תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש איך אני בודק איזה כרטיס מסך יש לי? אמרו לי שיש AIDA32 אבל בכול האתרים ההורדה אזות לא פועלת אז מאיפה אני מוריד תוכנה כמו AIDA32? קישור ישיר :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה של XEROX לייזר שחור לבן דגם 3121. ב EPSON PHOTO "הישנה" שלי היתה לי תוכנה שקוראים לה STATUS MONITOR ויכולתי לדעת כמה דיו נשאר לי אני רוצה את אותו דבר גם למדפסת XEROX החדשה שלי כתוב (באיזה מקום שאפשר לשנות את השפה של הדריבר) שקיימת תוכנה כזאת אבל אין לי את התוכנה... וגם לא קיבלתי בדיסק משהו יודע משהו בעניין? תודה מראש יניב
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה שאני לוחץ על קישור מאתר כלשהו....זה התוכנה נפתחת אבל היא לא מוסיפה את הקישור לרשימת ההורדות....ולא שמה אותו בהמתנה...פשוט הוא לא מופיע..! מה אני עושה.. אז זה משנה לצורך העניין יש לי DAP 7
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe תתחדשו ;D
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי את המעלות של כול אחד מהדברים למלא! ולא לא להמליץ לי על Speed Fan. נ.ב:יש לי Radeon 9800 PRO של ATI 128 מגה בייט..
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך כלל מקפיד על הכותרת, אבל הפעם זה באמת דחוף לי! אני צריך המלצה לתוכנה שתכבה את המחשב לאחר זמן קצוב. תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כי כשצורבים בנרו הוא לא נותן אפשרות לסדר את הטראקים לפי הסדר שאני רוצה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה התמונות ב ADOBE לא נראות כמו שהם באמת. כלומר יש הטיה לכיוון מסוים של הצבעים ואז אני לא יכול לשפץ כלום בגלל שאין לי מושג איך זה נראה אח"כ! למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה... שיחקתי קצת עם הכרטיס קול והוא נראה לי קצת נדפק לי. אבל אולי זה בעיה בדרייבר או משהו כזה כי הטכנאי[הלכתי לקנות כרטיס רשת ו"על הדרך" שאלתי אותו מה עם זה]הוא אומר שזה משהו בקונפיגרציה לא נכונה או משהו כזה... הנה תמונה של ה device manger http://planet.nana.co.il/dando2004/fuckedup.jpg מה אפשר לעשות?....... להתקין שוב דרייברים או מה? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
הייתה לי תוכנה כזאת פעם שנקראה MULTICQ (משהו כזה... ) אבל כנראה שזה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא אותה אחרי שחיפשתי די הרבה... מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני עשיתי מצגת Presentation אבל עכשיו רוצים שזה יהיה במכשיר DVD איך אני עושה את זה שאפשר יהיה ליראות את זה בDVD?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לאחר מחיקת קבצים הם עדיין נמצאים על הHDD ובXP נם נשמרים ב C: SYSTEM VOLUME INFORMATION יש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים שכבר נמחקו ?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים, הודתי את התוכנה הזו, שבעיקרון פשוט מפשטת את עניין ההתחברות לשרתים בכדי לשחק בקאונטר סטרייק (אני בטוח שאתם מכירים אותה) אבל אין לי מושג איך להגדיר אותה בצורה נכונה.... בחרתי קאונטר סטרייק, הגדרתי לו איפה נמצא הקובץ על ההארד דיסק, וכל מה שצריך אבל הוא לא מוצא תוצאות בכלל!! בטוח עשיתי משהו לא נכון.... מבקש את עזרתכם הדחופה, תודה רבה מראש ושנה טובה! ניר.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
בחדשות של האתר מופיע התוכנה שאמורה להוריד את הטמפ של המחשב בזמן מאמץ נמוך של המחשב מזכיר קצת את העקרון של מחשבים ניידים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, משהו פה ניסה את זה? אני הולך להתקין את זה עכשיו ולבדוק שיפורים מי שרוצה אינפורמציה נוספת שיבקש, אני יבדוק לו בכיף. יניב
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-