תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקאפי 2006 וזה עושה לפעמים הורדה של עידכונים למקאפי היום זה הוריד לי משהו ואחרי זה גיליתי שבכונן c ששם נמצא הווינדוס והפוגרם פיילס תיקיה חדשה בשם פוגרם פיילס אבל עם שגיאת כתיב ובתוכה כל מני תיקיות עם מוצרים של וינדוס כמו תיקיה של מדיה פלייר וכדומה והתיקיה ריקה בעצם.... העם המקפאי יצר אותה בישביל הטייה לוירוסים שיכנסו לשם או משהו?........
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא עידכון ל-Video BIOS שלי? יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 5500 FX. חיפשתי מלא ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להוריד חומר מהרשת [סרטים, משחקים, תוכנות] - שיתוף בתוכנות כמו kazza או על ידי torrents? ומה לדעתכם תוכנת השיתוף\torrents הטובה ביותר? [דרך אגב - עשיתי חיפוש מכיוון שהנחתי שזה נושא חם, השקעתי בכך לא מעט זמן ולא מצאתי משהו עדכני - אולי זה בגלל שאני חלש בחיפושים - במקרה וטעיתי אז סליחה, ואשמח להפניה לתרד בנדון]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פתחתי את האלכוהול 120% ב-main על מה אני צריך ללחוץ בשביל לצרוב משחק image making wizard image burning wizard copy wizard image finder cd/dvd manager erase wizard
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי חברה! מה שלומכם? תקשיבו רגע יש לי בעיה מעצבנת אני לא מצליח להפעיל חלק מהאתרים בעברית לאחרונה. אתרים כמו רוטר וכל מיני... סגרתי את האנטי-וירוס (קספרסקי) ואת הפיירוול (זון אלארם פרו), ובכל זאת זה לא עוזר. אני משתמש באקספלורר 6. תעלו רעיונות ואני אבדוק אותם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם Windows XP Professional x86 SP2. אני אוהב ב-Alcohol 120% את התכונה שאפשר ללחוץ עם לחצן ימני על קובץ ISO, לבחור Mount Image וזה ישר עושה Mount לקובץ Image. התקנתי Alcohol 120% גירסה 1.9.5.2802. הגירסה הזאת מותקנת אצלי בדסקטופ (אותה מערכת הפעלה), ועובדת מצויין. במחשב הנייד, יש את התפריט של Mount Image ב-Shell Extension, אבל הכונן הוירטואלי לא מופיע במחשב שלי. כדי שהכונן הוירטואלי יופיע במחשב שלי, אני צריך להפעיל את Alcohol 120%. אותו הדבר גם אחרי איתחול. הסרתי את התוכנה, והתקנתי את הגירסאות 1.9.6.5429 ואת 1.9.7.6022. בשתי הגירסאות האלה הכונן הוירטואלי מופיע במחשב שלי, אבל Mount Image לא מופיע בתפריט של Right-Click על קובץ ISO. התפריט של Mount Image מאוד נ…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך עזרה לגבי ההגדרות שיעזרו לי לעצב את הפיירפורס שיציג את דפי האינטרנט כמו באקספלורר 7 . כרגע אני רואה את הטקסט בגוף כתבה בYNET לדוגמא, כדק,קטן יותר,ובהיר מדי,אני פשוט לא מוצא את ההגדרות המתאימות או הגופן המתאים כדי לכוון אותו שייראה כמו באקספלורר,ובטח שזה גם פוגע לי בראייה..... תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ערב טוב לכלום יש לי בעיה עם המדיה סנטר בכול פעם שאני נכנס למדיה סנטר אחרי כמה שניות הוא קורס לי וכותב לי הודעת שגיאה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? יש לי וינדוס VISTA ULTIMATE 32BIT מקורי ועשיתי את כול העידכונים האחרונים לוינדוס ומאז זה התחיל לעשות לי את הבעיה הזו
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות, בד"כ כשאני מפעיל כמה חלונות אקספלורר, פשוט מופיע לי החלון הזה וסוגר לי את האקספלורר. למישהו יש פתרון לדבר הנוראי הזה? בכלל, יש לי אקקספלורר 7 והוא נורא איטי. ביחס למחשבים אחרים שבדקתי, אצלי לוקח לו המון זמן לעלות. אפשר אולי לבדוק משהו בקשר לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איך אני עושה שבמדייה פלייר 11 שאני ממזער אותו יהיה בצד של המחשב את הנגן יענו שורה כזאתי קטנה של המדיה פלייר.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי את התוכנה FOLDER LOCK על המחשב, כדי לשמור מספר מסמכים חשובים מאוד (ביניהם קובץ עם הסיסמאות שלי). מההתקנה לעולם לא נתקלתי בבעיה בפתיחת הקבצים בעזרת התוכנה - אולם היום, מסיבה שאינה ברורה לי, לא הצלחתי להיכנס לאף קובץ ששמור בתיקייה הנעולה. הבעיה היא שכל הקבצים מופיעים, כשהשם שלהם מתהפך ואליו מתווספת המחרוזת הבאה "s~#vlf.". בנוסף לכך, לא ניתן לפתוח את הקבצים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת הורים טובה . אני בעיקר מחפש אופציה שיהיה אפשר לכבות את המחשב ע"פ שעה שאני אבחר או משהו כזה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
לאחרונה אני מקבל את השגיאה (בתמונה) וזה קורה רק פה באתר HWZONE, מה זה ואיך פותרים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-