עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yafit224,

אני צריכה להעתיק טבלה ואקסל לוורד. בהעתק-הדבק הטבלה יוצאת קצת מעוותת... זכור לי במעורפל שישנה דרך להמיר טבלת אקסל לוורד. מי יכול לעזור לי כאן?? בבקשה :

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by avimw,

בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by LIOR42,

התחלתי להתקין אנטי ווירוס (נורטון 2008) ובאמצע נכבה לי המחשב ואחרי זה שרציתי להתקין שוב הוא לא מתקין :s05:

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by sceptic,

קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ועשיתי את הסריקה דרך Spybot עוד לפני שחיברתי את האינטרנט ומצאתי את זה קישור לתמונה יכול להיות שזה סתם נכון ? וגם אם אני אמחק אותו לא יקרה כלום ? http://img160.imageshack.us/img160/1640/22bc5.jpg

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

היה לי שלושה ימים בערך שהאנטי וירוס (קספרסקי)שלי לא עבד אבל סידרתי אתזה. הבעיה שהאנטי וירוס מצא לי איזה 10 וירוסים (טרויין) והוא מוחק אותם אבל הם כל הזמן חוזרים. יש לי בעיה בFF שאני די בטוח שהיא קשורה לוירוס: הרבה אתרים לא נפתחים כמו HWZONE GOOGLE.... אבל חלק כן. באקספלורר אין את הבעיה הזאת. מחקתי את הFF והתקנתי מחדש ועכשיו איך שאני מפעיל אותו הוא קורס. בIE כל איזה דקה קופץ לי חלון כזה(לא פרסומת) שרושם שיכל להיות שהנתונים שאני נמצא בהם עכשיו יעברו לצ שלישי והוא מציעה לי איזה תוכנה אנטיספיי, אף פעם לא קפץ לי מודעה כזאת.(זה קורה סתם בוואלה גוגל...) מה לעשות? עשיתי סריקה בSELF MODE זה לא עזר מה אני יכל לעשות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by nadav_83,

התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by cooper,

מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר

14. Started by arche,

שלום לכולם יש נייד ASUS M5 עם בעייה מוזרה מעוד עם שינוי שפה של אנגלי\עברית. כאשר אני רושם ב WORD או ב-notepad אין בעיה לשנות בין עברית לאנגלית או ההפך דרך alt+shift . אבל כאשר אני רוצה לרשום משהו ב-IE בעברית או באנגלית אני לא יכול לשנות דרך alt+shift את השפה.אני לוחץ ALT+SHIFT וזה לא משתנה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. :s05:

15. חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by emailaya,

שוחררה גירסה 2.4.2 של תוכנת הדואר החינמית: emailaya זו גירסת ביניים לקראת שינוי מאסיבי של בסיס התוכנה מתוך מטרה לעשות אותה מהירה וגמישה הרבה יותר ממה שהיא היום בינתיים אתם מוזמנים לנסות ולהנות מהגירסה הנוכחית שינויים מגירסה קודמת: הוספת כתובת למענה לכל חשבון קיבוץ כל קידומות המענה לקבוצה אחת בתצורת תגובה[4]: נושא לאפשר/לנטרל את אפשרות הרסס קידוד ידני של תוכן מכתב שינויי עיצוב למסך שליחת מכתב אפשרות למיון עולה/יורד לפי תאריך לכותרות רסס תיקוני באגים לינק לגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il לינק לגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע רעיונות לפיתוח התוכנה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!

18. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  19. יש לי בעיה כבר הרבה זמן. כל פעם שאני רואה סרט באתרים כמו YOUTUBE לדוגמה אני לא יכול ליראות על מסך גדול כי התמונה ניתקעת אבל הקול ממשיך, מתי שאני מקטין למסך קטן זה מסתדר. עד עכשיו היה לי מחשב ישן בן 8 שנים בערך אז חשבתי שהבעיה במחשב ולא התיחסתי יותר מידי אבל אתמול קניתי מחשב חדש וגם עכשיו יש את אותה בעיה. ממה זה יכול להיות?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by tomer92,

שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by RayZ,

כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by BloodFist,

שלום לכם הורדתי fire fox אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה! חוץ מבעיה אחת שאני פותח איזה שהוא אתר לא משנה איזה אז בדפדפן כל החלק מתחת לשורת הכתובת עולה ויורד למטה ולמעלה וזה רוטט כזה ומפריע מאוד בעין! מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון לזה? תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים