עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי ITUNS,איך אני מעביר את כל השירים שלי לתוכנה באופן אוטומטי? כשפתחתי את התוכנה נוספו לי רק עשרה שירים,ויש לי יותר מ3000 שירים שלפני הפרמוט שעשיתי עלו לי אוטומטי עם התוכנה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by אוורסט,

שלום ! יש אפשרות לשנות את צבע הסמן (שצבעו ירוק) באקסל לצבע אחר ? במידה וכן, איך אני מבצע הלכה למעשה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  3. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by shtrodel,

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by ofeky1,

האימיול מראה לי את האזהרה הזאת לפעמים (לא בכל פעם שאני מתחבר!!) ב"יומן" שלו שאני מנסה להתחבר!! יש לי קספרקי אינטרנט סקיוריטי 6 והפורטים בו פתוחים כראוי!!(משהו יכול להביא לי מדריך טוב כדי שאני יראה אם פתחתי את הפורטים טוב?) יש לי נתב של אדימקס והפורטים פתוחים גם בו!! בגלל זה אני לא מבין מה הבעיה! ואני מקווה שתעזרו לי שאני באימיול האימיול לא זז לי ושלא נדבר על שאר הדברים שקשורים לאינטרנט ויש ל סתם שאלה יכול להיות שהבעיה הזאת נובעת בגלל חיבור איטי לאינטרנט?? איך אני יודע איזה מהירות חיבור יש לי לאינטרנט?? ולמה יש לי בעיה כזאת באימיול?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. 4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  11. תוכנת DateOnTray עולה אצלי עם העלאת המערכת. משום מה לפעמים הסמלון שלה(שמראה התאריך) לא מופיע בסרגל למטה בצד ימין ליד הסמלון של תוכנת AVG, למרות שאני רואה אותה קיימת בפרוססים במנהל יישומים. כשזה קורה אני מעיף אותה ומעלה אותה ואז הכל בסדר... בעבר התקנתי אותה מחדש, לא עזר. בהעלאה עולה אצלי מלבד הנ"ל, האאוט-לוק אקספרס. מערכת xp/sp2. תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by dimkin,

שלום חברים. יש לי רעיון משוגע אבל אני רואה בו פוטנציאל. אני סטודנט במכללת סלע, לקראת סוף קורס בן שנתיים בכל החשור ל-.net MCPD. אני מקווה להתמחות בנושאים כגון ASP.NET, WCF, SILVERLIGHT. אני מחפש מעצב גרפי שגם הוא לומד או לא מזמן סיים את הלימודים בעיצוב גרפי לסביבת האינטרנט אשר לומד/למד HTML,CSS,XHTML,Action Script, Flash וכו'... יש לי כמה מקורות לפרוייקטים (לא בתשלום) שאפשר לעשות ובכך לרשום שורה או שתים לתיק העבודות. בין הפרוייקטים: 1. אתר עבור המחלקה לפרהיסטוריה - אוניברסיטת תל אביב. 2. יכול להיות אתר אינפורמטיבי ואולי בעתיד מכירתי עבור חברה לציורי אילוטרציה - אוקראינה. 3. אתר אישי לכל אחד מאיתנו - קו"ח וכו'... עם הזמן (ועם צבירת נסיון ותיק עבודות) אפשר יהיה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by sashaefi,

איך ניתן להפוך לקובץ וורד ללא ההיפוך?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום, אני חדש בכל העסק של עריכת וידאו, הצלחתי לשחק ולעשות כל מיני שטויות בתוכנה PowerDirector אבל דבר בסיסי וכנראה פשוט לא מסתדר לי, אני לא מצליח להזיז את הסרטונים שאני מכניס לעריכה, למשל אני לא מצליח להזיז סירטון שיבוא אחרי איזה טקסט ותמונה שהוספתי בעריכה...

19. היי יש לי בעייה שהיא מאז שפירמטתי את המחשב.. (שלושה שבועות +-), שאני לא יכול להחליף בין עברית - לאנגלית וההפך ביישומים כמו אקספלורר/וורד/אייסקיו וכו'.. אני כן יכול להחליף עם שיפט+אלט רק שאני כותב בשורת כתובת של תקייה מסויימת - לדוגמא המחשב שלי, בשורת כתובת למעלה אני יכול להחליף שפות.. רעיונות איך לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by SHLOMI71,

שלום כיצד ניתן לשנות תפריטים באופיס 2000 כך שיהיו אפורים וללא אפשרות שינוי? ב- XP אני מבצע דרך group policy האם יש דבר דומה גם לאופיס? תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. קרה למישהו שאחרי החלת הפאצ' טוב ויפה, ואז פתאום יום אחד ולא בהכרח אחרי עדכונים של ה-Windows חוזר ומציק העניין הזה של Event ID 4226? זה מעלה לי כבר את הסעיף!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by pooki_1,

שלום לכולם אני צריך לפרמט את המחשב שלי וכבר גיביתי את כל מה שאני צריך וכו' אבל נשאר לי עוד דבר אחד שאני לא יודע איך לשמור לו גיבוי - ההורדות שכרגע בתהליך בbitlord, יש שם הורדה של בערך 20 ג'יגה וכבר כמעט חצי ממנה ירד, חבל לי למחוק את זה, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש :-)

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  25. מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.