תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Hi i need a link to 3dmax not the full version ademo or some think like that.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקס פי - SP1, הבעיה היא כזאת: פירמטתי לפני משהו כמו חצי שנה וכל הזמן היו לי תיקיות שלא קשורות ולא ידעתי אם להעיף אותם או לא, רוב הקבצים זה עם סיומת CHK. השתמשתי בתוכנה Norton Ghost בשביל שכונן D ישאר, כדאי לי למחוק את הקבצים? הנה תמונות: http://img57.exs.cx/img57/1190/untitled450.jpg http://img57.exs.cx/img57/3143/untitled451.jpg http://img57.exs.cx/img57/1356/untitled452.jpg http://img57.exs.cx/img57/8467/untitled453.jpg
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנה,כל פעם שאני לוחץ על רשימת השרתים...ראו תמונה: מקווה שתעזרו לי , אסף.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
VIRTUAL DUB וגם WINDOWS MEDIA PLAYER לא נותנות את הפונ'ציות המתאימות... כל שאני צריך זה אפשרות לסובב את הסרטים שלי 90 ולפעמים 180 מעלות... כל הסרטים שעשיתי במצלמה הדיגיטלית שלי לצערי כמעט בלתי ניתנים לצפייה... ואני לא מוצא דרך לסובב אותם למרות שזוהי אמורה להיות פונקציה מאוד פשוטה. מישהו יכול להאיר את עיניי? ועוד בקשה האם יש תוכנה בא אפשר להוסיף בהירות לסרט כמו בתוכנות עריכת תמונה פשוטות? תודה לכל המשיבים 8)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ווינדאוס, אני רוצה להתקין JAVA אז ניגשתי לאתר הבית ומצאתי שם הרבה גרסאות שונות של התוכנה הזאת. מישהו פה מוכן להביא לי קישור ישיר לתוכנה שאני אמור להוריד מאתר הבית של JAVA? יש לי XP PRO.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אל תגידו תאימיול של האתר שאתם חברים בו כמו LIONETWORK או WAREZFAW רק בגלל שאתם חברים באתר ובפורומים שלהם ו\או נוהגים להוריד מהם...אימיול שתופס הכי פחות משאבים...שהוא לא פרוץ (כדי שלא נקבל באן מהשרתים) ושהוא הכי OPTIMIZED יעני מואץ כזה...תגובות יתקבלו בברכה ;D
-
- 81 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזמן בו האימיול רץ אצלי ברקע, אפילו אם אני לא מוריד כלום ורק משתף (יש לי לימיט של 12K על העלאת קבצים), הגלישה אצלי נורא איטית. אני גולש בחבילה של 1.5 M בADSL. עדיין, אני מקבל מהירויות הורדה של משהו כמו 20K לשניה. ברגע שאני מכבה את האימיול, המהירויות עולות ואז אני מוריד ב180K לשניה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לצרוב דיסק (CD) עם פורמט VCD שיעבוד בתוך הDVD אבל אני רוצה שזה יעבוד בDVD עם כתוביות, איך אני עושה את זה? בלי להצמיד את הכתוביות לסרט לפני הצריבה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן החדש? זה רק נראה לי או שהוא הרבה יותר מהיר.. ? האם הוא סימן לבאות מLonghorn ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-