עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש למישהו שמות של כמה תוכנות טובות כאלה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  3. Started by lunamia,

היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. באאוטלוק ידעתי איך לעשות את זה,הפעם חרשתי את האופציות ולא מצאתי שום איזכור לעניין... אשמח לתשובה. נ.ב. אני עם ה-TB באנגלית

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Yair Ts,

ZlobHunter גרסא מעודכנת- v1.11 גרסאת zhdb - 363 ZlobHunter v1.11 by Yair Ts This powerful tool removes vendors of Zlob/DNSChanger/rouge security tools. Please notice: Save any unsaved documents before running the scanner! Changelog: # Version 1.11: - Added explorer killing module - Added a huge database to zhdb - Added more error handlers - Added a database checker - Fixed a small graphic problem # Version 1.1: - Improved file detection method - Improved process detection method - Improved preformence - Fixed process killing bug - Fixed graphic bugs - Added error handlers - Added new file checking system - Added file handlers zhdb-363 * יש צורך ב-Framewo…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה עם אפשרות גילוי תנועה,שליטה מרחוק, שליחת התראות ע"י המחשב פלאפון ואיימלים, כמובן הקלטה וצילום תמונה. אם יש תוכנות חינם אמשך לקבל לינקים. אם התוכנה בתשלום נא לציין תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. יש לי דיסק פגום/שרוט ואני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר קבצים ומידע ואני לא רוצה שהוא יתעכב לי על קבצים שלא ניתן להעביר/לשחזר אותן. אני מחפש תוכנה או פתרון להעביר קבצים מדיסק פגום למחשב מבלי להתעכב על קבצים פגומים, זאת אומרת שהוא יקרא קובץ ויראה שהוא בלתי ניתן להעברה וימשיך עם שאר הקבצים, ולא כמו בווינדוס שאני מעביר קבצים והוא פתאום מוצא קובץ לא תקין ועוצר את כל תהליך ההעברה. אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני כבר הרמתי ידיים במציאת פתרון!!!!! נ.ב אל תביאו לי תוכנות שמתעכבות על קבצים פגומים ומנסות בכל זאת להעביר אותם כי זה בלתי אפשרי וסתם בזבוז זמן, יש לי מלא דיסקים להעביר ואני לא רוצה להתעכב הרבה זמן על דיסק כי אז ככה אני אסיים בעוד שנה להעביר את כל המידע מהדיסקים למחשב.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  9. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. http://viscog.beckman.uiuc.edu/grafs/demos/15.html הינה האתר אפשרי להוריד ממנו את הסרטון הזה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by בזיק,

יש לי אינטרנט כבלים וטלפון כבלים. האם יש אפשרות ליצור תיבה קולית דרך המחשב כך שמי שמתקשר אלי לטלפון יוכל להשאיר הודעה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו וכל כמה שניות האיי פי שלי מתחלף.. ראיתי פעם תוכנה כזאת שעושה את זה שאני לוחץ פעם אחת ואז כל איזה 10 שניות מתנתק מהאינטרנט לשנייה מחליף איי פי וחוזר וזה לא מפריע לשום תוכנה כמו איי סיקיו וכאלה.. בבקשה מכם אני חייב את זה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by free fraek,

הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by DDgeva,

אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by naoriko,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  17. אני רוצה להמיר סרט מפורמט AVI לפורמטא VOB , כלומר להפוך אותו לDVD. משום מה התוכנה פשוט לא רוצה להציג את הכתוביות בעברית, אני מכוון את הכתובית ל-hebrew script באפשרויות אבל התוכנה ממירה את הסרט ואני רואה פשוט ג'בריש. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by most,

או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by eladbu,

יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

23. Started by sam1441,

איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by bennyye1,

כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. אהלן , אני יודע להכין את כל מה שרציתי להכין בתוכנה וסיימתי הכל הבוס שלי הציב לי דד לין שלוחץ אותי . אני אמור להגיש לו את הקליפים כמה שיותר מהר . אני עובד בטלויזיה קהילתית . השאלה שלי היא כזאת סיימתי את הקליפ אך איני יכול לייצא אותו לפורמט של קוויק טיים שהבנתי שנמצא כרגע ברמה הכי נוחה וטובה בשביל יצוא קליפ שאני מנסה לייצא לפורמט אחר האיכות לא מספיקה וכייוון שעדיין לא הצלחתי ליצא לקויק טיים איני יודע היכן אני עובד . ההודעה שמופיעה לי היא ( creating movie bad parameter (50 מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.