עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 מערכת הפעלה WINXPPRO לוח אם של אסוס כאשר אני לוחץ התחל וכיבוי לא ניפתחת תיבת הכיבוי של המערכת הפעלה המחשב לא ניכבה ,אני נאלץ לכבות ידנית במארז.! האם מישהו ניתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by RONEN1N,

היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: ‏‏שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: ‏‏תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות את התוכנה הזאתי , למי שלא יודע וזה כנראה הרוב זאת תוכנה שמקציבים בה זמן לשימוש במחשב ואחרי הזמן המחשב מתאפס . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות אותה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by PT,

לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אני חולה וגם קצת משעמם לי (קצת חופש מהאימונים ) אז בא לכם שאני ישקיע במדריך ענק על כל הנושא של המרת סרטים ל DivX או VCD ? אני מאוד בקיע בנושא ואני יכול לכתוב מדריך של משהו כמו 10 עמודים.. מעוניינים ??? בעיקר לבעלי האתר ... אולי תשימו אותו במדריכים של האתר ??? מחכה לתשובה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש תוכנה בשביל להוריד את רמת הפינג ואז אני יוכל :AR15: יותר מהר

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. יש איזה תוכנה חוץ מאוורסט שתראה לי את הטמפ' במחשב בזמן אמת על השולחן עבודה? אם אפשר שתיהיה לי ממש דבוקה לשולחן עבודה בלי צורך כול הזמן להפעיל אותה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. בוקר (?) טוב! במחשב שלי יש XFX GeForce 6500 על PCI-e והוא מחובר ב-DVI למסך. שמתי לב שהדרייברים של כרטיס המסך ישנים לאללה (2005) אז הורדתי את המעודכנים מהאתר של nVidia והתקנתי - אחרי ההתקנה, הכל עובד טוב מלבד העניין הקטן של התצוגה - אחרי מסך ה-loading של חלונות (XP) המסך נכנס למצב "Power saving". יענו - אין לו ריינג' יותר. הפתרון היחידי שמצאתי בינתיים היה לעלות את חלונות במצב בטוח ולעשות Roll Back, או פשוט להעלות את חלונות ב-last good configuration. מטריף לי את השכל, העניין הזה. מראש, אני עובד ב-60Hz ולא יותר... אין לי מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לגרום לדרייברים החדשים לעבוד כמו שצריך. אשמח לכל עזרה. כבר הייתם תותחים בעבר אז חזרתי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.

10. האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בקיצור חיפשתי תוכנות להורדה והורדתי משו קיצר זה נכנס לי לסרגל הזה שנפתח כל פעם שלוחצים לחיצה ימנית על לינק שאפשר לשמור איתו הנה תראו מה זה מה שנוסף לי לשם זה מה שעשיתי מסביבו מלבן.. בקיצור איך אני מעיף את זה?? אל תשאלו אותי למה אבל זה ממש מפריע לי.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. קפץ לי החלון הזה מהאנטי-ווירוס. מה זה אומר? http://img44.exs.cx/img44/465/5724.jpg

13. שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. אתמול הדיסק הפסיק לפתע לפעול, כאשר מתקבלת הודעה שיש צורך לפרמט אותו. העליתי את הבעיה בפורום אמצעי אחסון, אך לצערי לא מצאתי פתרון לתקלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433472.new;topicseen בלית ברירה מצאתי בדביק את התוכנה המומלצת TESTDISK, בכדי לנסות לתקן את הבעיה, או לפחות לחלץ מהדיסק את המידע החשוב. אבל אז באחד השלבים, קיבלתי את החלון הבא, שממנו אין לי מושג איך להמשיך: אני לא יודע איזה סוג PARTITION יש בדיסק התקול, ולכן אינני יודע באיזה אופציה עליי לבחור. אקבל בברכה כל עזרה בנושא, ואם לדעתכם יש תוכנה יותר טובה מ-TESKDISK, שגם יותר פשוטה לשימוש- אשמח לשמוע תודה רבה

• 19 תגובות
    • 7.2k צפיות
  14. אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (טעיתי בפורום=/ זה היה אמור להיות בבווינדוס)

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Terminator,

יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by maCr0T,

יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dids22,

כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by denzel12,

שלום אנשים, קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאלתי. בכל מקרה, האם ידוע לכם מדוע כשאני רואה קטע וידאו ב- streaming דרך האינטרנט איני שומע קול. יש לציין שאין בעייה עם הרמקולים או עם הכרטיס קול. אודה לתשובתכם.

23. איך עושים זאת ? , עקב החלפת ווינדוס לXP תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by dbx22,

אני מחפש תוכנה ליצירת מצגת SLIDESHOW שיהיה אפשרי להכניס בה את התמונות הרצויות בליווי מוזיקה שאני בוחר ולשמור את הקובץ בפורמט AVI או MPEG כדי שיהיה אפשרי אחרכך לצרוב ולצפות בדיוידי. מחכה לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.