תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת וקיבלתי הודעה DynaZip unzip error כיצד מתקנים את זה? תודה, צחי
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התוכנה מאד טובה ואני מאד אוהב להשתמש בה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר התקנת חלובות xp רציתי למשוך דואר מגימייל לאאוטלוק אבל מופיעה לי השגיעה הבאה An unknown error has occurred. Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800C0133 אודה למי שיכול לעזור בפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שיש הרבה תוכנות לשליטה מרחוק, אבל אני מבקש את עזרתכם באחת מהירה וטובה וגם שתוכל להזרים גם וידיאו באיכות גבוה כשאני על אותה רשת ביתית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה אפילו זאת הגירסא: RootkitRevealer v1.71 עוד לא התקנתי אותה, וכשאני לוחץ על הסמל זה אומר שזה הפסיק לפעול וזה שואל אם לסגור או האם לשלוח דוח.. איך אני מפעיל את זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מייבוא מתוכנה מסויימת לאקסל תוכן שאני צריך לעבוד עליו . משום מה בצורה רנדומלית עמודת התאריך ומיובאת בכמה פורמטים שחלקם תאריך אמיתי וחלקם מוגדרים כטקסט חלקם בפורמט אמריקאי וחלק אירופאי ( ראו למטה וקובץ מצורף ) . אני לא מצליח להביא את אקסל לזהות את כול התאריכים כתאריכים ( ע"י ניקוי פורמטים והעברה לפורמט תאריך) כדי שאוכל להפעיל את הנוסחאות והמקרואים שלי . איך אפשר לבצע נכון את ההמרה כדי שאוכל להפעיל את המקרואים ? ב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבל הוא רק מזהה כניסה של חומרה מבלי לאפשר לי לעבוד איתה. אני צריך דרייבר או מה? אם כן- אנא קשרו אותי לאתר הרלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בתוכנה יש אפשרות לעשות גיבוי של System state שאלתי: מה זה בדיוק? ומה ההבדל בין זה לבין שחזור המערכת של windows xp home edition אשמח אם תפנו אותי למשמח שמפרט את ההבדלים (ניסיתי לחפש ולא מצאתי ??? ???) תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח חדר איך אני עושה את זה????? ועם אני רוצה שמישהו יוריד ממני דברים איך הוא עושה את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
היי.. מישהו בבקשהה יכול להביא לי את הפלאג (PLUG-IN) שהוא השתמש בו כאן: וזאת המקורית: http://i34.tinypic.com/xc3m6g.jpg הוא הפך לציור כזה... את הדמות... אשמח מאוד לקבל את הפלאג הזה תודהה ענקית מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי איך אני יכול להעתיק בדיוק מה שכתוב באינטרנט למסמך word ? ניסיתי להעתיק בהדבקה מיוחדת אבל האנגלית עוברת לצד ימין במקום להשאר בצד שמאל
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי Vista Home basic באנגלית אני מחובר דרך הפידגין גם לאייסיקיו וגם למסנגר כשאני מקבל הודעה עם הרבה סמיילים מחשבון מסנגר אז הפידגין קורסת מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי מהמחשב את אופייס XP על מנת להתקין את 2007 ועכשיו המחשב מודיע שיש לי חוסר בקובץ מסויים. הקובץ הבעייתי מצורף כאן בתמונה: http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3236&sdi=bropracla http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3235&sdi=bropracla מקווה שמישהו/י יעזור לי כי אני אבוד :'( :'( :'( בתודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי טמפרטורות . (הא speed fan) אני פשוט הייתי חייב לבדוק טמפ' עם התוכנה ,הדיסק הקשיח שלי גם מאד חם. יש תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה. לא מזמן התוכנה(גרסה10.03) עשתה בעיות אז הורדתי אותה והתקנתי מחדש. ומאז אני לא מצליח להדפיס מסמכים בתוכנה(הכוונה היא לשלוח נגיד מסמך של וורד דרך הפקס) לא משנה באיזה דרך(print או attachment) - הוא מראה כאילו הוא מדפיס (ע"י dialog box) אבל שום דבר לא מופיע בתוכנה. ניסיתי כל מה שכתוב באתר של symantec אבל לא עזר(מחקתי TEMP, מחקתי והתקנתי מחדש, שמתי את הקובץ ההוא ב system32' וכו) גם כשאני מדפיס עמוד ניסיון הוא אומר שההדפסה נכשלה. אני על סף יאוש אנא עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-