תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני המקודדים האלה http://img168.imageshack.us/img168/8785/38995647hz3.jpg
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שכל פעם שאני לוחץ קליק ימני בעכבר עולה לי הwindows installer ומתחיל לבלבל לי את המוח "preparing to install"... סתם כל פעם משהו אחר גם כשאני עושה "העתק הדבק" אני מקבל את אותה בעיה עם הwindows installer מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהפעלת המשחקים AGE OF EMPIRES 3 וFIFA 2006. כשאני מסיים להתקין פיפא 2006 ואז מנסה להיכנס למשחק זה מראה לי ישר חלון כזה בו כתוב: FIFA 2006 has encountered a problem and needs to close. we are soory for the incovenience. ואז שואלים אותי גם אם אני רוצה לדווח על הבעיה לMICROSOFT או לא. עכשיו אותו דבר זה עושה לי ב-AGE OF EMPIRES 3 רק בשלב מסויים של המשחק(בדר"כ דיי מוקדם). זה מתחיל כשהSOUND נעלם במשחק, ואז זה יוצא לי מהמשחק ופשוט עושה לי את אותה בעיה. רציתי לדעת מה בדיוק גורם לבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה winavi הגירסא המלאה....תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילה להתרחש בעיה מאוד מוזרה - "החומות אש" משום מה התחילו לא לעבוד ולתת לי שגיאות שונות... זה התחיל בקספרסקי , הוותיקה. אני משתמש בתוכנה כבר כמה שנים בלי שום בעיות. אך לפני כמה ימים הפיירוול של התוכנה (זה בעצם 2008 kaspersky Internet security) התבטל אוטומטית , וכשניסיתי להפעילו אתוכנה רשמה שיש איתו בעיה כולשהי והוא אינו ניתן להפעלה, ללא נתינת הסבר... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, מסיבות שונות, אבל הבעיה נשארה (לא פירמטתי, רק התקנתי על המערכת שהייתה קיימת במחשב) מה יכולה להיות בדיוק הבעיה? אני התקנתי כרגע את BITDEFENDER, וגם שם אותה הבעיה, אז אני מנחש שהבעיה היא איפהו במחשב ולא לאו דווקא בתוכנות, במקרה הזה, אני פשוט לא יכול להפעיל את הפיירוול מלכתחילה, …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כפי שאמרתי אני לא יכול לראות את מד הטמפרטורה במחשב שלי ובכללי בכל פריט ופריט בתוכו .. אינה תמונה : מכווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני שדרן בשני רדיוים חדשים.... אנ יודע שההגדרות לשמיעה טובה ואיכותית הם ככה (מי שמבין בזה ועשה יבין..): לשים על stereo mix ולהמניך ליקראת הסוף...לשים על איכות של 80 kbps mono לשים על inputcard ואת ההגדרות שם עושים ככה: ואז אמורים לשמוע באיכות מעולה וחדה אבל אצלי שומעים חרא ואין לי מושג למה. ניסיתי מיליון דברים...כלום לא עזר. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי :'(
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה בחשב כשאני עושה התחל--> הפעלה--> ורושם temp או %temp% ואז אישור וזה פותח לי את התיקיה של %temp% או temp ובתוך התקייה יש את הקבצים שאני לא צריך שיורדים מאינטרנט אז אני רוצה למחוק אותם אז אני בא לעשות קליק ימני אז זה סוגר לי את כול המסך ומשאיר לי רק את הרקע וזה סוגר לי את התיקייה למה זה קורה..?? תודה מראש.!!
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כידוע הגרסה הזאת של איסיקיו הופכת את הסטטוס לNA באופן אוטומטי כאשר נכנסים למשחקים- בלי יכולת לשנות את זה. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים כשאני יוצא מהמשחק וחוזר לווינדוס, האיסיקיו נשאר NA ואי אפשר בכלל לפתוח את הקונטקט ליסט....הדרך היחידה לחזור להשתמש בתוכנה היא להפעיל אותה מחדש..... מישהו עוד ניתקל בזה ויודע אם יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של 70 קבצים, ואני לא רוצה כל פעם שקובץ מסתיים ללחוץ על חלון ההורדה , אז האם יש אפשרות בDownload Accelerator לשים את הקבצים בתור, ושזה יוריד אותם אוטומטי? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה להעיף את האייסיקיו מהמחשב...אבל הוא החליט שאי אפשר כי הוא לא מוצא את הקובץ לוג... ניסיתי להתקין עליו אייסי חדש - והוא גם לא מאפשר אז איך מעיפים אותו?!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן ההורים שלי צילמו את הטיול שלהם במסרטה שמקליטה אל תוך דיסקים. אני רוצה עכשיו לקחת את הוידיאו מתוך המסרטה ולערוך אותו במחשב. הכנסת הדיסק למחשב לא עוזרת. אני מחפש מישהו עם ניסיון במסרטות שעובדות על דיסקים שיוכל להנחות אותי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-FlashGet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-