עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Genisher,

אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by b-m-w,

מישהו יכול לביא לי 3d studio max הגירסה הכי חדשה מלאה או דמו מה שיש :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by NerVo,

עברתי על הרבה תוכנות לדיסטורשיין לגיטרה, מה שמצוזר זה שבכל התוכנות כשאני מנגן על הגיטרה הצליל בא באיחור, שיחקתי עם ההגדרות היה שיפור אבל לא יצא שבו זמנית שאני מנגן גם התוכנה מוציא קול, רק באיחור. במה יכולה להיות הבעיה ? יש לי מחשב מאוד חזק הייתי אומר. במה זה יכול להתבטות ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אממ אני משתמש בקספרסקי... ואחרי בדיקת ווירוסים האחרונה הופיעו שני הקבצים הבאים אד טופל באופן ידני והשני טופל ע"י התוכנה.. ועכשיו הם מסרבים להיעלם.. בתודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. היי יש לי גירסא של 4 דיסקים (sims 2) ואני מבין שאי אפשר להשתמש ב דימון טולס כי זה לא דיסק אחד זה 4 (לפחות אני לא הצלחתי) ואני לא רוצה לצרוב עכשיו 4 דיסקים כי יש לי צורב חדשדנדש dvd אז איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. העלאה לLEECHER מסויים, אפשרי??

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שלום לכולם. כשאני לוחץ על START זה לא פותח את האפשרות הזאת שאפשר לעשות כיבוי,ריסט וכ'...(אחרי 5 דקות בערך זה לפעמים נזכר) יש לו WINDOWS XP PROFESIONEL(אם זה עוזר) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by Oranili,

יש לי בעיה מוזרה בFIREFOX אני לוחץ עליו פעמיים והוא נפתח רק אחרי 14 שניות זהלא קרה לי אףפעם פתאום זה קרה לי... ניסיתי להסיר להתקין למחוק תPROFILE מDOUCMENTS לא עזר כלום! מה עושים? ניסיתי גם להפעיל במצב בטוח.... גם זה לא עזר תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by אוריפ,

שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום בזמן הגלישה לכל מיני אתרים מגיע לי ההודעה הבאה מה עושים איתה? (ההרחבה זמינה כמו שראיתי במתקדם)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by zini1,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.

16. זה פילטר שמעתיק את הסרט אחד לאחד... :s05: ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. אני משתמש ב Nero Express 8 , ובוויסטה 64 אולטימייט , אני צרוב במהירות 16 , אבל בפועל הוא צורב במהירות משתנה בין 11 ל12.5. לעומת זאת , שהיה לי וויסטה 32 , הנרו היה משתמש בRAM שבמחשב (משהו כמו 70% שימוש בRAM על ידי כל המערכת) וככה היה צורב במהירות גבוהה. עכשיו הוא בקושי משתמש בRAM והתוצאה היא מהירות נמוכה של צריבה... מה אפשר לעשות ? המפרט בצד אגב. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by xgamer,

שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by orenc17,

לפני שהתקנתי את ה WMP10 היה אפשר לקרוא את המילים של השירים על חלק גדול של הנגן עכשיו כשהתקנתי את WMP 10 צריך להסתפק בחלק התחתון וזה מעצבן לאללה יש איזה פלאג אין או משהו שיחזיר את המצב לקדומותו כמו ב WMP 9 תודה עבר יום ואין תגובה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by danielbarki,

לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by snirh2,

התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by lumi,

ברשותי מספר מערכי שיעור שהורדתי באימיול, הבעיה שאין לי מושג איל להפעיל אותם. חיפשתי בגוגל ומצאתי שם תוכנה בשם vcx30 אבל לא נראה לי שהיא קשורה. תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים