עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lirik,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=52735.0 יש דיון בנושא מלפני כ10 חודשים קיבלתי המלצה על הREALVNC מישהו מכיר\ניסה אותה? יש משהו חדש ויותר טוב בתחום? תודה LIRIK

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by idofr,

אנשים זאת תוכנה פשוט מדהימה היא עושה הכול!! ממולץ בחום ותודה לנענע על התגלית! http://www.desktopsidebar.com/index.html תהנו

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. Started by omnius,

תמיד כשהוא מתעדכן הוא אומר מתי שוחרר העידכון הזה, רק שזו תמיד שעה שעוד לא היתה בארץ, ומכיוון שלא נראה לי שהוא מתעדכן מהעתיד רציתי לדעת של איזה איזור השעון הזה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by LivingDead,

למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. היי ברשותי הפירוול של ZoneAlarm pro אז האם כדאי לי להתקין אותו על המחשב או את הפירוול של ווינדוס? ואם אני מתקין את הZoneAlarm pro מה אני צריך להגדיר בו כדאי שיחסום לי בצורה הטובה והנוחה ביותר כל מיני שטויות מהרשת ופורצים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by I.Robot,

שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. ארז ככה עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו פה יכול בבקשה לעזור לי בתודה וחג שמיייח עידו

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by Black Knight,

כן, כן!! 3DMark05 יצא להורדה בלינקים הבאים. http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml לינק מהיר מ-Majorgeeks http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe מומלץ להשתמש בפלאש גט. עריכה: עוד לינק. http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4376&file=9&evp=036bc5c6cb937e91965469dc8728ff80 עריכה 2: עוד לינק. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/software/futuremark/3DMark05_v100_installer.zip אני מפחד להתקין את זה. למה? קודם כל, אין לי את הדרישות המינימליות, ויש לי כרטיס מסך (בחתימה) כל כך טוב שאני לא רוצה לשבור שיאים חדשים. :'( תהנו, והכי חשוב - תביאו תוצאות!!

10. Started by evman007,

כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 ואני מקבל ב2001 14,000 אני צריך לקבל איזה 17,000+ יש כאן משהו שייש לו מפרט בערך כמו שלי שיגד לי כמה הוא מקבל נקודות ב2001.. אתם יוכלים לבדוק באתרים בחוץ לארץ כמה אנשים אחרים מקבלים נקודות עם מפרט בערך כמו שלי? אולי יש לי איזה בעיה רצינית באיזה חלק במחשב.. :-\יש איזה תוכנה שבודקת חלק חלק והתוכנה תגיד לי כמה הוא מקבל נקודות? מה יוכלה להיות הבעיה יש לי דריברים חדשים התקנתי דרברים של הלוח (דריבר שייש בדיסק) ושעשיתי את הבדיקה הפלטרים הייו על מאוזן עם אני יורד ל0 אז יהיה אבדל גדול של נקודות? אני רק רוצה שהמחשב הזה יריץ לי טוב את ET!!!!! הרבה פעמים הFPS יורד ל50!!! וזה המשחק היחיד שאני משחק!! והכתוכנה 3DAMRK 2005 אי בודקת את כול המחשב או …

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  12. זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by bd,

Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by DarkSight,

אני רוצה להקליט איזה שידור שיהיה דרך גלגלצ ובעצם השידור יהיה מהאינטרנט ואני רוצה לשמור אותו לתוך קובץ יש תוכנה כזאת???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Electric Boom,

TTS=text to speech אני צריך שיהיו בה כמה קולות,והכי חושב שמה שאני כותב והיא מקריאה אפשר להקליט דרך התכנה.(אל תגידו control panel->speech...)

16. Started by Crash5,

מחפש תוכנה נוחה לשימוש שתומכת בעברית עדיף שההמלצות יהיו מתוך ניסיון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתפתח לי טלפונים נעולים אל תדאגו אני לא גנב ולא פורץ אותם אני מביא לחבר

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by afekchaos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  20. ניסיתי עם סיסטם מקניק ו ACEUTILITIES ובאקפלורר הרגיל אין כלום אבל בנט קפטור יש , אפילו נכנסתי לתיקייה עצמה של ה TEMP וה TEMPORORY FOLDER ומחקתי שם הכל , וזה עדיין שם , איך אני מוחק?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. תודה

22. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  25. מישהו יכול לתת לי תוכנות מידע על מאווררים וכו' ??? ???

• 5 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים