תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני עובד עם Hiren's BootCD קרה דבר מוזר, לאחר שהתקנתי לוח אם של אסוס P5Q PRO ה Hiren's BootCD לא מבצע איתחול. בדקתי בביוס את סדר האיתחול והכל תקין. שאני מנסה לאתחל עם ה Hiren's BootCD במחשב אחר זה עובד ! האם יש בעיה מסויימת או צריך לשנות הגדרות מסויימות בביוס של האסוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את המשחק האלף לייף 1 (כן אני יודע שזה ישן אבל אני רוצה... :-[) בכל אופן הwindows xp pro אומר לי הודעה מעצבנת כשאני מנסה להתקין את המשחק "please go to the control panel to install and configure system componenst" התקנתי גם את service pack 2 וזה לא עזר....... ניסיתי להגיד להתקנה לרוץ כחלונות 98 גם לא עזר ואני מתחיל להתייאש אז תעזרו בבקשה!!!! ;) ;) :xyxthumbs:xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה
-
לילה טוב לכולם!! אני צריך תוכנה לכרטיס טלוויזיה שלי מעודכנת ביותר הכרטיס מסוג flyvideo 98 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך תוכנה להורדות ישירות תוכנה שאם נגיד אני באמצע הורדה ומתכבה לי המחשב אז היא שומרת עד איפה שהורדתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעייה שיש לי בסביבות ה 70 מעודפים ולפעמים שאני מחפש איזה אתר לוקח לי משהו כמו חצי דקה ויותר ואי אפשר למצוא אתר לפי סדר האותיות כי לפעמים המילה הראשונה במעודפים היא לא שם האתר אז אני מחפש תוכנה שאני ילחץ על מעודפים היא תציג לי שורה כזו (בסגנון של החיפוש כאן באתר) למלות חלק מהמילה של המעודף והיא תמצע לי אותו.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. התקנתי מזמן תוכנה שהופכת ווינדוס לחוקי ככה שהטענות של ווינדוס לא חוקי נדחות על הסף.... ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב! יש בעיה בדמון טולס.. זה מתקין חלק 1 וירטואלי ובהתקנה של החלק השני זה כותב UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES. מה לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-