תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
??? יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ארז ככה עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו פה יכול בבקשה לעזור לי בתודה וחג שמיייח עידו
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי להשתמש בnero 7 ,אבל לא הצלחתי ליצור סרטון של יותר מ-176X128. עד עכשיו זה לא היווה בעיה אבל עכשיו שיהיה לי את הפלאפון N73 והמסך שלו גדול יותר מהפלאפון הקודם וזה יציק לראות סדרות ברזולוציה כזאת נמוכה. אז אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור mp4 ברזולוציה של 320X240 שיתאים לפלאפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה בסיסמא (לא, לא ה-pr0n שלי ;D), ואני מחפש עכשיו בנרות תוכנה שתאפשר לי לסגור את התיקיה הזאת בסיסמא שאני יבחר, מי מכיר כזאת? נ.ב אני עובד ב-WinXP.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...
-
לילה טוב וגמר חתימה טובה לכולם, Nero ממירה כל פורמט כמעט, מלבד FLAC, ל-CDA. אני צריך תוכנה שתמיר מ-FLAC לכל דבר שאחר כך אפשר להפוך אותו עם Nero ל-CDA לפני שאני צורב דיסק מוזיקה. בתודה מראש, אורן שטיין.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
למישהו יש אולי לינק לתוכנה שממירה SUB ל SRT ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמעבירה באיכות ומהר משהו כמו 3.5 שעות לכן לא טוב לא הTMPEG עכשיו השתמשתי בנרו אבל אי אפשר להגדיר שפ את הKbps כלומר מה שלא תגדיר הוא עושה את זה 9800 ואני צריך 9000 כדי להוסיף 2 פסי קול וכתוביות. והCUCUSOFT לא מוציא לא באיכות טובה וגם הוא משנה את הסרט כך שהפס קול המקורי לא מתאים. בקיצור אני מעוניין בתוכנה שממירה מהר שאפשר להגדיר את הOUTPUT ושיצא באיכות טובהץ תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אסביר בקצרה: יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים של DVD. אני רוצה להעביר את התוכן שיש על דיסק ה DVD שיצרתי למחשב כסרט אחד. כשאני מצלם, בכל פעם שאני עוצר וממשיך לצלם זה כאילו יוצר פרק חדש, אבל כאשר רואים את זה כסרט DVD אז זה סרט אחד ארוך שנשמך 45 דקות. שאני מעביר את זה למחשב עם כל מיני תוכנות שניסיתי, זה מזהה שיש סרט DVD של 45 דקות, אבל הוא מעביר את זה למחשב עם כל מיני קבצים וכאילו עושה לי העתק הדבק מהדיסק למחשב. קיצור מה שאני רוצה הוא שהתוכן של ה 45 דקות שיש לי על דיסק הDVD יעבור כקובץ אחד בלבד למחשב (ואני מעדיף כקובץ AVI ) כלומר, צריך תוכנה שתזהה שמדובר בסרט ארוך אחד של 45 דקות (ולא תוכנה שתתחיל לשגע אותי ולהראות שיש שם פרקים או לא יודע מה) ושתדע להמיר את זה ל AVI בל…
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב זה כבר עולה לי על העצבים... יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף! אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו. מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג... ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו... וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שתסריט את שולחן העבודה, וכל מה שבעצם אני רואה, ושגם תקליט את הקול (יש לי מיקרופון, ואני צריך שהיא תקליט גם אותו, אבל אולי אני אסתדר בלי זה). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק (מקורי) של משינה ואני רוצה להעביר לי את הקבצים מהדיסק למחשב (קבצי MP3) , האם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על תוכנה שתמיר את הקבצים מהדיסק לMP3? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמפעילה קבצי מוסיקה מסוג RAM ו RM של REAL MEDIA אבל שהתוכנה לא תהיה REAL ONE או REAL PLAYER יש תוכנה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמציירת סקיצות של פונקציות, כלומר היא מקבל ערך של Y ומציירת את הפונקציה. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
תודה!!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-