תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. יש כמה וכמה דברים שהייתי מעוניין לדעת לגבי ביטורנט. המושגים הבאים: peer_id, http_user_agent, infohash, passkey והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לגלות את ה- peer_id וה- http_user_agent שלך אם אני משתמש ב- uTorrent. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי השתמשתי במדיה פלייר כבר הרבה זמן, אבל לפני כמה ימים התוכנה התחילה לעבוד ממש בכבדות. זה אומר שאם אני מצמצם אותה לשורת המשימות (במצב של הסרגל כלים) לוקח זמן עד שמופיע השם של השיר בעוד שמקודם זה נפתח בשניה. יש למישהו עצות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי, ועכשיו אני עובד עם WINxp. יש לי כרגע מותקן eset nod32 3 מקורי. הכוללת רק antivirus antispyware. האם זה הגנה מספיק טובה למחשב שלי? אפשר בבקשה המלצה לעוד תוכנת אבטחה, ומה אתם ממלצים לי להתקין: חומות אש/אנטי-ספייוור אחר? והאם כדי לי לשדרג לחבילת ה nod 32 הכוללת בתוכנה גם Firewall, Antivirus, Antispam? האם חומת האש של WIN מספיק טובה? אני צריך להתקין חומת אש אחרת? אשמח לתגובות. יש לציין שיש לי מחשב דיי ישן, אז אני רוצה תוכנה שלא גוזלת יותר מדי משאבים.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס X1900XTX 512 MB ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
כניראה בגלל כניסה לאתר hide-my-ip איך אפשר לסדר את זה?..
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם פתיחת קבצים במחשב אני יכול לפתוח רק תיקיות, לא יותר. כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואחכ נעלם.- לא מגיב בכלל מישהו יודע מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל כמי שמעולם לא הוריד בתוכנות השיתוף כלום, אני יודע רק דבר אחד שבאימיול מהירות ההורדה תלויה במספר המקורות של הקובץ. האם זה כך גם בביטורנט ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי את הCRUZER TITANIUM 2GB וראיתי את הדבר הזה של הU3... על איזה תוכנות אתם ממליצים? איזה כדאי לשים בDOK? ולפי מה שראיתי, לU3 אין תמיכה בתוכנות של PORTABLEAPPS.COM ואי אפשר להוסיף אותם לתפריט. אז יש איזה תוכנה שיכולה להביא לי תפריט משנה לתוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש באתר שלהם אני לא מצליח לעבור למצב מתקדם ולשחק בהגדרות כמו שאני רגיל הסתכלתי בעזרה ואמרו שבחלון הBASIC אמור להיות לחצן שמעביר אותך לADVANCE אבל לא רואה שום דבר כזה התקנתי את הדרייבר מאה פעמים הסרתי אותו מאתיים התקנתי שוב שלוש מאות אני מגזים בסדר אז מה אין לי מושג מה נסגר והסלנות שלי ממש עומדת לפקוע בבקשה עזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי את הקודקים של K LITE אבל שאני רוצה לפתוח את הקובץ זה נותן לי הודעת שגיאה (זה אמנם נפתח אבל עם שגיאה). עריכה : ניסיתי גם עם חבילת המקודדים Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22 ולא היה שום שינוי. אגב הסיומת של הקובץ היא XviD-CTU
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן דרייבר לעכבר אלחוטי של GPT ואני מחפש במלא אתרים של דרייברים ובגוגל חיפשתי את אתר הבית של GPT וממש אין זכר לחברה. צריך דרייבר לעכבר. אם מישהו יכול לתת קצה חוט או משהו זה ממש יעזור. תודה רבה, ירין
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-