תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה לפתוח קבצי מטלב כמו m files או קבצי fig במחשב עם מטלב שבו לא נוצר הקובץ. כאשר אני מנסה לפתוח, נפתחת אפשרות של "open with", ונראה שהקבצים לא מקושרים עם התוכנה. זכור לי שכשאני מייצר קובץ m file שהוא פונקציה למשל, אז הקובץ נראה עם לוגו כזה שיש עליו fx. במידה וזה קובץ fig אז זה נראה כמו דף לבן עם לוגו קטן של התוכנה בצד. ופה זה לא מופיע (כפי שרואים בתמונה שצירפתי). המטלב הינו מטלב בגרסת 2013. אשמח לעזרה בנושא
-
- 28 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איך יוצרים קובץ mp3 בתוכנה ejay ,התוכנה יוצרת קבצים בפורמט mix ואני רוצה לשמוע את הקבצים שהכנתי בנגן שלי
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב מאז ומתמיד. קבצי הNFO לא נפתחים. כותב שלא יכול לפתוח ת'קובצ ויכול להיות שהוא מושחת או גירסה לא נכונה. כשאני משנה את הסיומת ל TXT אז הקובצ עובד מצויין. איך אני יכול לפתוח אותם בלי לשנות או אם יש תוכנה שתשנה את כל NFO ישר לTXT
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות "לפתוח" את הקובץ ולחלק אותו למספר תמנות? (למשל אם יש בקבוץ 200 דפים, אפשר להפוך אותם ל200 תמונות של JPG?)
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
האם,ואם כן=איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 ? בעיקר לצורך הסתרה של פרטים בסרט.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי הופעה שהגיעה בתיקיה של VIDEO_TS ובפנים יש כבר את הקבצים של הIFO וBUP. אני רוצה לצרוב את זה ככה שאני אוכל לקרוא את זה בDVD הרגיל אבל גם כמובן שזה יישאר בדולבי דיגיטל [כרגע ניתן לראות רק במקטעים..] תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בתוכנה Premier Pro של חברת Adobe. היום ניסיתי להכניס לTIMELINE שלי קובץ VOB והתוכנה לא אפשרה (לא מצאה HEADER)! האם יש עדכון שאמו רלפתור את הבעהי או שאין מה לעשות... אם אין מה לעשות יש אולי איזה שהיא תוכנה שממירה VOB לAVI או כל קובץ אחר בלי לאבד את האיכות וידאו/אודיו?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-