תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם ושבת שלום! לפי שעתיים עשיתי פירמוט סתם פשוט בגלל שהרבה זמן לא עשיתי...אחרי הפירמוט התקנתי הכל דרייברים ללוח אם ולכרטיס אבל משום מה הכרטיס מסך כל הזמן מופיע לי עם סימן קריאה צהוב לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה ניסיתי להסיר את ההתקנה מספר פעמים ולהתקין שנית זה לא עוזר...שאני נכנס למאפיינים בשולחן עבודה רשום לי מתחת לכותרת תצוגה ברירת מחדל...אני לא יודע כבר מה לעשות ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית...מקווה שתוכלו לעזור לי מצטער שכחתי לרשום את המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hun…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, עד היום השתמשתי בBSPLAYER אבל כשאני בא לנגן בו קובץ שמקודד בHD אז אני לא מסוגל לשמוע את הסאונד, הדבר הזה קורה גם בתוכנה MV2PLAYER. יש לציין שכשאר מנגנים את אותו קובץ במדיה פלייר של ווינדוס אז אןי שום בעיה של סאונד, אבל זה לא כל כך עוזר משום שאי אפשר להוסיף כתוביות במדיה פלייר. בקיצור אם למישהו יש נגן שלא יתקשה בלנגן HD , בלי בעיות אודיו ויוכל לאפשר כתוביות אז הוא מוזמן לרשום פה. עוד משהו קטן, חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו בעיה בקודקים אבל מכיוון שMP מצליח לנגן בלי בעיות סאונד אז ירדתי מזה, בכל מקרה זה אפשרי בכל זאת שזאת בעית קודקים? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה זמן בונטרילו עכשיו קניתי מחשב עם הסט מקלדת: Logitech® diNovo Media Desktop BLUETOOTH 2.0 עכשיו אני לא יכול לבחור בתור לחצן את הגלגלת אז מה שהייתי עושה תמיד זה סוגר את התוכנה של המקלדת ואז זה היה מאפשר לי לדבר עם הלחצן של הגלגלת (mouse 3) . עכשיו לא יודע מה קרה גם אם אני סוגר וגם אם לא זה לא נותן לי לי לבחור את הלחצן הזה.. ושאר ההגדרות מוגדרות בסדר.. מה אפשר לעשות ?... :-\
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש באנטי וירוס אוירה גרסגא חינמית הבעיה החלב לפני כמה ימים שהוא פשוט מסרב לעדכן היום הורדתי קובץ עידכונים מוכן מהאינטרנט שאמור להתעדכן ללא קשר לרשת וגם פה הוא אומר שגיאה קצת פרטים מחשב WINDOWS XP SP3 תוכנות אבטחה נוספות מותקנות Malwarebytes' Anti-Malware .Spybot .COMODO Firewall. זה נראה ליכל הפרטים הרלווינטים אני יצרגם את הדוח לאחר ה"עידכונים"
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שמעתי ממשהו שיש תוכנה שיודעת לזהות את הקול של מישהו (דרך המיקרופון) ולהפוך את זה לטקסט. הבנתי שיש תוכנה כזאת שאפילו תומכת בעברית, אם מישהו יוכל להביא לי שם של תוכנה כזאת אני מאוד ישמח. תודה לכל מי שיעזור, צחי.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמראה את המפות פה בארץ אבל אני מחפש של אזור אירופה האם קיים דבר כזה? ואם כן יעזור לי מאוד שם של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עם עדיפות לעברית ושהממשק שלה יהיה כמה שפחות מסורבל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
התקנתי את הקודק FFDSHOW שמומלץ בכל מקום. כשאני מריץ קובץ AVI\MPEG\MP4 עם כתוביות לידו, הכתוביות לא עובדות, גם לא נפתח האייקון הכחול והאדום למטה בבר. מישהו נתקל ויכול לסייע????
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה להכנת באנרים ... בברכה שלומי.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיה מוזרה, עם מאפייני המדפסת יש לי מדפסת hp deskjet 5550 שמוחברת למחשב, מותקנת עליו ועובדת המחשב מוחבר ברשת למחשב נוסף, שיתפתי את המדפסת והתחברתי אליה מהמחשב השני. גם כאן הכל בסדר ואפשר להדפיס מהמחשב הזה אל המדפסת. איפה הבעיה? אז ככה - כשרוצים לשנות את מאפייני ההדפסה למשל להדפיס באיכות נמוכה יותר /גבוהה יותר וכד' אם נכנסים אל המאפיינים מהמחשב אליו מוחברת המדפסת מקומית - הכל בסדר והם מופיעים באנגלית אבל אם נכנסים למאפייני המדפסת דרך הרשת הם מופיעים בשפה מוזרה (אולי רוסית אבל אני לא ממש בטוחה) התקנת הדריבר מחדש לא עזרה, גם לא מחיקת השיתוף והתחברות מחדש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של 70 קבצים, ואני לא רוצה כל פעם שקובץ מסתיים ללחוץ על חלון ההורדה , אז האם יש אפשרות בDownload Accelerator לשים את הקבצים בתור, ושזה יוריד אותם אוטומטי? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הי! אני צריך גופן בר-קוד שעובד יחד עם המיזוג דואר של WORD אפשר גם בתשלום תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי אחרי חיפוש ארוך ואי מציאה - אני מעלה את הבקשה שלי פה בפורום : האם משהו מכיר תכנה שהיא כמו ווינאמפ אבל שאשפר לגרור מהפלייליסט שלה קבצים לתוך ספריות? אני מחפש דרך לסדר את קבצי הMP3 שלי, מכיוון שאי אפשר לסמוך על הIDTAGS שלהם כי חלקם לא נכונים אני רוצה להאזין לשיר לפני שאני מעביר אותו. דרך סייר הקבצים של חלונות זה אפשרי - אבל לוקח המון זמן. האם יש תכנה אחרת שהיא כמו WINDOWS EXPLORER או WINAMP אבל שאחרי ששומעים את הקובץ ניתן לגרור אותו אל ספריה אחרת או למחוק אותו? תודה רון.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-