חשבתי שהפעולה תעשה חד פעמי אך כנראה שלא..איך אני מחזיר שהספל יצוץ ? :

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים