עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by IDAN_L,

היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  5. שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by desert,

כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Fertilizer,

יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by benor,

אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by club_501,

1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tavor21,

יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. אני יודע שהנושא נטחן אבל לא הגעתי לתשובה מה הכי מומלץ כרגע אני משתמש באנטיוירוס NOD32 ופירוואל של ZA (גירסאות אחרונות) עם SP2 אמרו ש ZA לא עובד טוב עם האימיול ועם SP2 זה נכון? כי אני עובד עם אימיול ויש לי בעיות של LOST CONNECTION ואני לא יכול להתחבר לסרברים שהתקנתי פירוואל של OUTPUT אז הסקיורטי סנטר של ה SP2 לא זיהה את הפירוואל, כנ"ל גם שהתקנתי את הפירוואל של SYGATE רק את הנורטון הוא זיהה.. מה הבעיה? ותנו המלצות, תודה!

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  16. ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו …

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אני מחפס אתרים טובים עם טיפים לעבודה בתוכנה הזאת. כרגע אני משתמש בגירסת הטרייל של 400 דקות עבודה, על שתי מחשבים שונים(שיהיה לי 800 שעות). ואני צריך כמה שיותר אתרים ומדריכים (ואפילו אולי ספר טוב שאפשר לרכוש, אפשר גם באנגלית), שיכולו להדריך אותי להתחיל לעבוד עם התוכנה המופלאה הזאת. תודה.

20. הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. יש לי מספר יפה של דיסקים עם MP3 אני מחפש תוכנה שפשוט תוכל לנהל אותם מבחינת רשומות ניסיתי את CD BANK CATLOGER אבל היא עושה לי בעיות. אם למישהו יש המלצה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by club_501,

למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by asilic,

היי יש לי בעיה במירק אני לא מצליח לקבל אף קובץ... אני תמיד מקבל הודעת UNABLE TO CONNECT ניסיתי לשנות את ההגדרות לא עזר... מחכה לתשובה..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים