עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by IlanF,

אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. יש לי שתי סימולציות לעשות בפלאש ואני צריך עזרה ודי מהר צריך לסיים את הסימולציות עד יום רביעי בלילה המסנג'ר שלי הוא YB1212?HOTMAIL.CO.IL והאייס הוא 322716645 כל מי שמתעניין בפלאש זוהי עבודה מאתגרת יחסית אבל פשוטה ואני לא מצליח בבקשה עזרההה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by MarioPolo,

שלום רב! כשאני ממיר סרט קובץ ogm ל h264 avi , הסרט באיכות גבוהה אבל הקול לא תואם לסרט הכוונה שהוא ממהר. איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.

7. שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by redead,

GEFORCE 8800 GTS עד היום לא היה בעיה הוא היה מחובר בו זמנית למסך ולטלויזיה במצב של DUAL והייתי רואה דברים שהייתי רוצה על הטלויזיה.. עכשיו פתאום בלי ששיניתי כלום , לא דרייבר , לא תוכנה חדשה יש לי הרבה מצבים שפתאום אני מאבד את התמונה על המסך של הטלויזיה ואני יכול להחזיר את זה רק אם אני עושה ריסט.. משהו מאוד מוזר ומעצבן שאין לי מושג איך לפתור..

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום חברים, אני מעריך שהנושא הזה עלה כאן לא מעט, אך בחיפוש שערכתי בפורום לא מצאתי תוצאות מועילות. אולי לא השתמשתי במילות המפתח הנכונות... העניין הוא כזה - אני מחפש תוכנה לשליפת וידאו מ - DVD, כזו שאוכל להגדיר בעזרתה במדוייק את החלק הרצוי (גם אם מדובר בחלק מתוך 'פרק'), וכך שהתוצאה שתתקבל תהיה חלקה לחלוטין, ללא העיוותים שמופיעים בשולי דמות בעת שהיא מבצעת תנועה מהירה (אפקט הזיג-זג). ניסיתי לעבוד עם DVDfabplatinum 5.0.9 (הגרסה החדשה ביותר). התוכנה הזו מאפשרת לי לחלץ רק פרקים שלמים. בנוסף, תוכנת עריכת הוידאו של חלונות (windows movie maker) לא זיהתה את הוידאו בקובץ שחולץ, גם לאחר ששיניתי את הפורמט של הקובץ מ- VOB ל-AVI או ל- MPEG (טוב, לא ממש שינית את הפורמט, רק את השם והסיומת.…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני משתמש בתוסף AIO SIDE-BAR ושם מוגדר שחלון ההרחבות יפתח בסרגל הצד ולא בחלון נוסף(עד כאן הכל טוב ויפה), כאשר אני מתקין תוסף חדש אז הSIDE BAR נשאר פתוח בעת איתחול הדפדפן וכאשר הוא עולה מחדש אז מופיע לי חלון נוסף של ההרחבות בנוסף לסרגל הצד. לפי מיטב זכרוני זה לא קרה בגרסאות הקודמת (סדרה 2).

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by no-one12,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר תוכנה לעיוות קול נשי לגברי וקול גברי לנשי? התוכנות שידועות לי משאירות צליל מתכתי שמסגיר את העיוות. מה שנחוץ הוא בעצם תכנה את התקן כלשהו שיעוות את הקול בלי שאפשר יהיה לגלות שהקול עוות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...כרגע יש לי את הקודאק של K ליט... ועם הגירסה של ה64 ביט..!! יש לי וינדווס 64 בית באנגלית.. אז ככה שאני רואה סרטי MKV במדיה פלייר הוא לא מצליח להציג אותו....אבל שאני רואה בMCE הוא מציג אותו.... יכול להיות שם אני יפתור את זה יפתר גם הבעיה של התרגום...כי עכשיו אני אואה את התרגום לסרטי AVI עם וסבאב... וסרטי MKV עם FFDSHOW....ואני רוצה לראות רק עם ובסאב... יש דרך לפתור את זה???

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. Started by Hadas89,

שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:

23. אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. הטמפ' ליד השעון כל פעם שפתחתי את אוורסט נעלם לי איך אני מחזיר אותם?מאד חשוב לי..תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.