עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by apelzig,

התקנתי היום פיירפוקס 1.0, רק כדי לבדוק - במקביל לאקספלורר. עובד מצויין מלבד לעובדה שאני לא יכול לראות פלאש. כאשר הדפדפן מנסה להתקין את ה- Plug-in של פלאש 7 אז הוא פשוט נשאר תקוע במשך ההורדה. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by xTz,

אני מחפש תוכנת אנטיוירוס טובה עם כל מיני פיצ'רים מהצד.. מה דעתכם על התוכנה הנ"ל? שווה לרכוש?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by pcg202,

acronis לא מזהה דיסק קשיח בלוח אם עם צ'יפסט P43 גם ב- Gigabyte וגם ב - Asus דבר שגורם להתקנה רגילה של מערכת ההפעלה ושאר התוכנות , (שעה וחצי עד שעתיים כולל עדכון Service Pack 3 ) במקום 10 דקות , כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. אני לא מצליח לקבל ולשלוח קבצים למישהו מסויים באיי סיי קיו איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by b-m-w,

מישהו יכול לביא לי 3d studio max הגירסה הכי חדשה מלאה או דמו מה שיש :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון?? יכול להיות משהו דפוק בH.D?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by dbx22,

איך אני יכול לשנות גודל של תמונה שצילמתי ל128X128? כי אני מנסה בACDSEE אז אני רושם שם 128 אז זה ישר נותן לי במספר השני 90 ומשהו וזה לא יוצא כמו שאני רוצה... תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. שלום... לפני כמה ימים הורדתי קובץ וידאו שקודד בXVID.... כשניסיתי להריץ אותו-הווידאו פעל,אבל ללא סאונד... בהתחלה ניסיתי להתקין מחדש את הקודק של XVID,אבל להפתעתי-לא יכלתי להתקין אותו מחדש,וגם לא למחוק אותו...מסתבר שהיה קובץ פגום במערכת של הקודק שבלתי ניתן למחיקה. בשלב הבא ניסיתי להתקין את הקודקים על המחשב של אחותי ואז להריץ את הווידאו-אבל גם שם לא היה סאונד... לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הקודקים של K LITE על המחשב שלי... כשניסיתי להתקין את הקודקים,ההתקנה התחילה,ומיד הופיעה הודעה שחסר לי איזה קובץ חיוני להתקנה...כמה שניות אחר כך הופיעו כמה הודעות בזו אחר זו שבהן מצוין כי מצויים קבצי קודקים פגומים על המערכת...הייתי בטוח שאלו הם הקודקים שהKLITE התקין,ולכן לחצתי על REMOVE A…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by most,

יש לי לוח אם חדש ישן(הוא חדש אבל של socket a)... קיבלתי אותו היום וקיבלתי אותו בלי הדיסק של הדרייברים שלו(לא קניתי אותו מחנות)...הדגם שלו הוא: A7N8X-E Deluxe של ASUS...נכנסתי לאתר שלהם שם אבל לא ידעתי בדיוק מה להוריד שם....הודה לכם אם תעזרו לי

11. Started by mostwanted,

התוכנה שומרת כל סירטון שאני עורך באיזשהו פורמט או לא יודע מה כך שהסירטון יוצא רחב יותר והאיכות פחות טובה איך אני יכול לשמור סירטון אחרי עריכה ושהוא ישאר באותו הרזולוציה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by POD,

אני מקבל את השגיאה הזו כשאני מנסה לבדוק את ההגדרות שלו. מישהו יודע למה זה קורה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. שאני מתקין את הדריבר מהאתר ATI זה עושה לי את השגיאה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה?? :'(

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. זה די טיפשי אבל מציק לי נורא. notepad אף פעם לא מתחיל בתצוגה מקסימלית, אני תמיד צריך ללחוץ על הכפתור שמגדיל את התצוגה - איך נמנעים מזה? ולא, אני לא מתכוון לשנות את קיצור הדרך אל התוכנה - שם כבר דאגתי לשנות למסך מקסימלי וזה לא עוזר.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. שימו לב,אני לא מדבר על התוכנה TMPGEnc אלא על TMPGEnc XPress שהיא גירסה חדשה יותר.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by hlxp,

התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by AnTiSh0ck,

מחקתי את הפיירפוקס הקודם והתקנתי חדש. עכשיו 1. איפה הפייירפוקס שומר את הבוקמרקס ? 2. איך אני מעביר את הבוקמרקס הישן לפיירפוקס החדש?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. המחשב שלי לאחר פירמוט והתקנה כוללת של XP SP2 עם כל העידכונים של כ.מסך וכל החומרה מסביב 100% מעודכן. כמו כן גם יישמתי את המדריך להמהרת המאיול שמופיע בסטיקי.. לאחר מס' שעות האמיול פשוט קורס לי (וכן שיניתי את הלימיט ל50) מה שלא היה קורה לפני הפירמוט..אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות..פשוט כל שעתיים או פחות נגיד האמיול קורס והמערכת "משחזרת את עצמה לאחר שגיאה חמורה" (אולי הוא מנסה לכתוב לזכרון או משהו כזה ומשום מה לא מצליח)..הגרסא היא 6 עם מדריך הכי מעודכן.גרסא מאוד יציבה שלא אמורה לעשות בעיות מהסוג הנ"ל..אני משתמש בנוד 32 וADWARE הכול סרוק והמחשב פשוט חדש חדש ...רק באמיול זה קורה במשחקים לא שומע אפילו על כיוון של הבעיה הזו. והכול מעודכן לטוב ביותר...לא יודע מה לנסות ולעשות…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי איך אני מבטל את ההגנה שלו שחוסמת התחברות לשרתים של אימיול וקאזה??!

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. ניסיתי לייצא כקובץ פאוורפוינט ולא מצאתי את האפשרות חוץ משליחה במייל, אין אפשרות לשמור את הקובץ כPOT ? עריכה: הצלחתי בעזרת שמירה בשם.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by 888,

מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.