עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iakovl,

אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by Atom Mother Heart,

שלום בעת התקנת כרטיס קול (realtek hd sound card) לאחר סיום ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת כי HD inf file not found וההתקנה מתבטלת מה לעשות בתודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by icebreak,

ראיתי כמה דוגאמות של כל מני אפשרויות חדשות, ובהחלט נראה מבטיח... http://www.macromedia.com/downloads/ (כמובן שזה יותר חשוב לכל המפתחים שמשתמשים בDREAMWEAVER , STUDIO) ואפשר להוריד גם את ה PLUGIN החדש לדפדפן.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by shimon_hr,

שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by th£»Light,

אז ככה.. התקנתי את התוכנה הכל טוב ויפה.. הוספתי אייקונים והכל... עכשיו בסרגל של ההתחל למטה יש את הסרגל הפעלה מהירה.. ששם יש את האייקון ששולח אותך לשולחן ההעבודה "Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" בכל פעם שאני לוחץ עליו התבנית של האייקונים נהרסת.. הם זזים לצד שני ואז שאני לוחץ שוב על הכפתור הכל חוזר אבל מבולגן טיפה.. האם יש דרך לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. הי, Visual studio 2008 היתה מותקנת אצלי במחשב, אך נמחקה לי ספריית ההתקנה, כלומר ספריית ההתקנה של התוכנה ב- program files (אל תשאלו איך, טעות אנוש...). בכל מקרה, המערכת לא מצליחה כמובן להסיר אותה (כי כל הקבצים נמחקו), ומצד שני דיסק ההתקנה לא מוכן להתקין את התוכנה שוב (כי מבחינתו הוא רואה שהיא מותקנת). יש פתרון לבעיה הזו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  7. ניסיתי לייצא כקובץ פאוורפוינט ולא מצאתי את האפשרות חוץ משליחה במייל, אין אפשרות לשמור את הקובץ כPOT ? עריכה: הצלחתי בעזרת שמירה בשם.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית) לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת... כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה.... למה זה ואיך אפשר לפתור את זה... יש לי AMD 3000 512 MB XP SP1 NAV2005 תודה לעונים....

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by lerhand,

אהלן, שמרתי Color Settings חדש בפוטושופ CS3. אני מנסה לסנכרן אותו לכל שאר התוכנות בCS3 דרך ה Adobe Bridge אבל משום מה לא מופיעה לי שם האפשרות Edit>Creative Suite color settings שאני יודע שאמורה להופיע שם. בדקתי ב Help ושם כתוב שצריך לבחור Prefferences>Advanced ולסמן וי ב - Enable Color Managment אך הCheckbox כלל לא מופיע שם. יש למישהו עצה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by orenc17,

לפני שהתקנתי את ה WMP10 היה אפשר לקרוא את המילים של השירים על חלק גדול של הנגן עכשיו כשהתקנתי את WMP 10 צריך להסתפק בחלק התחתון וזה מעצבן לאללה יש איזה פלאג אין או משהו שיחזיר את המצב לקדומותו כמו ב WMP 9 תודה עבר יום ואין תגובה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by y10,

הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by IG,

שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by curdi1,

שלום לכולם בעיה מוזרה שהחלה אצלי אתמול באקספלורר בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים - מופיעה קוביה קטנה עם בקשת אישור ועד שאני לא לוחץ - אני לא עובר לאתר המבוקש צילום של המסך - [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?

18. Started by evy,

כמעט רוב הקבצים מסוג PDF ועוד סוגים אחרים פשוט לא עולים יפה על אופיס 2003 שמותקן אצלי במחשב. כל קובץ שאני מעלה ,אני רואה כתב חרטומים לא מובן,והתוכנה מפנה אותי לקידוד הקובץ,ושום מקודד לא מוצא את השפה הנכונה של המלל המופיע בקובץ. מה יכולה להיות הבעיה? אולי חסר איזה עדכון לאופיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. אני רוצה לראות במכשיר ה-DVD בבית סרטים שיש לי על המחשב עם סיומת avi ולהכניס בנוסף קובץ כתוביות (srt) שיהיהחלק מהסרט עצמו (לא צריך אופציות הוספה וכל זה) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שבעזרתה יהיה אפשר לחתוך חלקים מכמה סרטים ואז לאחד אותם. רצוי שתהיה פשוטה כי אני לא מתמצא בזה. ד"א יש לי מחשב ישן אז גם שלא תהיה כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by LIOR42,

התחלתי להתקין אנטי ווירוס (נורטון 2008) ובאמצע נכבה לי המחשב ואחרי זה שרציתי להתקין שוב הוא לא מתקין :s05:

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים