תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אחרי כמה זמן האייסיקיו פשוט מתנתק אני חושב שזה בגלל ה firewall העם יש דבר לעשות שזה לא יתנתק?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני wd mybook 320gb. כשאני מנסה להכנס אליו דרך "המחשב שלי" כשאני לוחץ דאבל קליק על האייקון שלו הוא מעלה לי כאילו זה קובץ שהוא לא יודע איך לפתוח אותו ומבקש ממני לבחור תוכנה להעלות איתה. אני יכול להכנס לכונן דרך החלונית שבמעלה החלון "המחשב שלי" אבל לא דרך דאבל קליק. בהתחלה הכונן פעל טוב ולפתע הופיעה הבעיה הזאת. החלפתי גם מחשב השבוע וגם במחשב החדש נוצרת אותה הבעיה. אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי windows xp עם 4 יציאות usb חלק מההתקנים(נגן mp , מצלמת אינטרנט,מדפסת,ups) הוא מזהה, אך באותן יציאות אם אני מחבר מצלמה רגילה להורדת תמונות או disk-on-key של סנדיסק הוא כותב שהחומרה לא זוהתה. מעניין, אבל דיסק און קיי עתיק הוא כן מזהה באותה יציאה. משהוא יכול לייעץ לי? :s05: תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
רוצה להעביר מפיירפוקס לאקפלורר ... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מחקתי את הפיירפוקס הקודם והתקנתי חדש. עכשיו 1. איפה הפייירפוקס שומר את הבוקמרקס ? 2. איך אני מעביר את הבוקמרקס הישן לפיירפוקס החדש?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לא מצליח להציג אם העטיפות של האלבומים+כל המוסיקה מופיעה תחת אלבום אחד ואין תמונה של אלבום ולידו שמות השירים המוסיקה מוארגנת כמו שצריך ורק ב media player אני לא מצליח... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מאתמול אני בבעיה שכל פעם שאני מתחיל את המחשב מחדש אז הקספרסקיי מסומן לי באפור ואני צריך לעשות לו Resume Protection ואז שאני עושה ריסט מחדש אני צריך לעשות את זה שוב. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקבל מייל אני פותח אותו ומנסה להדפיס ע"י אייקון ההדפסה וע"י קובץ הדפסה ולא קורה שום דבר.. פתרון זמני שמצאתי הוא לעשות העבר ואז להדפיס אבל אני רוצה לפתור את שורש הבעיה. למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאני מנסה להוריד תוכנה או לעדכן אני נתקל בהודעת שגיאה לדוגמא בנסיון להוריד adobe reder באמצע ההורדה מופיע לי הודעת השגיאה הזאת
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי שום דבר. יש לי כמה משחקים שעובדים על DX10 ואני רוצה לשחק בהם כך.. יש לי WIN XP וDX9.0C..הכרטיס מסך תומך בוודאות בDX10 אשמח ללינק או משהו לתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בעיה 1: כשאני גולל את המסך למטה בדפדפן הוא גולל בקיטועים ולא רצוף. מה הסיבה? ומה לעשות? בעיה 2: כשאני רואה סרט הקול מופיע לפני שרואים את האיש מדבר. מה לעשות? יש בעיקרון עוד משהו אבל אני לא יודע אם זה בעיה במחשב. יש לי מסך 22 אינצ' וכשאני רואה סרט אני לא רואה את הסרט ברור כלומר אני רואה את הפיקסלים. זה בעיה במסך או באיכות של הסרט? או בהגדרות של רזולוציה וכו'?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-