תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
או לפחות לשמור בנפרד את הדפים הארוכים והרוחביים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חייב להקליט איזה נאום, ויש לי את הוידאו שלו... אבל אין לי מושג איך להפוך את הסאונד עצמו לקובץ נפרד ניסיתי כל מני דרכים פרמיטיביות אבל אף אחת לא עבדה. יש איזו תוכנה שתעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי סרגל כילים סימניות עם כמה אתרים מועדפים אבל הוא לא מספיק לי. יש אפשרות להוסיף אוד אחד או להגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע את בפעולות הבאות בקבצי MKV: א. שינוי רזולוציה. ב. קידוד פס קול מ-DTS ל-AC3 חשוב שהתוכנה תהיה פשוטה לשימוש. ישר ולעניין.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה את הפנדה החדש (פלטיניום אינטרנט סקיוריטי 2005) אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול כשמפעילים את הווינדוז. כלומר, כשאני מפעיל את המחשב והווינדוז עולה וכל התוכניות שעולות עם הווינדוז מתחילות לרוץ (כגון: מסנג'ר, אייסיקיו, AD-WATCH וכו') - הפנדה משום מה לא פועל בעצמו. כשאני מפעיל בעצמי את הפנדה והוא עולה, הכל נמצא במצב של Disabled וצריך ללחוץ על Enable כדי להפעיל שוב את ה-Automatic Protection. מה עושים? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
-
זה רושם לי כל הזמן את ההודעה הזאתי איך אני מתקן C:\Documents and Settings\משפחת ראמן\שולחן העבודה\תיקייה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי תוכנה וניסיתי להתקין אותה במחשב יש לי מערכת הפעלה ווינדוס7 והמחשב לא מקבל את התוכנה [מצורף קובץ תמונה] מה עושים תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני נחסם בכניסה לאתר - מקבל הודעה בסגנון: 403 Forbidden Request forbidden by administrative rules. זה קורה רק בפיירפוקס, בדפדפנים האחרים אני מצליח להכנס לאתר. אשמח לשמוע כיצד לפתור את הבעיה. תודה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם .צריך עזרה במציאת פתרון בשליטה מרחוק על מחשב PC . כשאני מנסה השתלטות מרחוק ממחשב נייד על מחשב PC דרך Remote Desktop Windows XP Professional .--אני מגיע לשלב של שבו המסך המשתלט נעשה שחור ואז צריך להכניס סיסמה + שם משתמש . שם המשתמש הוא נכון וגם הסיסמה - אך משום מה מופיעה שגיעה שאחד מהנתונ ים לא נכון ואז לא ניתן להתחבר מרחוק . מה עושים ?? בוצע גיבוי מה CD המקורי של ה XP . אך התיקון לא עזר מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש ל PLEX להזרמת מדיה-מה הכוונה במסך המצורף? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה כזאת? אשמח לשם או לינק במידה והיא חינמית
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה לשחקני רשת ויוזרים שמורידים ... שצריכים להחליף אי פי בשביל לקבל פינג נמוך ... התוכנה מבצעת פינג לשרת שהיוזר מבקש... ומחליפה אי פי עד שמגיעה לפינג הרצוי שהיוזר מבקש.. * צריך קצת ידע. * התוכנה חייבת חייגן. * התוכנה עובדת עם NET Framework 2 * מותאם לוויסטה ול XP (לא משנה סוג המעבד 32\64) במקרה של בעיות אפשר להגיב פה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בבקשה BIOS motherboard is p4p800e deluxe cpu Intel Pentium 4, 3200 MHz
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 10:35:11 תודה רבה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-