עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הוא מחריכ אותך להתקין איזה מנוע פירסומות והוא רוצה גם serial או משהו מחפש ץוכנה עם אותו אפקט בלי כל הבלאגן

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  3. Started by 10GaZ,

אני מפעיל את Nero 7, ושם בוחר ביצירת וידאו DVD. הנרו פותח את תוכנת Nero Vision 4 (האשף שבעזרתו יוצרים וידאו DVD). אני בוחר סרט, בוחר באפשרות שהדיסק יהיה ללא תפריט, לאחר מכן צופה בתצוגה מקדימה של הסרט (ורואים את הסרט), ואז בשלב האחרון, לאחר שאני לוחץ Burn הוא טוען את הסרט ונותן הודעת שגיאה: Unable to prepare data from recording: Prepare session failed: Transcoding of videos failed את הודעת השגיאה הזאת הוא נותן בכל סרט שאני מנסה לצרוב, לא חשוב באיזה קידוד הוא. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by kobibo,

הורדתי סרט לילדים מדובב ופס בקול נשמע מאוד מאוד חלש (המוזיקה דווקא נשמעת טוב רק הדיבור) גם בנגן ה DVD וגם במחשב. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה יהיה ניתן להגביר רק את פס הקול.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by eladbu,

שמירת שירים בפורמט MP3 ב ITUNES הוספתי שירים כולל תמונות בפורמט MP3 ואני לפני סינכרון עם ה IPHONE הבנתי שאיטונס עושה דיקוד לפורמט שלה ACC או משהו כזה רציתי לדעת איך אני מסנכרן עם האיפון אבל משאיר את פורמט ה MP3 בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by huber,

שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. מערכת הפעלה ויסתא תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

יש לי כונן קשיח של 190 ג'יגה והוא מחולק כך. C: 15G D: 175G אני מעוניין להעביר כ-5 ג'יגה פנויים מD למחיצת C, בעזרת התוכנה הנ"ל, כיצד עושים זאת? (אם אפשר שלב אחר שלב)... עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by lordgod,

שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  12. אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. אני מעביר לפה (בצורה אנונימית) דיון לא-אישי שהיה לי לאחרונה במסרים פרטיים כדי להגביר את החשיפה ולקבל חוות דעה נוספות. ----- לפני מספר חודשים המלצת למישהו בפורום על http://www.synchpst.com/ או http://www.beinsync.com/ לצרכי סנכרון הואטלוק. אני נמצא בבעיה דומה כאשר אני רוצה לדאוג לסנכרן את המיילים שלי בין הנייח והנייד. עכשיו, אני מבין ש-BEINSYNC עושה את זה ואפילו בצורה מאוד יפה (לפי הסבר שלך שהיא מעדכנת רק שינויים בקובץ PST ולא את כולו). האם גם SYNCHPST עובד בצורה דומה? - מאחר ושתי התוכנות בתשלום, כש-BEINSYNC יקרה יותר, מאוד חשוב לי מי מהן עובדת בצורה הכי יעילה. מה שכן, אם אני מבין נכון, שתיהן זהות בכך שחייבים לסגור את התוכנה באחד המחשבים לפני שמסכרנים את המחשב השני, נכון? …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by oded6188,

כשאני מריץ סריקה על כל המחשב אז דבר ראשון שמופיע לי אלו שמות הקבצים האלה: kernel32.dll user32.dll shell32.dll notskrnl.exe hosts וליד כל אחד מהם מופיעה המילה change מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by oDot,

שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. אז התחלתי לערוך סרטון וידאו שצולם בפלאפון נוקיה 6288 ושמתי לזה אודיו וקצת טקסט פה ושם (לא השתמשתי בשום אפקט או מעבר) וכשאני בא לשמור (640X480) אז באה לי ההודעה המוכרת שהתוכנה לא יכולה לשמור "in the specified location", עכשיו, מה אני עושה? ניסיתי לשמור באיכות שונה - לא הלך, ניסיתי במקום אחר - לא הלך, העברתי את הקבצים שהשתמשתי בהם בעריכה + הקובץ MSWMM למחשב אחר שברשותי ומשם לשמור - לא הלך, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ואז לשמור - לא הלך, חיפשתי בגוגל מה יכולה להיות הבעיה - מצאתי מלא אנשים שמתלוננים על אותה בעיה ואומרים להם לבדוק שהקובץ לא גדול מ-4 GB ואם יש יותר מידי אפקטים (שלי אין בכלל) וכו' והסרטון שלי עומד בסטנדרטים, אני ממש רוצה כבר לשמור את הסרטון בתור סרטון כבר, מיש…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by nati87,

איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by 2learn,

אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by legocar,

הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  22. Started by Sp_RuS,

אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. יש לי הרבה הודעות בתוכנת האוטלוק אקספרס שלי - שאני רוצה לישמור את גוף ההודעה אבל בלי הצרופה עצמה = יחסוך לי הרבה מאוד מקום לא הצלחתי למצוא דרך לימחוק רק את הצרופה = מישהו יודע איך ? שמעתי שישנם תוכנות שעושות את זה בצורה מוצלחת... מחפש משהו אמין - מישהו מכיר? THX

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

------

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by oded6188,

יש לי בעיה והיא שאני יכול להתקין תוכנות רק בכונן C. אם אני רוצה להתקין תוכנה בכונן אחר (D למשל) ההתקנה תיכשל (תיתקע, תיסגר בפתאומיות וכו') התחלתי להסיר תוכנות כדי לראות מה הגורם לבעיה, וברגע שהסרתי את הנרו אז הכל הסתדר. חשוב לציין שהתופעה קיימת ב 2 מחשבים שונים שיש לי בבית ומותקנת עליהם נרו 8. מישהו יודע על איזשהי פונקציה בנרו שאני צריך לבטל?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.