עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AZANKOT,

איך אני הופך קבצים שהיו פעם קיבצי איזו שוב?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by alice in chains,

חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה לפתוח קבצי מטלב כמו m files או קבצי fig במחשב עם מטלב שבו לא נוצר הקובץ. כאשר אני מנסה לפתוח, נפתחת אפשרות של "open with", ונראה שהקבצים לא מקושרים עם התוכנה. זכור לי שכשאני מייצר קובץ m file שהוא פונקציה למשל, אז הקובץ נראה עם לוגו כזה שיש עליו fx. במידה וזה קובץ fig אז זה נראה כמו דף לבן עם לוגו קטן של התוכנה בצד. ופה זה לא מופיע (כפי שרואים בתמונה שצירפתי). המטלב הינו מטלב בגרסת 2013. אשמח לעזרה בנושא

• 28 תגובות
    • 9.2k צפיות
  5. Started by ShayGTi,

אם אפשר קצת הסברים על הפורמט הזה והאם הוא מסוגל לנגן מוזיקה בסראונד?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by spinchicken,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by ^alon^,

מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון

8. Started by wooper,

שלום למה בקבצי mkv נחתך לי התרגום פשוט לא רואים אותו זה קורה לי בbsplayer רק אם אני עושה load subtitle אז אין חיתוך של הכתוביות בקבצי avi אני מגדיר את שם הסרט והתרגום בשם זהה ואין את הבעיה הזו

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by FeedMe,

יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by MATTAN,

איך יוצרים קובץ mp3 בתוכנה ejay ,התוכנה יוצרת קבצים בפורמט mix ואני רוצה לשמוע את הקבצים שהכנתי בנגן שלי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by uzixsi,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by ILYA MOLO,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב מאז ומתמיד. קבצי הNFO לא נפתחים. כותב שלא יכול לפתוח ת'קובצ ויכול להיות שהוא מושחת או גירסה לא נכונה. כשאני משנה את הסיומת ל TXT אז הקובצ עובד מצויין. איך אני יכול לפתוח אותם בלי לשנות או אם יש תוכנה שתשנה את כל NFO ישר לTXT

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by tom1989,

היי יש לי בעיה, יש לי תכונה שאיתה אני יכול לקרוא קבצי PDF ולראות אותם- Adobo reader. הבעיה שלי היא שאני צריך תוכנה שאני יוכל לכתוב על קבצי PDF, למזג קבצי PDF שונים כאלה ואחרים, בעצם לעשות את כול השינויים האפשרים בקבוץ PDF? מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by #ELad#,

שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. כתורת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by ep2,

איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה

20. Started by ben060,

איך פותחים אותם? האם יש דרך שיהיו כמו pdf? זה לא נוח להעביר עמוד אחד אחרי השני דרך התוכנה של הווינדווס אשמח לתוכנה יעילה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. האם יש אפשרות "לפתוח" את הקובץ ולחלק אותו למספר תמנות? (למשל אם יש בקבוץ 200 דפים, אפשר להפוך אותם ל200 תמונות של JPG?)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by viper_sb,

יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by rbeny10,

האם,ואם כן=איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 ? בעיקר לצורך הסתרה של פרטים בסרט.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by j,

שלום לכולם, הורדתי הופעה שהגיעה בתיקיה של VIDEO_TS ובפנים יש כבר את הקבצים של הIFO וBUP. אני רוצה לצרוב את זה ככה שאני אוכל לקרוא את זה בDVD הרגיל אבל גם כמובן שזה יישאר בדולבי דיגיטל [כרגע ניתן לראות רק במקטעים..] תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. שלום! אני משתמש בתוכנה Premier Pro של חברת Adobe. היום ניסיתי להכניס לTIMELINE שלי קובץ VOB והתוכנה לא אפשרה (לא מצאה HEADER)! האם יש עדכון שאמו רלפתור את הבעהי או שאין מה לעשות... אם אין מה לעשות יש אולי איזה שהיא תוכנה שממירה VOB לAVI או כל קובץ אחר בלי לאבד את האיכות וידאו/אודיו?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים