תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איזה מקודדים יותר טובים Cole2k Media או K-Lite Codec Pack ? זה מה שמכיל Cole2k Media בגירסה הכי חדשה ● DivX 6.8 Pro Video Codec. ● DivX Web Player 1.3 browser plugin. ● XviD 1.1.3 Video (Encoder) Codec - Koepi's 28/06/07 Build ● ffdshow Video Codec 20080215 Revision 1860 by xxl. ● CoreAVC 0.0.0.4 ● x264 h.264/AVC CLI (Encoder) Codec Revision 736. ● Microsoft - Windows Media 9 Video Codec 9.0.1.369. ● On2 Technologies VP7 Video (Decoder) Codec 7.0.8. ● On2 Technologies VP6 Video Codec 6.4.2. ● Flash Video Splitter 1.0.0.1. ● Huffyuv Lossless Video Codec 2.2.0.1. ● Ligos Indeo XP Video Codec 5.2820.15.58. ● Intel Indeo Video Codec 4.51.16.2. ● Intel Indeo Video Codec 3.24.1…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בשלב שבו מופיעה המילה Conratulations אם אני בוחר את האפשרות download the new project now אכן מתחילה ההורדה אבל אם אני בוחר באופציה setup advanced settings אני נכנס לדף שבו אני בוחר את הפילטרים וכו'.לאחר שאני לוחץ בדף זה על ok לא מתחילה ההורדה ואני למעשה נשאר תקוע עם התוכנה בלי שום אפשרות להתחיל בהורדה של הפרוייקט.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את חלונות. את רוב התוכנות שאני משתמש בהן אין לי בעיה להתקין מחדש. אבל יש תוכנה חינמית שאני תלוי בה שלא מופצת יותר על ידי החברה, היא חינמית רק למי שכבר הוריד מהם אותה בעבר. האם יש דרך לשמור את התוכנה על כונן חיצוני ולשחזר אותה אחרי הפירמוט? האם יש תוכנה כלשהי שעושה את השיחזור הזה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משתגע, כבר 3 דיסקים הלכו לי, ניסיתי גם בנרו 6 וגם בנרו 7. השגיאה אומרת NERO COULD NOT COMPLETE DISC AT ONCE, צירפתי גם תמונה. אני מבקש את עזרתכם, היה לי נרו 6 הכל עבד מצויין, שידרגתי לנרו 8, חזרתי ל6 והתחילה הבעיה הזאת, הסרתי את 6 והתקנתי את 7 והבעיה לא נפתרת. השגיאה:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
cheers! בזמן האחרון אני חותך שירים בmovie maker, ובחלק מהשירים הוא רושם לי: "could not be imported. The selected file is not valid or is corrupted" ולחלק מהשירים הוא לא רושם בכלל. כל הקבצים שאני מנסה להלעלות לmovie make הם MP3.... בחלק הוא רושם לי את הבעיה ובחלק לא. הצעתכם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרת אני יכל להשאיר רק את השירה מהשיר? (כלמור שלא יהיה מנגינה)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? (על מה שיש לי כבר בחתימה) יש משהו שכדאי לשנות או לשפר ? ועשיתי אותו דבר עם מסגרת עבה יותר :
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מקאפי אנטי-וירוס סיקיוריטי 2007, אני לא יודע איך משנים זמני שעות לסריקה או לבטל סריקה אוטמטית של זמני שעות. מישהו יודע איפה זה נמצא במקאפי, איך משנים כיוון זמני שעות סריקה אוטמטי או לבטל סריקה? במקרה אם לבטל הייתי רוצה לעשות ידני סריקה וירוסים במחשב שלי. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצאו ת'תוכנה הזאת recoveryv1.5 שמשחזרת סיסמאות של ההאייסיקיו הפחתי ת'עולם ולא מצאתי מקום שאפשר להוריד אותו תודה מראש לעזורים...! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-