תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי SONY HC40 ואני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לעשות CAPTURE ועם איזו ENCODING ל-DVD אם אפשר אז גם הסבר באיזה פורמט לעשות CAPTURE תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הפעלתי את הרשמקול חיברתי את המיקרופון ואני מקבל את השיגאה הבאה: (אתמול פירמטתי ) http://www.zix.co.il/images/z-1089417749.JPG תודה מראש לעזורים...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה,החלה לי בעיה שהולכת וגוברת בדפדפן (IE7) במהלך הגלישה. יותר ויותר הודעות שגיאה מסוג של: קרתה פעולה אינה חוקית (משהו כזה..) והדפדפן חייב להיסגר... מישהו יודע במה מדובר ומה יכול לעזור? תודה מראש, עדו
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק או יישום MS DOS אני מקבל את ההודעה הזאת http://img110.imageshack.us/img110/645/29036380bl1.jpg מי שעוזר לי עושה מצווה!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר שהסרתי את הנירו (Uninstall) מחקתי את הקבצים שנשארו במחשב וקפצו לי כמה הודעות ולא קראתי מה היה כתוב אישרתי להכל "כן" ונעלמו לי כנראה בעקבות זאת שני הכוננים (סידירום והצורב). מה עושים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי Office 2003 Pro בעברית ושמתי לב שהנ"ל לא מותקן איתו. אני צריך לאפשר את זה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אודה למי שיכול לעזור לי להפטר מה THEMES הבלתי מחיקים האלה , כדי שלא יופיעו לי ברשימה ויעצבנו לי את העין לא מצאתי את הקבצים האלה במחשב שלי לא בתיקיה C:\Program Files\Mozilla Firefox ולא בתיקיה C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla ולא באופן כללי בחיפוש במחשב... (שכלל אפשרות לחפש קבצים מוסתרים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הבעיה הראשונה שלי היא שכשאני גוזר קבצים נגיד העתקתי שירים מכונן אחד לכונן אחר, לאחרן מכן אני רואה כשזה סיים להעתיק שזה לא העתיק את כל הקבצים.. ואז איבדתי חלק מהקבצים. הבעיה השניה שלי היא שבכל תיקיה, לא משנה איזה כונן זה יש העתק שלה , בעל אותו שם, ובעל אייקון קצת אחר משלה, שאין בו כלום והוא שוקל כמה קילובייט והוא תמיד מבלבל אותי ואני נכנס אליו, ואז המחשב חושב הרבה זמן.. קיצר תמונה: מה זה ואיך אני מבטל את זה.. ההעיה השלישית היא כשאני נכנס לכונן במחשב שלי הוא לא פותח לי אותו, אלא הוא פותח לי משימה שקוראים לה music.exe במנהל משימות, כל שתי לחיצות על כונן זה פותח לי עוד משימה שקוראים לה music.exe , ואני לא רואה שום תוכנה פועלת ברקע או משהו כזה.. זה פשוט לא נכנס לכונן שאני …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה והורדתי Google Chrome ובשביל להציג סירטוני יו טיוב או תכנים בynet צריך להתקיןPlugin ואני לוחץ על התקו וזה נכשל כל פעם מחדש...מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל את השגיאה (בתמונה) וזה קורה רק פה באתר HWZONE, מה זה ואיך פותרים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האקספלורר שלי השתגע הייתי בחו"ל ואמא שלי אמרה שיש לה בעיות בתיבת דואר בוואלה.. הגעתי הביתה התקנתי מחדש את המחשב ועדיין יש בעיה..הדואר לא נשלח..גם ב FIREFOX אני רושם מייל שולח ואין תגובה ...כלום ביהו ובהוטמייל אין בעיה כזאת,ה JAVA אצלי מותקן בגירסה הכי חדשה יחד עם SP1 מעודכן. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
פתאום סתם ככה......שידרגתי לתומי לגרסה החדשה של אימיול, עשיתי הפעלה מחדש ומאז הווינדוס מנסה לעלות אבל נתקע אין לי מושג מה הבעיה אבל ברור שצריך לפרמט.... הבעיה שיש לי 2 הארדיסק שאחד מהם הוא בונן C שאין לי בעיה לאבד את מה שיש בו אבל בכונן השני יש מיליון סרטים ומוזיקה שעדיןן לא הספקתי לרRוב ע דיסקים איך מפרמטים את C בלי שיקרה כלום לכונן הגדול? הווינדוס מסרב לעלות כ-SAFE MODE וגן לא מראה לי את הטבלה של הBIOS מה יכול להיות הבעיה? אולי אפשר לתקן את זה בלי לפרמט? חייב עזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ליצירצ בלוק מי לדוגמה (מישהו יודע את השם של התוכנה בתמונה ??)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה קטעי וידאו עם VARIABLE FRAMERATE ואני רוצה לחתוך כמה דקות מכל אחד [פשוט למחוק], אבל VDUBMOD לא תומך בVFR... ואני לא מכיר שום כלי שכן. -ג'ו
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-