תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הייתי עד לאחרונה משתמש בNOD32 רגיל, הוא לא עשה שום בעיות והיה מעולה, אבל פשוט הוא היה מיושן והחלפתי לSmart Security. מהרגע שהחלפתי לSMART SECURITY, הFIREWALL שלו חסם לי את כל הנושא של שמיעה של מוסיקה או צפיה בקבצי וידאו שהם ONLINE, ככה שאני לא יכול לראות סרטונים מכל הסוג של CAST-UP וכאלה שמשתמשים איכשהו בMEDIA PLAYER. גם כשאני מנסה לבטל את הFIREWALL לגמרי, זה עדיין לא פועל לי. למישהו קרה משהו דומה עם התוכנה הזאת והוא הצליח לפתור אותה? אם יש מישהו כזה אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אופיר
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה xp עם רישיון בעברית. המחשב שלי קרס, הוא לא עולה יותר . לא נכנס יותר מידי לפרטים מה קרה וזה , זה לא חשוב כרגע. אני עכשיו רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה xp מחדש. עכשיו הבעייה היא שיש לי שם ב- outlook express, פנקס כתובות שיש לי שם כתובות של אנשים בערך כ- 60. זה מאוד חשוב לי. מה שעשיתי זה לקחתי את הארד דיסק של המחשב הזה , וחיברתי למחשב אחר . המחשב עלה וזיהה כמובן את הארד דיסק שחיברתי. עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות הזה בארד דיסק שמחובר. ניסיתי להכנס לאימייל אבל הוא נכנס לאימייל של המחשב הרגיל, אז זה לא עוזר לי כל כך. איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות האלו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ברשותי וורד 2007, מותקן עם שפת ממשק (תפריטים) אנגלית. מערכת הפעלה: Vista 32bit באנגלית, עם Regional Settings של עברית\ישראל. יצרתי טמפלייט (קובץ DOT) שבו כל הסטיילים מוגדרים באנגלית. הכל מיושר LEFT TO RIGHT. הכל עובד לי מצויין, ותמיד כל סוגי הטקסט הם באנגלית ובישור לשמאל בברירת המחדל. הבעיה היחידה היא בתוך טבלאות. הטקסט בתוך טבלאות תמיד מיושר לימין והוא בשפה העברית בברירת המחדל זה חוזר על עצמו עבור כל שורה\תא שאני יוצר בטבלה. אני צריך ידנית לערוך את הישור והשפה בתוך כל טבלה שאני יוצר. לא מצאתי סגנון מיוחד שקשור לטבלאות. נדמה שהוא משתמש ב-Normal אבל הופך אותו לעברית כל פעם מחדש. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ובמידה והמחשב ביצע Restart התוכנה תדע להפעיל את התוכנות שפעלו לפני הRestart, כמובן התוכנה תפעל ברקע ותנטר כל פרק זמן נתון(נניח 5 דק') איזה תוכנות פעילות. משהו דומה לSESSION MANAGER בFIREFOX. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/First_3DMark_Vantage_Scores_Out/5565.html כבר ניתן לראות שהמסורת של futuremark לקרוא למוצרים על פי שנת היציאה נשברה.(3DMark2006/5 וכדומה) שימו לב לתוצאות!, אי הפשר לדמיין כרגע מהי כמות הצריכה של Vantage!. 8800GTX מקבל 4203?, לא יאומן. -עוד תמונות- http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257 רועי.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
^ הוא מוריד תבנית ריקה ושומר אותה בשם התמונה. זה קורה לעיתים קרובות. משהו כמו 1 ל 5 תמונות לפעמים זה מתגבר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות... תוכנה אחת שתהיה דומה ל EWB (להדמיה של מעגלים אלקטרונים וכדו') רצוי שתהיה בחינם לא חובה בכלל..... ותוכנה אחת להורדה של הפס קול בלבד של סירטונים מYOUTUBE....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק עם דברים ואני רוצה לגבות לעשות גוסט אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה כגון נורטון גוסט ואקרוניס הקטע איך אני מגבה בסבבית הדוס ואיך אני משחזר אחר כך את מה שגביתי הכוונה לאיפה אני צריך להיכנס מה להריץ ישמח לקבל הסבר מפורט תודה מראש וגם באקרוניס אני ישמח לדעת פירוט
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אני התחלתי ללמוד בקורס בביה"ס 3ds max ובמחשבים שלהם יש max 7 ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הגרסה הנ"ל להורדה לפי הבנתי לא היה ניתן לעבוד על max 9 ואז לעבור ל -7. אז השאלה שלי אם 3ds max 2008 נותן את האפשרות לייצא ל max 7? תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט ותגידו אחרי שעשיתי גוסט גיבויי איפה אני פותח אותו בדוס? במערכת הפעלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בתוכנה HTTrack Website Copier. הבעיה עם התוכנה הזו שהיא עושה יותר מידי טוב את העבודה כלומר היא מורידה את כל מה שיש באתר שרוצים להעתיק ולכן לוקח לה לפעמים כמה ימיםלסרוק אתר מסויים וכתוצאה מכך יורד לי למחשב סתם "זבל". יוצא שמתוך מה שירד אני צריך אולי 5%. אני מחפש תוכנה שיודעת להעתיק אך ורק קבצים בעלי סיומת ספציפית.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-