עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש תוכנה שתחפש את השירים שלי ותייבא אליהם Artwork ותשמור את התמונה על הקובץ MP3. iTunes עשה את זה מעולה, אבל הוא לא שומר את התמונה על הקובץ MP3 ועכשיו שאני מעביר את השיר למכשיר/נגן אחר, הArtwork נעלם.. ניסיתי כבר את AlbumArtDownloader אבל הוא לא עובד, לא יודע, הוא מחפש תוך פחות משניה ולא מוצא, ואפילו לא כותב שתמונות לא נמצאו או משהו כזה. [אני משתמש בSongbird אז גם תוסף לתוכנה יהיה בסדר]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. שאלה קניתי כרטיס מסך !? באיזה תוכנה או דרך מומלצת למחוק את הדרייבר הישן !? מקווהו שזה המקום !

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי בעיה בדיבור באינטרנט (VOIP). אני יכול לשמוע אחרים אך לא יכול לדבר. ה-MIC לא מושתק ואני יכול לשמוע את עצמי מדבר אך לא יותר מזה. מה עליי לעשות? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by Atom Mother Heart,

שלום בעת התקנת כרטיס קול (realtek hd sound card) לאחר סיום ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת כי HD inf file not found וההתקנה מתבטלת מה לעשות בתודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. שמתם לב שהרבה תוכנות שחידשו אותן פחות טובות מהקודמות שלהם איך זה? קחו דוגמאות 1) NERO 6.6 הרבה יותר טוב מנרו 8 ולא משנה מה תגידו הרבה יותר קליל ונוח וצורב יותר איכותי גירסה 8 נתקע תמיד בתחילת הצריבה לכמה שניות לפני שהוא מתחיל 2)Ad-Aware SE Professional הרגיל והישן הרבה יותר טוב מAd-Aware2007 הישן מוחק רק מה שצריך יותר מובן וקליל 3) התוכנה הגדולה מכולן -ויסטה מול xp אין מה להוסיף ויש עוד שלא עולות לי כרגע קחו דוגמאות של משחקים 1)empire earth 2 לעומת empire earth3 ברור ש2 יותר יפה מובן וכייפי 2)c&c 2 לעומת c&c 3 אותו דבר כמו למעלה מעניין למה זה במקום לשפר זה ניהיה יותר גרוע

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by icebreak,

ראיתי כמה דוגאמות של כל מני אפשרויות חדשות, ובהחלט נראה מבטיח... http://www.macromedia.com/downloads/ (כמובן שזה יותר חשוב לכל המפתחים שמשתמשים בDREAMWEAVER , STUDIO) ואפשר להוריד גם את ה PLUGIN החדש לדפדפן.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by th£»Light,

אז ככה.. התקנתי את התוכנה הכל טוב ויפה.. הוספתי אייקונים והכל... עכשיו בסרגל של ההתחל למטה יש את הסרגל הפעלה מהירה.. ששם יש את האייקון ששולח אותך לשולחן ההעבודה "Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" בכל פעם שאני לוחץ עליו התבנית של האייקונים נהרסת.. הם זזים לצד שני ואז שאני לוחץ שוב על הכפתור הכל חוזר אבל מבולגן טיפה.. האם יש דרך לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by meir3420,

לא מזמן התקנתי מנהל הורדות כלשהוא שאינני זוכר את שמו... לאחר זמן מה מחקתי אותו דרך הוספה/הסרה של תוכניות והוא השאיר לי את התיקייה של התוכנה בפוגרם פיילס ובתוכה הקובץ fumshext.dll יש לי ויסטה והוא לא נותן לי למחוק את הקובץ.. הוא אומר לי שאני צריך הרשאה מסויימת.. נראה לי שאני מוגדר אדימיניסטרטור במחשב שלי אך אינני בטוח.. מישהו יודע איך מוחקים את הקובץ.. אשמח לפירוט מקצועי ברור וארוך...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by Aviv C,

לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. הי, Visual studio 2008 היתה מותקנת אצלי במחשב, אך נמחקה לי ספריית ההתקנה, כלומר ספריית ההתקנה של התוכנה ב- program files (אל תשאלו איך, טעות אנוש...). בכל מקרה, המערכת לא מצליחה כמובן להסיר אותה (כי כל הקבצים נמחקו), ומצד שני דיסק ההתקנה לא מוכן להתקין את התוכנה שוב (כי מבחינתו הוא רואה שהיא מותקנת). יש פתרון לבעיה הזו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by ohadedwi,

בס"ד שלום רב, לפני שעה חוברתי לאינטרנט, והורדתי את e-mule גרסה 10 , אך שהתוכנה מחפשת שרתים, היא מוצאת רק 4 שרתים וגם הם לא עובדים, בכלל. מה אוכל לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by yuraxp,

אני מחפש תוכנה להעברת קבצים מהמכשיר למחשב ולהיפך,דרך בלוטות.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. מדובר במחשב שנרכש באייבורי לפני שנים רבות וכיום עומד לפני פירמוט (אצל ההורים..) תודה רבה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by lerhand,

אהלן, שמרתי Color Settings חדש בפוטושופ CS3. אני מנסה לסנכרן אותו לכל שאר התוכנות בCS3 דרך ה Adobe Bridge אבל משום מה לא מופיעה לי שם האפשרות Edit>Creative Suite color settings שאני יודע שאמורה להופיע שם. בדקתי ב Help ושם כתוב שצריך לבחור Prefferences>Advanced ולסמן וי ב - Enable Color Managment אך הCheckbox כלל לא מופיע שם. יש למישהו עצה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by ESC,

אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. קניתי חשבון ואני מחפש תוכנה שאני אוכל רק להעתיק את הלינקים והוא כבר יוריד לבד הכל, איזו תוכנה תעשה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by alex15,

שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים