עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לצערי הצלחתי להידבק בתוכנה הזדונית win32/trojandropper.agent.dgo כל ניסיונותי להילחם בוירוס עלו בתוהו. בצר לי ובשל חוסר הרצון לפרמט - פניתי ל Bootable disk והעברתי את כל הספריות תחת קורת גג אחת והתקנתי מחדש את חלונות. עכשיו הכל תקין אך כשאני מנסה למחוק את אותה תיקייה ארורה - אני לא מצליח בכך. בדקתי את המחשב עם NOD32 ועם בדיקת אנטי וירוס דרך הרשת, כמו כן עם ad-ware 2007. ניסיתי אף תוכנה יעודיית שאמורה למחוק את הקובץ לפני שווינדוז מתחיל לרוץ ואף ניסית לאחות את הדיסק, מתוך מחשבה שאולי זו הבעיה. ניסיתי אף למחוק את הקבצים דרך ה- bootable disk - ללא הצלחה. חשוב לציין שלא הצלחתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומט- שבחיפוש ברשת ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה בקבצים שהיו…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Nakion,

ערכתי סרט בתוכנת עריכה שנקראת COREL VIDEOSTUDIO והמרתי אותו דרך התוכנה לקובץ AVI. לאחר שהמרתי רציתי לצרוב אותו על דיסק DVD בעזרת התוכנה NERO אך אני לא מצליח . וכשצרבתי את הסרט על CD האיכות שלו ירדה משמעותית. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אני צריך שם או לינק של תוכנה פשותה שתגיד לי כמה מעלות חום יש על ה HDD :-\

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. Started by sigma,

לכל המעונין : ניתן להוריד סרגל כלים המאפשר גישה נוחה לנושאים מקצועיים. http://toolbar.faqil.com/

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by djvibe,

היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכלום יש לי בעיה עם המדיה סנטר בכול פעם שאני נכנס למדיה סנטר אחרי כמה שניות הוא קורס לי וכותב לי הודעת שגיאה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? יש לי וינדוס VISTA ULTIMATE 32BIT מקורי ועשיתי את כול העידכונים האחרונים לוינדוס ומאז זה התחיל לעשות לי את הבעיה הזו

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. אני מנסה להקליט עם המקודד DIVX וזה לא נותן לי... או תוקע את התוכנה או סוגר אותה ואם שאר המקודדים זה נותן למה זה? יש פחתרון למישהו? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. היום ראיתי בעידכונים האוטומטיים עידכון SP3 לאופיס 2003 במה זה משפר?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  11. צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. כל פעם שאני מסיים הורדה אני מנסה לפתוח אותה בISOBUSTER ,אני פותח את האיזו ואז הוא לא מראה לי מה יש בתוך הדיסק אלא רק כותב טראק 1... http://www.cya.co.il/up02/05/10/03/sfsf.bmp שאלה: אם הורדתי משחק שהוא 3 דיסקים(לדוגמא BF 2) אז אחרי שהוא מסיים להתקין את הדיסק הראשון הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק השני... אז איך אני עושה שאפשר שהוא ימשיך לדיסק השני במקום לצרוב את הדיסקים הנותרים...??

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by dddd01,

שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. אם זה מחובר לליין אין שבכרטיס קול או אם זה שיר MP3 אני צריך שהתוכנה תקליט היה לי פעם תוכנה בסגנון הזה שקוראים לה Total Recoarder אבל לא יודע אם היא קיימת או עושה את מה שאמרתי אז מי מכיר?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by yuvalkosh,

הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. שלום התקנתי לדוד שלי office 2007 אבל הוא לא רצה למחוק את office2003 שכבר יש לו עכשיו כשהוא פותח מסמך office וורד אקסל וכדומה הם תמיד נפתחים בoffice 2007 אבל הוא רוצה שבררת המחדל תיהיה office 2003(כלומר שהוא יהיה הראשי) וoffice 2007 יפתח רק כשהוא יגיד לו. אך אני מגדיר את זה במחשב לבחור איזה office יהיה ראשי ואיזה יהיה משני? תודה מראש

21. אני צריך לדעת יש ל ג'וק הכל יש לי צורב dvd ג ויש לי דיסק dvd וגם צרבתי משחק לפי קובץ bin וצרבתי עם הקובץ cuo וזה לא עובד לי עובד לי בבקשה תעזרו ליייייייייי בקשה אני מתחנןןן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by DavidM,

שלום כולם!!! שוב אני אני מקווה שתצליחו לעזור לי ושזה הפורום הנכון אז ככה: בזמן האחרון שאני מוריד משחקים בסיומות EXE שמופעלים ע"י InstallShield אז יש כל מיני בעיות כמו: "שגיאה קטסטרופלית" "file transfer error" אך עכשיו שאני בא להתקין משחק אחר[CS 1.6] זה פשוט בא להתקין מעתיק מספר קבצים מצומצם מאוד... ויוצא ללא אזהרה. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by orlupo,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by Bose,

אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את המכפלה של המעבד. אם זה משנה זה המפרט של המחשב נייד athlon 2400XP mobile ולוח אם עם צ'יפסט של ATI. תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים