עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. אני רוצה לקחת קטעים ולתזמן אותם על פס קול. שהיה בה את כל האפשרויות של Movie makes של שחור לבן, slow mo , וכו' שיהיה אפשרות FREEZE אפשרות להכניס כל מיני אפקטים בפנים דברים מגניבים.... מה הכי טוב ? תוכנות של Adobe ? איזה ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by Nurit2005,

אני צרכה עזרה אני מייצרת אלבום תמונות פעיל בפלאש ונתקעתי בבעיה אני לא מצליחה לגרום שברגע שילחצו על הכפתור של התמונה הבא הוא יעבור לSECNE הבא משהו יודע איך עושים את זה ואם אפשר גם השמח לקבל עזרה איזה פקודות לכתוב ב- ACTION זה חשוב מאוד

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. מחפש תוכנה להקליט באיכות טובה משחקים בזמן משחק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by r0075,

רציתי לעדכן את הגירסה של ה Directx אצלי במחשב מהגירסה 8.1 ל-9.0 ובמהלך התקנת הקבצים ההתקנה נעצרת והוא רושם שצריך שיהיה לזה חתימת לוגו של מיקרוסופט ואז הוא סוגר את ההתקנה ואי-אפשר להתקין שום גירסא- מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by אוריפ,

שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Gil80,

היי. עד לא מזמן תמיד השתמשתי בתוכנה הזו בלי בעיות. פתאום אני לא מצליח להוריד בעזרתה שום דבר. בדקתי וירוסים וכל דבר אפשרי שיכול לדפוק את המערכת. בדקתי שהיא מאושרת בפיירוול של ווינדוס. מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. http://www.wavelit.com/?ch=Wildlife&sh=africam מקבל הודעה להוריד PLUGIN מנסה להוריד ומקבל הודעה UNKNOWN PLUGIN אגב האתר המצ"ב הינו מדהים זאת מצלמת ווידאו המראה את פעילות בעלי חיים סביב מקווה המים אתמול ראיתי אריות את הווידאו אני מצליח לראות ב INTERNET EXPLORER תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?

11. Started by mistaarvim,

עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי בעיה לאחרונה אני עובד עם ויסטה HOME EDITION ומשום מה כשאני מנסה להוריד קבצים דרך האקספלורר הוא מקפיץ לי הודעה שהגדרות אבטחה שלי לא מאפשרות לי לעשות את זה איך אפשר לפתור את זה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'

15. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by tomer_et,

אני משתמש ב- נורטון ANTISPAM ודיי מרוצה באופן כללי - אבל יש לי שאלה: האם יש דרך או תוכנה שבעזרתה ניתן למחוק את הדואר זבל כבר על השרת - מבלי שהוא ירד למחשב? ועוד משהו - כשנורטון מוצא וירוס בדואר הוא מקפיץ הודעה - ואומר שהוא מחק אותו. רציתי לשאול אם יש דרך לבטל את ההודעה הזאת - פשוט שימחק וישתוק...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. רוצה להעביר מפיירפוקס לאקפלורר ... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Lirans,

היי נתקלתי בכיווצים שונים ושמתי לב שיש פעמים בהם גודל הקובץ המכווץ תופס כחצי מגודל הקבצים שבתוכו ואפילו פחות. וישנם כיווצים בהם גודל הקובץ המכווץ כמעט ולא קטן לעומת הקבצים שבתוכו. לכן רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לכיווץ. ניסיתי תוכנות שונות ומצאתי שwinrar היא היעילה ביותר. האם אפשר לשנות משהו בשיטת הכיווץ של התוכנה במטרה לגרום לכיווץ להיות יעיל יותר? (חוץ מאפשרות הכיווץ הבסיסית של בחירת fast, normal, best וכאלה). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?

22. Started by Kodi,

משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by ep2,

שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.