תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איפה נמצא הקובץ של הפנקס כתובות בווינדווס (לא דרך ה-outlook, כי אני מגבה דרך מחשב של חבר) והאם ההודעות נמצאות גם כן בקבצים שניתן להעתיק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש בתוכנה GHOST 2003 שהיתה עובדת מצויין בעת כול תקלה ציק צק הייתי עושה שיחזור למערכת והכול היה חוזר לקדמותו... עד ש.... התחילו לצוץ כונני הרד דיסק בתקן SATA!! וברוב המחשבים עם הכוננים הללו (לא בכולם) לא עובדת הגירסה הנ"ל עכשיו מה זה אומר לא עובדת.... זה אומר שכאשר אני מנסה לגבות כונן הוא כמובן עושה ריסטרט למחשב ואז ניכנס למצב דוס ושם עושה העתקה לכונן... וכנ"ל לגבי שיחזור המערכת.. אבל בכונני SATA (שוב לא בכולם.. אולי זה תלוי גם בלוח אם למרות של ניראה לי כי בדקתי את זה עם כונן ATA ואז זה עבד) זה פשוט מגיע למסך הכחול של טעינה של התחלת פעולת הגואוסט ואז זה פשוט ניתקע וזהו... אין מה לעשות יותר!!! אוקי אז עברתי ל- GHOST 9 גירסה יותר מיתקדמת שאפילו עושה את הגיבו…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמסוגלת להעביר מקובץ PowerPoint לקובץ DVD ככה שאני יוכל לצפות במצגת דרך נגן DVD.קימת תוכנה כזאת? תודה מראש עריכה מצאתי תוכנה תודה אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לוחץ על "הוסף תגובה" וזה לא פותח לי שום חלון לתגובה זה עושה לי כאילו Page Up לא עובד לי לא בIE ולא בFF אני ממש לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאלה.. אז אם לא מצטער.. עריכה: אה.. ניראלי הבנתי מה הבעיה.. אם אני לא ברשימת חברים אז אני לא יכול לכתוב תגובה.. לפחות היו מראים איזה הודעה שזה ככה =S
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ושאר הדברים? מצידי אחת שעולה כסף, רק שתהיה טובה אני בעיקרון רוצה לשדר לחבר מה שאני רואה על המסך שלי האפלוד שלי זה 64KB ואין לי בעיות תעבורה כל שהן
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מכיר טוב את תוכנה השיתוף bitlord וממש נמאס לי מאימיול שזוחל הקבצים שירדו לי לא מוכנים להפתח עם הk-lite המוצלח ביותר ומשום מה דורשים נגן שנקרא: domplayer domplayer עולה כסף אבל במקום הם מציעים תוכנה דומה חינמית שאכן מצליחה להראות לי את הקבצים אבל אני לא אוהב אותה וממש לא רוצה אותה במחשב שלי איך אני יכול לראות סרטים שהגיעו מהbitlord עם ה k-lite.? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה זמן רב,עד לא מזמן היא הייתה מורידה לי בקצבים מאוד יפים קבצים פופולריים במיוחד במהירות של עד 500KB חזרתי השבוע לאחר חודש מתאילנד ופתאום היא מגיעה למקסימום 30 KB אני מוריד את אותם הקבצים ולא שיניתי את הגדרות הרשת שלי... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום למבינים מביניכם במדיה, למה 2 השורות האלה לא נתמכות אצלי? מותקן DX10 ודרייבר 9.12 של ATI עריכה: הבעיה נפתרה אחרי התקנת CATALYST 10 BETA ששוחרר היום, רק צריך לוודא שלא תישאר אף שארית מ- CATALYST 9.12. לפי ה- DXDIAG שניהם עדיין לא נתמכים, אבל בפועל הם כן.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-