תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
פתאום כל קבצי Windows Media Player התחלפו לקבצים כאלה http://img86.imageshack.us/img86/162/windowsmediaplayeroo4.jpg איך אני מחזיר אותם לאייקון הרגיל של WMP
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן קבצי WMV בתוכנת Windows Media Player גירסא 9 אני רואה את הדבר הבא (קובץ מצורף): כיצד ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מדובר בקבצי אקסל שלא עולים בפתיחה ישירה של הקובץ. כאשר מבצעים פתח, היישום (אקסל) עולה אבל הקובץ לא. לעומת זאת, אם פותחים את הקובץ דרך היישום הוא עולה כראוי. בנסיונות השונים לעלות על מהות הבעיה עלתה הודעת תקלה (שנעלמה מיד) על כך שהיישום לא מזהה את הכתובת לקובץ. מדובר באופיס XP וחלונות XP העסק עבד כראוי עד להופעת התקלה. נסיונות שחזור או התקנה מחדש של היישום לא הסירו את הבעיה. מדובר בכל קובץ אקסל , מכל ספריה שהיא. יתכן ומדובר בשינוי כלשהו ברגיסטרי אבל השאלה היכן (אם זאת אכן הבעיה) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
קידדתי סרט ל-SVCD ואני רוצה ליצור קבצי קיו ובין אז המרתי את הסרט ל-ISO עם התוכנה WINISO ואז המרתי ל-קיו ובין ושאני בא לראות אותם בדיוידי זה לא פועל. אני כנראה ממיר אותם בצורה לא נכונה(לצרוב אני יודע ועשיתי את זה המון פעמים). מישהו יכול בבקשה להסביר לי במפורט איך אני יוצר קבצי קיו ובין מהקובץ היחיד שיש לי (SVCD)??
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
:facepalm: כל קובץ וידאו (הקבצים תקינים לגמרי..) שאני מנגן ב vlc / bsp .. נעצר בפתאומיות.. לדוגמא - סרט של שעה וחצי נפסק בסביבות הדקה ה-30 רק להסיר חשש התקנתי מקודדים מחדש כמובן שללא הועיל.. אני לא מצליח להתחקות על מקור הבעיה.. אממ..שחזור מערכת לא רלוונטי.. winXP SP3 לא נמצאו וירוסים/רוגלות וכו'... נ.ב.. אם צריך להעביר לפורום ווינדוס..מנהלים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת במדיה פלייר לא משנה איזה גירסה אם זה 9 או הישן מלפני 100 שנה.. ישנם קבצים שאני מפעיל ופשוט יש עייותים מידי פעם כמו מישבצות כאלה שמפריעות בדרך כלל התמונה נימרחת כזה בירוק .. עכשיו יש לי את המקודד DIVX ואם הנגן שלו אני רואה את הקצים נקי ויפה.. אז סבבה הפסקתי להשתמש במדיה פלייר ועברתי לדיוקס בשביל לצפות בסרטים וקבצי וידאו.. עד שהגיע בעיה אחרת.. התחלתי לצרוב הרי קבצי וידאו לDVD הביתי.. ולצערי במכשיר הביתי זה גם מתעוות כמו במדיה פלייר.......... מישהו יודע מה הבעיה? אפשר לפתור את זה או שזה פשוט ככה..........? תודה יום טוב...........))))
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום יש לי וודיאוס XP HOME SP2 וכל פעם שאני מנסה להפעיל איזה קובץ של מדייה פלייר כמו MP3 MPG WAV ועוד אז הוא רשום לי כל הזמן את השגיאה הזאת ועם נגיד אתה לוחץ קליק ימיני ובפתיחה באמצעות ואז אתה בוחר ווידאוס מדייה פלייר וזה עובד אבל כשאתה לוחץ רגיל זה רשום כל הזמן את השגיאה הזאת: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמוע קבצי mpc בWINAMP, למרות שאני מעדיף לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לשנות להם את הפורמט מ mpc לMP3?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התוכנה, StlyeXP! התקנתי אותה והסרתי אותה והסרתי את האיקונים שהתקנתי ומאז כל הקבצי מוזיקה (mp3, wav וכו') וגם קבצי (txt) מסומנים אצלי כקבצים מערכת. הם פועלים אך האיקון מרגיז מאוד. איך אני מסדר את זה ומחזיר את המצב לקדמותו? מסקנה : לא מומלץ להתקין StyleXP!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם הבעיה היא במחשב של חברה שלי (נעמה המאמי, לפי החתימה!). הבעיה התחילה כאשר היא רצתה לראות איזשהו קטע מפירסומת (ככול הנראה קובץ WMV או ASF, בStreaming Video), מחשב חדש - פעם ראשונה שמריץ וידאו מסוג כלשהו - במקום להציג את הוידאו ראינו בליל של צבעים - כמו מין תצוגה של אינפרא אדום... ניתן לראות קווי מיתאר של מה שמוצג בסרט, אבל זו לא צורה לצפות בסרט... הבעיה המשיכה עם קובץ AVI שהורדנו מהאינטרנט - אותה בעיה.חשבתי שזו בעיה של קודקים, הורדתי את ה LionNetwork Codecs Pack, לא עבד. ניסיתי את הK-Lite Pack עם תוכנת GSPOT, שהודיע לי שהקודק לסרט הוא DivX וישנם 4 קודקים מותקנים שאמורים "לטפל" בסוג קובץ/קודק זה. משהו פה נראה לי חשוד. ניסיתי מס' סוגים של קבצי וידאו (בינהם MP…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קבציי ראר שנעולים עם סיסמא ואני לא יודע אותה...יש אפשרות לעקוף את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-