תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המדיה פלייר ( 9) אני מקבל הודעת שגיאה שמצורפת למטה, ניסיתי לעדכן לגרסה 10 אבל עדיין הבעיה נמשכת life has come to a sudden end :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש בPLEX MEDIA CENTER/Server ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשם שם ספרייה של משחקים ? אני ישמח לעוד תוכנות יעילות לHTPC
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם זאת כאן. תעבירו לפורום המתאים אם זה לא נכון: יש לי מכונה וירטואלית ב-VirtualBox שמותקן בה Windows 98 SE, שיצרתי בשביל להפעיל משחקי Windows ישנים שלא עובדים כהלכה או כלל דרך Windows 7, וביניהם Final Doom, Blasturon ל-Windows 95 וכן The Adventures of Lomax. עכשיו בעת הפעלת אחד מהמשחקים הללו, כלל מערכת ההפעלה הוירטואלית מקרטעת, והמשחקים מקוטעים ומרגישים כאילו ה-FPS שלהם נמוך מאוד (כמה פריימים בודדים לשנייה). במערכת ההפעלה הוירטואלית מותקנים מנהל תצוגה גנרי וכן DirectX 8. כמו כן במכונה הוירטואלית עצמה מוקצה 256MB זיכרון בסיסי, 128MB זיכרון תצוגה וכן האצת חומרה הן לדו מימד והן לתלת מימד. מה הסיבה לאיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתפעל באופן אוטומאטי בחיבור כנון USB חיצוני. התוכנה אמורה להראות את תוכן הכונן באופן ויזואלי (סרטים, מוזיקה וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיאור התוכנה: Maxthon (לשעבר MyIE2) הוא דפדפן אינטרנט מבוסס IE שמציע גלישה באמצעות טאבים, מסנן תוכן ופירסומות קופצות מובנה, אפשרויות רבות נחמדות למדי והמון פלאגינים מעניינים וסקינים שניתנים להורדה. דף הבית: http://www.maxthon.com/en/index.htm הורדת גירסאת קומבו (כוללת סקינים ופלאגינים) :http://tinyurl.com/5nr7m הורדת גירסא סטנדרטית (ללא סקינים ופלאגינים) : http://fileforum.betanews.com/detail/1029407732/1 הורדת תרגום בעברית (יש לעשות Extract/לחלץ לתיקית השפה בתיקית ההתקנה של הדפדפן) : http://www.maxthon.com/files/languages/m2lang_hebrew.zip שינויים מאז הבטא האחרונה לפיינל החדש: v1.0.0250 + Support for WinXP SP2 Popup Control and ActiveX Control. + In-place too…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה כל מיני אתרי טריילרים,ובראשם GAMETRAILERS לא נותנים לי לראות סרטונים.בGAMETRAILERS מופיעה הודעת שגיאה שאומרת XML MALOFORMED,אתרים אחרים פשוט מראים ריבוע שחור במקום בו אמור להיות סרטון(לא רואים גם את החלק למטה עם PLAY וכו)התקנתי את הנגן פלאש כמה פעמים מחדש.ולא עזר,הבעיה תופסת הן באקספלורר והן בדפדפן של גוגל. למישהו יש מושג מה הבעיה או שיכול להציע כוונים לפתרון? בתומ"ר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, עובד על פרויקט עם תרשים גנט ב-MS PROJECT 2003, התרשים מופיע לי משמאל לימין, לא מוצא הגדרה לשינוי הכיוון, מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, העברתי את כל הקלסרים למחשב ועכשיו אני משתמש בתוכנת OneNote שמספקת את כל הצרכים. לאחרונה אני רואה שיש לי בעייה מציקה מאד, בכיתובים קופצים ומשהו פשוט לא מסתדר שם.. יצאי סרטון קצר, אשמח אם תראו https://www.facebook.com/video.php?v=10205559343528116&set=vb.1388284004&type=2&theater אשמח לפתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש הכולל מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מאחר ותוכנת PerfectDisk10 pro אינה מתאימה לחלונות 7 קיבלתי מהיצרנית שדרוג חינם לגרסת 11 מייד בהתחלת ההתקנה מתקבל החלון שלהלן: מאחר והאנגלית שלי די חלשה, הבנתי שברירת המחדל תחלץ את הקבצים שמתאימים לגרסת 32 ביט. ואילו משתמש 64 ביט חייבים לבחור מיקום אחר. החלון הבא נראה כך: אם אני לוחץ על לחצן CHANGE, אז ישנה אפשרות לשמור את הקבצים במקום אחר, אבל זה עדיין יהיו אותם קבצים שמתאימים ל-32 ביט בלית ברירה המשכתי בהתקנה עד לסיומה. כעת החשש שלי הוא שלמעשה התקנתי גרסת תוכנה של 32 ביט, על מערכת של 64 ביט מה עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-